Krabi. Wat kun je daar veel doen!

Ansichtkaart, maar dan echt.

Je gelooft je ogen toch niet als je zo’n mooi plaatje ziet! Als je de landkaart er bij pakt en je zoekt Krabi, dan vind je, niet te ver van de kust een paar kleine eilandjes. Dat zijn deze. De grootste op de achtergrond is Chicken Island, op de voorgrond zie Koh Tub. Een boottocht hier naartoe is maar een van onze ideetjes voor leuke dagtrips vanuit Krabi. Dit zijn er een paar:

Uit zee oprijzende kalkrotsen.

Phang Nga Bay Tour. Kenmerkend voor dit gebied zijn de recht uit zee oprijzende kalkrotsen van soms wel 350 meter hoog. Met de longtailboat vaar je door dit gebied vol mangrovebossen en door grotten. Je gaat lunchen in een dorp van zeezigeuners en bezoekt een grottempel en een botanische tuin.

Uitzicht vanaf de Tiger Cave Temple.

Een dag vol natuurschoon is Krabi – Spa bronnen & Tiger Cave Temple Tour. De route voert langs mooie natuur en leidt naar opvallend gekleurde bronnen. Bijzonder is de Tijger-grot tempel, die zo heet omdat er in de grotten afdrukken zijn gevonden die lijken op de klauwen van tijgers. Beklim de 1,272 treden en je wordt beloond met een uitzicht van 360 graden over de omgeving en de Andaman Zee.

Tiger Cave Temple.

Staat je verstand op nul, je blik op oneindig en wil je genieten en ontspannen? Dan zit je met de Krabi – De vier eilanden Tour helemaal goed. Het verschil tussen de ansichtkaarten van de prachtigste stranden en vergezichten en de werkelijkheid valt op deze tour helemaal weg.

Iemand een verse maiskolf?

De vier strand- en eiland locaties die op deze Vier Eilanden Tour worden aangedaan, hebben een ding gemeen: je komt ogen tekort. Railay Beach (Rai Leh), Chicken Island (Koh Kai), Koh Tub en Koh Poda (Poda Island) zijn het perfecte decor voor een zorgeloze dag van op een boot zitten, snorkelen, zwemmen, door het witte zand struinen en relaxen.

….relaxen….

Er is nog veel meer te kiezen, kijk maar op Green Wood Travel Krabi Tours. Wat te denken van De Kogelvissen van Krabi, Phi Phi Eilanden per Speedboot of Kajakken door de Zeegrotten van Krabi. Meer informatie over Thailand, vliegtickets en andere landen vind je op Green Wood Travel.