Hotel Aanrader: Baan Wanglang Riverside Bangkok

52bd42c93b7d8baan-wanglang-8Wat is er mooier dan het prachtige uitzicht over de “Koningsrivier” de Chao Praya, de tempel van de dageraad en het Koninklijk Paleis. Dit hotel biedt het allemaal en nog veel meer. Geen 5 sterren maar tegen een redelijke prijs krijgt u prima service en zit u op deze toplocatie in de buurt van leuke lokale markten en restaurantjes.

Accommodatie: de 32 kamers zijn mooi en modern gedecoreerd. U heeft de keuze uit Superior, Deluxe, Riverfront, Corner Suite en Panoramic Suite. Zij hebben alle airconditioning, satelliet TV, kluisje, IDD telefoon, schrijftafel, minibar, thee en koffiefaciliteiten en badkamers met douche.

52bd42c93b7d8baan_wanglang_panoramic-suite_inroom

Faciliteiten: de ligging is en van de grote pluspunten van dit hotel. Vanaf de 342 bar op het dakterras heeft u een fenomenaal uitzicht over de rivier en de stad eventueel onder het genot van een cocktail of ander drankje. Aan de rivier ligt het Olive Tree restaurant met eveneens dat fraaie uitzicht op het rivierleven en een ruime keuze uit Thaise en Europese specialiteiten.
U kunt in dit hotel ook terecht voor een traditionele Thaise massage.

57e1902adf434dfeb04b7b350b06926e

Locatie: aan de “overkant” van de rivier, dichtbij het Siriraj ziekenhuis, tegenover het Koninklijk paleis en vlakbij twee pieren waarvandaan u goedkoop openbare rivierboten kunt nemen naar de overkant en verder de rivier op of af.

Superior16 – 20m2. U heeft de keuze uit kamers met dubbel bed of twee enkelbedden. U kijkt uit over de wijk Wanglang aan de andere kant van de rivier.

Riverfront
23m2. U heeft een panoramisch uitzicht over de rivier en er is tevens een balkon en sofa in deze mooie kamer met dubbelbed.
Corner Suite
40m2. Een ruime mooi gedecoreerde Suite op de hoek van het gebouw met gedeeltelijk zicht over de rivier. Er is een grote ingerichte woonruimte en slaapruimte met Kingsize bed.
Panoramic SUITE
45m2. Met panoramische vergezichten over de rivier en de stad met grote, comfortabel ingerichte, woon en slaapruimte.
52bd42c93b7d8baan-wanglang-9
52bd42c93b7d8baan-wanglang-5

One thought on “Hotel Aanrader: Baan Wanglang Riverside Bangkok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *