Ramp Filipijnen

_64550698_64550696 (2)De zware orkaan Haiyan heeft een verwoestend spoor getrokken over een aantal eilanden op de Filipijnen en nog steeds is het onduidelijk hoeveel doden en gewonden er zijn gevallen maar de schade is enorm en alleen al op een van de zwaarst getroffen eilanden, Leyte, worden zeker 10.000 mensen vermist. Op Leyte is de provinciehoofdstad Tacloban weggevaagd.

De wervelstorm raasde van oost naar west over zeker zes eilanden. Haiyan kende windsnelheden van 380 kilometer per uur. De wind dreef golven op tot circa 17 meter hoog. Volgens de regering zijn er naar schatting 9,6 miljoen mensen op een of andere wijze getroffen door de wervelstorm. Velen kampen nu met tekorten aan drinkwater en voedsel.
Green Wood Travel biedt sinds dit jaar individuele tours aan naar de Filipijnen en een aantal van onze klanten hebben deze tours ook geboekt. De gebieden waar wij heengaan liggen niet in de gebieden die het ergst getroffen zijn door deze ramp en zijn goed bereikbaar.

Maar natuurlijk staan wij stil bij de ellende die dit prachtige land heeft getroffen en willen dan ook graag uw aandacht vragen voor de mogelijkheid om hulp te bieden door geld te storten op Giro 555 t.n.v. S.H.O. Den Haag. typhoon-filipijnen (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *