In 5 stappen naar een gezellige avond met een Thais tintje

currryyss

Stap 1. Nodig 3 van je beste vrienden, liefste familieleden of gezelligste buren uit

Stap 2. Schenk een koud alcoholische versnapering in

Stap 3. Breng de rijst aan de kook. Verhit de zonnebloemolie in de pan en voeg de klein gesneden kip blokjes toe en bak deze tot ze lichtbruin zijn. Nu is het tijd om het zakje currypaste toe te voegen en een minuutje te laten bakken. Voeg de gesneden tomatenpartjes en de tuinerwten toe en laat de wok even drie minuten staan. Als laatste doe je de kokosroom in de wok en laat het nog even drie minuten staan.

Ingrediënten: 300g witte rijst, 300g kipfilet, 2 el zonnebloemolie, 70g yellow currypaste, 3 tomaten, 450g tuinerwten(diepvries is prima) 165ml kokosroom (blikje, lekker makkelijk)

Stap 4. Server het eten en geniet van het lekker zelfgemaakte Thaise kipcurry.

Stap 5. Deel alle mooie momenten en ervaringen van je laatste Thailand vakantie, hmm het eten smaakt wel erg goed, weet je nog die mooie tempels in het noorden? Of wat was het strand wit he!? Op dat ene kleine eiland in het zuiden. Ja, dat is het Thailand het land van de glimlach.

Kom tot de conclusie dat de vakantie voor dit jaar nog niet geboekt is. Besluit samen te gaan, waarom niet? Kom naar ‘Amazing Thailand’!

a17b37dcac349beb4fa188dba6901e0c