Koh Samet ?€“ 6 opvallende resorts
Daranee
April 18, 2019
Thailand Thailand
Koh Samet
Stranden & Eilanden Koh Samet
Stranden & Eilanden
De aantrekkelijkheid van Koh Samet is gemakkelijk te verklaren. Het is een overzichtelijk niet al te groot eiland. Het ligt niet ver van Bangkok. Er is nagenoeg geen nachtleven, dus wie geen clubs wil bezoeken, maar liever ’s avonds aan het strand eet of een drankje doet, zit hier goed. Er is weinig gemotoriseerde watersport, dus het strand is rustig, op sommige plekken heel rustig. Dit zijn 6 opvallende hotels en resorts op Koh Samet.

BAAN SUPPAROD

Baan Supparod betekent het ananas huis. Daar is een goede reden voor want het eenvoudige resort ligt aan het wat rotsachtige Ananas Strand. Zon, zee en het iets verderop gelegen Sai Kaew Beach zijn hier de belangrijkste ingrediënten voor een prettig verblijf. De meeste sfeer hebben de cottages aan zee, vaak maar een paar meter van de branding verwijderd. Wie wil daar ’s avonds niet over zee uit gaan zitten kijken?

LE VIMARN COTTAGES

Palmeneiland Koh Samet staat bekend om zijn fraaie stranden en rustige maar gezellige terrassen aan zee. Je verblijft niet ver uit de kust bij Rayong, maar bent toch ver genoeg van de bewoonde wereld voor het gewenste ‘Robinson Crusoe’-effect. Le Vimarn Cottages ligt direct aan het Ao Prao strand in het noordwesten van het eiland

SAMED TUBTIM RESORT

Voor Samed Tubtim Resort kiezen is je overgeven aan het rustige ritme van de zee en de zon. De dagen lijken hier gelukkig allemaal op elkaar. Elke ochtend denk je: wat ga ik vandaag doen. Aan het eind heb je niks gedaan, behalve genoten. Tubtim ligt aan het gelijknamige strand, dat een beetje een eigen baai vormt. Het ligt tegen een rotsachtige heuvel die voor een natuurlijke grens zorgt.

C SAMET BEACH RESORT

Stop al je zorgen in je plunjezak, zegt dat liedje je nog iets? Hoe dan ook, het is het motto op Samet eiland. Het C Samet Beach Resort ligt direct aan het 500 meter lange halvemaanvormige strand van Vongdeuan, het op een na langste strand van het eiland. Naar verluidt is de zonsopkomst vanaf Vongdeuan het mooist…..

PARADEE RESORT

Paradee betekent ‘in de zevende hemel’ en dat is precies het gevoel dat je krijgt wanneer u in dit Paradee Resort verblijft, het meest luxueuze op Koh Samet en zo’n beetje op de meest zuidelijke punt van het eiland. Het resort ligt prachtig en is erg privé. De service is op het niveau dat je van een 5 sterren accommodatie mag verwachten.

Er valt natuurlijk nog veel meer te kiezen, kijk maar op: KOH SAMET. Omdat we op dit moment de laatste hand leggen aan een nieuwe website, staan in de oude database niet alle prijzen van hotels nog vermeld. Wil je informatie, kijk op Green Wood Travel of neem direct contact met ons op.

 
 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *RECENT POST
Vakantie in Thailand Ernst | November 24, 2021
Thailand Vakantie Ernst | October 22, 2021
RELATE STORY
Vakantie in Thailand Ernst | November 24, 2021
Thailand Vakantie Ernst | October 22, 2021
Thailand Algemeen Daranee | July 31, 2020
Het leven in Amphawa Daranee | July 22, 2020
Thaise Traditionele Tom Yum Kung Daranee | July 22, 2020
Surin olifantenhoofdstad 10++ Tips Daranee | July 07, 2020

POPULAR STORY VIEW ALL


Populaire Green Wood Travel tours