iBerry garden in Chiangmai

chiang-mai-iberry-garden-1072iBerry begon meer dan 10 jaar geleden door broer en zus als een klein winkeltje ergens in Sukhumvit 24 in Bangkok. Tegenwoordig zitten ze op 15 winkels.
De meest bekende is waarschijnlijk iBerry Garden in Chiang Mai. Deze winkel heeft vrolijke designs en je wordt er helemaal vrolijk van zodra je de winkel ziet. Het is een echte must see plek voor jonge en hippe reizigers. Je kan het niet missen, want het eerste wat je waarschijnlijk ziet is een grote en gele beeld van een man/hond. Deze iBerry is populairder dan alle andere iBerry’s in Thailand, omdat de eigenaar een hele bekende komiek is. Vandaar dat je veel jonge Thaise mensen rond de winkel ziet rondhangen. Als je geluk heb zie je deze bekende komiek in de zaak!

timthumb

 

IMG_1101

Je plaatst je bestelling in een eenvoudig uitziend huisje met stalen golfplaten dak. Er is een beperkt aantal zitplaatsen binnen, maar dankzij het heerlijke weer kan je ook buiten zitten op het grote terras. Overal waar je kijkt zie je schilderijen, beelden en interactieve kunstwerken. Een van de eigenaren is een bekende komiek Udom “Nose” Taepanich in Thailand, die ook voor de inrichting van deze winkel heeft gezorgd. Het eten is net zo aantrekkelijk! Je kan altijd rekenen op verschillende smaken ijs zoals pompoen, amandel, rode bonen en nog veel meer.

DSC_0340_Cover-620x392

iberry2t

 

 

iberry   iBerry Fun    DSC07440
iBerry Garden
Nimmanhemin Soi 17,
Chiang Mai, Thailand

Dagelijks open van 10:30am tot 10pm.
Tel. (053)-895-181.
www.iberryhomemade.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *