Hotels in Bangkok: Goedkoopste van alle Aziatische steden!

Heb je altijd al eens (terug) naar Thailand gewild? Je hebt nu een extra reden om je reis te gaan plannen: in Bangkok is een hotelovernachting het goedkoopst van heel Azië! Bangkok staat op plaats 145 van de 150 met een gemiddelde prijs van 39 euro per nacht. New York scoort het duurst met een gemiddelde prijs van 246 euro per nacht!

bangkok

De laagste prijsgarantie qua hotels bij Green Wood Travel zorgt ervoor dat jouw hotelovernachtingen de voordeligste van alle aanbieders zijn! Hieronder staat per wijk een voorbeeld uitgewerkt van een goed en betaalbaar hotel op basis van het goedkoopste twin kamertype.

Oude stadscentrum: Prince Palace Hotel
het Prince Palace Hotel is gelegen aan de Mahanak gracht in de wijk Bo Bae, het ambtelijke en economische hart van Bangkok. Het hotel is gemakkelijk te bereiken met de eigen auto, taxi, watertaxi, tuktuk of autobus. De Expressway, snelweg naar de 35 km. verderop gelegen Suvarnabhumi luchthaven, is vlakbij. In de omgeving liggen veel attracties, overheidskantoren, winkels en SOHO winkelcentrum. Het is slechts 15 minuten lopen naar het Centraal treinstation en enerverend China Town. Per boot vaart u binnen enkele minuten voor 0.25 eurocent pp. naar de SKY train, Siam Paragon, Mahboonkrong Center, Central World Plaza en richting het Koninklijk Paleis.
Prijs per kamer: 1600 baht/nacht = 40 euro = 20 euro per persoon per nacht incl.ontbijt !!

prince palace

Sukhumvit: U Sukhumvit
De nieuw geopende U Sukhumvit ligt op een toplocatie, namelijk in het hart van Bangkok in Sukhumvit Soi 15, bekend om de drukke handel en fascinerende winkels. Het bekende winkelcentrum Terminal 21 is op enkele minuten loopafstand. De unieke details van alle regio’s in Thailand zijn terug te vinden in de interieur en architectuur, met een moderne uitstraling.
Prijs per kamer: 2250 baht/nacht = 56 euro = 28 euro per persoon per nacht incl ontbijt !!

u sukhumvit

Petchaburi Road: Cacha Art Hotel
Het Cacha Art Hotel, gelegen in het hart van Bangkok en omgeven door een levendige lokale vibe, ligt op slechts 15 minuten lopen van Phayathai BTS Station (Airport link
Verblijf in het hotel waar Art & Hospitality elkaar ontmoeten en dit voor een klein prijsje. Met een uitmuntende service, veel comfort en een gunstige ligging. Geniet van Bangkok en de mix van diverse kunststijlen in dit Art-hotel.
Prijs per kamer:1200 baht/nacht = 30 euro = 15 euro per persoon per nacht incl. ontbijt !!

cacha

Bang Lampoo: New World City Hotel
Aan een van Bangkoks schone grachten ligt dit prettige hotel, op loopafstand van de Chao Praya rivier en veel van de bezienswaardigheden van de hoofdstad. Maar ook dicht bij leuke winkeltjes en restaurantjes en het befaamde Khao San Road.
Prijs per kamer: 1300 baht/nacht = 32 euro = 16 euro per persoon per nacht incl. ontbijt !!

nwch

Silom Road: Silom City Hotel
Silom City Hotel is een klein en prettig middenklasse hotel, centraal gelegen in het zaken, winkel en uitgaanscentrum van Silom Road. Het staat bekend om zijn goede sfeer en prima service. 
Prijs per kamer: 1700 baht/nacht = 42 euro = 21 euro per persoon per nacht incl. ontbijt !!

silom city

China town: Check Inn Chinatown
Dit nieuwe kleine hotel in het hart van exotisch Chinatown is ideaal voor iedereen die ervan houdt om op ontdekkingsreis te gaan in dit boeiende, historische stadsdeel van Bangkok. Gelegen in een rustige zijstraat in het centrum van Chinatown, dicht bij het Centrale spoorwegstation Hua Lamphong en de ondergrondse MRT.
Prijs per kamer: 1200 baht/nacht = 30 euro = 15 euro per persoon per nacht incl. ontbijt !! 

check inn chinatown

Bron: Bangkok Post: Bangkok Among cheapest for hotels, 10 december 2014