Hanoi meest voordelige stad ter wereld

Bespaar geld, kom naar Hanoi of Bangkok!

Bespaar geld, kom naar Hanoi of Bangkok!

Londen is de duurste bestemming ter wereld voor een stedentrip terwijl Hanoi de meest betaalbare bestemming is volgens Trip advisor jaarlijkse kosten onderzoek – Trip index Steden – uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau Ipsos Mori.

Een avondje uit en een overnachting in een vier sterren hotel voor twee in Londen zal u gemiddelde 654,14 $ kosten, meer dan drie keer de prijs van de prijs in de ’s werelds meest voordelige stad, Hanoi, die ligt op een gemiddelde van 192,39 $. De hoofdstad van Vietnam, de tweede voordeligste stad vorig jaar ruilt nu in de ranking met Sofia (Bulgarije) terwijl Londen maarliefst zes plaatsen stijgt om de titel over te nemen van Oslo als de duurste bestemming ter wereld.

Europa telt maar liefst 7 bestemmingen in de top 10 van duurste bestemmingen ter wereld, Aziatische bestemmingen zoals Hanoi, Jakarta, Bangkok, Mumbai en Kuala Lumpur is het continent wat het goed doet in de bestemmingen waar u het best u geld kan besparen.

Singapore is de 15e duurste stad, en daalt 1 plek ten opzichte van 2013, met een gemiddelde totale kosten van $ 428,93. Een maaltijd voor twee met wijn kost 124,00 $, twee cocktails kost ongeveer 40.00 $, een rit van 3 kilometer per taxi 8,98 $ en een overnachting in een 4-sterren hotelkamer kost u 255,95 $.

Taxi’s in Singapore zijn bijna de goedkoopste in de wereld,  een ritje kost daar bijna een achtste van de kosten van de taxi’s in Oslo, Noorwegen.