Nieuw: voordelige city & beach reizen

Best-Beaches-Near-Krabi-ThailandBent u ook zo toe aan een heerlijke vakantie waarbij u totaal tot rust kan komen en waarbij het u aan niets te kort komt en waarbij u toch nog wel enige glimp van het land wat u bezoekt wilt opvangen?

Waarom rust en ontspanning zoeken in Spanje, Griekenland of Turkije als u ook naar het land van de glimlach kan gaan, hier kan u voor bijna niets elke dag een heerlijke masage halen en de lekkerste gerechten bestellen. Ook aan entertainment zal het u hier niet ontbreken markten, barretjes en gezellige restuarants geen gebrek. Daarbij zal de Thai u altijd verwelkomen en op vele manieren het u naar de zin maken.

Naast al het vertier wat Thailand te bieden heeft is het de moete waard om tijdens u rust periode toch ook wel eens wat cultuur te snuiven en om toch wat van het land te zien waar u op vakantie bent. In welke streek u ook bent zal dit nooit een probleem zijn de tempels,  paleizen, nationale parken en historsiche steden zijn hier door het hele land te vinden.ama

Green Wood Travel heeft voor mensen die er even tussenuit willen maar toch ook nog wel wat van het land en zijn cultuur willen opsnuiven een aantal nieuwe reizen samengestelt voor heerlijke prijzen. Deze reizen zijn individueel waabij het vervoer en accomodatie geregeld is door ons. De eerste 3 dagen staan in het teken van het ontdekken en beleven van de hoofstad van Thailand en hier kan u indrukwekkende tempels en paleizen bezoeken zoals de Wat Pho of de Grand Palace met zijn Smaragden Boeddha. Ook kan u hier in Bangkok heerlijk winkelen in shoppingmalls zoals MBK, Siam Paragorn, Asiatique of Central world. Bent u hier in het weekend bezoek dan ook de Jatutjak weekend markt of als u het meer lokaal wilt bijvoorbeeld Ban nam pheung weekend markt.

De overige dagen staan in het teken van strand en tot rust komen zoals u dat helemaal zelf wilt!

Bij aankomst in Bangkok bent u van harte welkom bij ons op het Green Wood Travel kantoor waarbij wij u tips zullen geven voor uw reis en waar u de leukste trips en excursies kan regelen voor in Bangkok of op uw stranbestemming.

Wij bieden de volgende spetterende City & Beach reizen aan:

Bangkok – Hua Hin (15 Dagen) al vanaf 298 Euro p.p.

Bangkok – Hua Hin – Chumpon (16 dagen) al vanaf 308 Euro p.p.

Bangkok – Jomtien (15 dagen) al vanaf 288 Euro p.p.

Bangkok – Koh Samui (15 dagen) al vanaf 308 Euro p.p.

Bangkok – Krabi (16 dagen) al vanaf 343 Euro p.p.