Multi-generatie vakantie naar Thailand

57c02fb974565mothers_day_in-thailand

Ouders, kinderen en grootouders gaan tegenwoordig steeds vaker gezamenlijk op vakantie. We hebben het allemaal steeds drukker en familiebezoekjes schieten er dan weleens bij in, terwijl de familie toch hoog in het vaandel staat. Door samen op vakantie te gaan kan deze ‘verloren’ tijd eens goed ingehaald worden. Komt bij dat deze manier van reizen ook vaak goedkoper is omdat je de kosten van verblijf en transport kunt delen. Het leukste van een generatiereis is natuurlijk dat ouders, grootouders en (klein)kinderen samen al reizend mooie avonturen beleven.

De oudere generatie is mede verantwoordelijk voor het ontstaan van deze trend. Indien zij niet zo vitaal zouden zijn als dat ze nu zijn, werd een verre reis een stuk lastiger.
Green Wood Travel merkt dat deze trend al een paar jaar gaande is. Verschillende families hebben wij al een glimlach op hun gezicht bezorgd door voor hen een multi-generatie vakantie te verzorgen.

Om alvast een idee te geven hoe zo’n reis ingevuld kan worden, volgen hieronder wat suggesties:

  • Kanchanaburi, misschien zegt deze naam de oudere generatie wel iets. De dodenspoorlijn de erebegraafplaatsen, de brug over de River Kwai, de Hell Fire Pass en de Erawan watervallen waar je ook kunt zwemmen. In Kanchanaburi kan de jongere generatie meer leren over de verschrikkelijke gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een ideale manier om te reizen is met een minibus met een chauffeur!

kanchanaburi

  • Chiang Mai is een bestemming in het noorden van Thailand die vooral bezocht wordt vanwege de prachtige natuur en het prettige klimaat. Een wandeling door dit groene jungle gebied is indrukwekkend, maar wat dacht je van olifanten rijden door het oerwoud? Dit is bij uitstek geschikt voor iedereen. Maar dat geldt ook voor kokkerellen met z’n allen in deze kookworkshop of familie avontuur hoog tussen de bomen met deze zipline-tocht. Allemaal zeer de moeite waard.

5215a22398b80lichte-jungletrek-6

  • Afsluiten op het strand is altijd een goed idee. Bij Green Wood Travel hebben wij honderden resorts op zonnige bestemmingen die ideaal geschikt zijn voor multi-generatie vakanties. Huur een paar bungalows naast elkaar voor maximale privé voor de familie, maar toch iedereen in de buurt. Een mooie boottocht is ook een aanrader. Wie weet spotten jullie onderweg nog wel roze dolfijnen, Terwijl de oudere generatie heerlijk kan relaxen op het dek, kan de jonge generatie de onderwaterwereld bekijken tijdens het snorkelen. Of andersom natuurlijk!.

mooiste-stranden-van-thailand

De mogelijkheden zijn eindeloos, dus laat u adviseren door onze professionele tour-coördinators.
Bel ons gratis op 070 250 0062 en/of neem een kijkje op onze Green Wood Travel website.