Luxe reizen in Thailand

Luxury reizen is een steeds meer voorkomende trend in het toerisme. Ook Green Wood Travel blijft hierin niet achter. Ons ervaren team heeft een uitmuntende selectie gemaakt van de meest exclusieve hotels en activiteiten die u kunt verwachten tijdens uw luxe reis.

Luxe in Bangkok

Het is een paradijs op aarde voor mensen die willen shoppen in Bangkok. Grote merken zoals Louis Vuitton, Chanel, Rolex en nog een scala van luxe merken zijn allemaal te vinden in het shoppingswalhalla, Siam Paragon.1

Ook zijn er mogelijkheden om op culinair hoog niveau te eten bij:

Een leuke bijkomstigheid is dat Savelberg Thailand door niemand minder dan de Nederlandse topchef Henk Savelberg gerund wordt. Een Nederlandse ster op culinair gebied in Bangkok.

1

Luxury Hotels

Er is een brede hotelkeuze als u op zoek bent naar een luxe overnachting. Green Wood biedt de volgende zeer exclusieve hotels aan en kan alle hotels aanbieden die u wenst tijdens uw luxe reis.

Bangkok

2

Hotel Muse, een in 2015 genomineerd luxury hotel. Gelegen in het hart van het centrum van Bangkok. Het 5 sterren hotel onderscheidt zich van alle anderen door haar eigenzinnige, chique en hedendaagse uitstraling. Deze bijzondere combinatie van het beste uit verschillende periodes en werelden zorgen ervoor dat een verblijf hier een unieke ervaring wordt.

Klik hier voor meer informatie

3

Dusit Thani, al sinds 1970 het toonbeeld van luxury travel in Bangkok. Gelegen dichtbij het zakelijk centrum en het prachtige Lumpini park. De stad ligt binnen handbereik met de BTS en MRT naast de entrance

Klik hier voor meer informatie

4

Sofitel So, een nieuw en uniek design hotel van de Franse architect Christian Lacroix. De vormgeving is gebaseerd op de 5 elementen. Per verdieping is een bepaald thema uitgebeeld. Het is mogelijk, indien beschikbaar, om van alle thema’s te proeven door middel van verwisselen van de kamer. Een unieke ervaring die u alleen in dit hotel kan beleven.

Klik hier voor meer informatie

Uiteraard biedt Green Wood Travel ook op de populairste strandbestemmingen de beste 5 sterren hotels aan. Zie hieronder een selectie uit ons aanbod. Indien het hotel wat u wenst niet op de website te vinden is, neem contact op met een van onze experts.

Phuket

10

Ayara Hill Tops Resort, prachtig gelegen op een helling van een heuvel met een prachtig uitzicht over de Surin baai. Het is een resort wat u absolute privacy biedt in zeer ruime suites.

Klik hier voor meer informatie

Hua Hin

5

Marrakesh Resort, een eurforisch gevoel  maakt u meester als u verblijft in dit fraaie, in oosterse stijl gebouwde luxe resort aan het strand van Hua Hin, voorzien van alle geneugten en gemakken en uitstekende service om uw verblijf hier echt tot een droom die werkelijkheid wordt te maken.

Klik hier voor meer informatie

Exclusieve activiteiten

Voor de reizigers die nog meer avontuur zoeken, biedt Green Wood Travel de beroemde Eastern Oriental Express trein aan. Deze zeer luxe trein brengt u naar alle hoogtepunten van Thailand en buurlanden.

Klik hier voor een overzicht van de reizen

12

Er zijn nog veel meer mogelijkheden om van uw luxe Thailand reis een unieke ervaring te maken. Wat denkt u bijvoorbeeld van een stop-over in het Dubai of een kijkje nemen bij het prachtige wereldwonder, Petra in Jordanië. Neem contact op met Green Wood en vraag voor de meest exclusieve mogelijkheden.

E-mail: info@greenwoodtravel.nl
Tel: 070 – 250 0062