Lekker eten en een geweldig uitzicht, bezoek Rimpa Lapin

Rimpa Lapin is een aanrader, een prachtig restaurant in Pattaya . Haar reputatie heeft het te danken aan het schitterende uitzicht wat u in dit restaurant krijgt voorgeschoteld. Dit is een unieke locatie dat u nergens anders zult aantreffen in deze streek. Rimpa Lapin biedt ook een verscheidenheid aan heerlijke gerechten, Thais, Europees en zeevruchten, het is allemaal even smakelijk. Het Rimpa Lapin restaurant ligt op ongeveer 20 minuten rijden vanaf Pattaya stad en is makkelijk met een taxi te bereiken.

rimpa

Het restaurant heeft 4 verdiepingen waarvan er 3 tegen een klif aangebouwd zijn zodat klanten kunnen genieten van het fascinerende uitzicht op de oceaan. Voor de zonsondergang is dit een perfecte locatie en ideaal voor een romantisch etentje. Het is dan ook zo ontworpen juist om deze unieke sfeer te krijgen. Het is een groot succes gebleken.

Zou u hier ook graag willen eten houd er dan rekening mee dat het eten hier wel iest prijziger is dan de meeste andere seafood restuarants in en rondom Pattaya. De meeste gasten wensen een tafeltje op 1 van de 3 terassen gebouwd tegen de helling. Het is daarom verstandig om een resevering te maken voordat u dit restaurant bezoekt.

Rimpa Lapin ligt op ongeveer 24 kilometer van Pattaya stad op weg naar Sattahip vlakbij het Ocean Marina hotel, het restaurant is op doordeweekse dagen geopend van 16.00u tot 24.00u en in het weekend vanaf 15.00u tot 24.00u.

Voor het reserveren van een tafel belt u dit nummer: 038 235 515 of 084 4515 686

 

rimpa lapin

attractions_52_251