Spektakel show Siam Niramit

20090709184122Siam Niramit is een enorm theater met 2.000 zitplaatsen. De bouw vergde destijds een investering van 40 miljoen dollar. De voorstelling is werkelijk prachtig. Het publiek wordt meegenomen op een reis door de geschiedenis van Thailand. Je krijgt een show te zien van ongekende omvang. Spectaculair en groots. Een voorstelling van absolute wereldklasse, Siam Niramit is niet zomaar een show, het is een show die je meegemaakt moet hebben!

Siam Niramit: grootste podium ter wereld

Dat mag ook wel gezien het enorme podium die zelfs een Guinness World Records,vermelding heeft. Met een breedte van 65 meter, een diepte van 40 meter en een hoogte van 12 meter is het de grootste indoorpodium ter wereld. De Thaise kunst en het cultureel erfgoed wordt in beeld gebracht door 150 artiesten en 500 kostuums.SiamNiramit

Muziek, licht en strak geregisseerde choreografie, zorgen voor een schitterend uitgebeelde reis door het oude Siam. Het begint in het noorden in het oude koninkrijk van Lanna. Ook de Isaan en het erfgoed van de Khmer beschaving worden uitgebeeld.

In de tweede act worden aspecten van het boeddhisme getoond en het religieuze principe van het geloof in Karma. De goede of slechte daden in deze wereld, resulteren in verdienste of lijden in het volgende leven. De drie werelden: de Hel, het Himaphan bos en de hemel worden uitgebeeld. De derde act van Siam Niramit staat in het teken van de uitbeelding van Thaise festivals zoals Songkran en Loy Krathong.

Historische Thaise huizen

Buiten kun je een mooie tuin waarin een Thais dorp is nagebouwd bezoeken. Je kunt er een aantal historische Thaise huizen en oude ambachten bewonderen. Op de foto met een Olifant kan ook (mocht je dat willen).

Voor de show kunt u in het Siam Sawadee buffet Restaurant genieten van een heel palet aan Thaise gerechten, afkomstig uit de vier windstreken van het land. Naast het theater treft u vier nagebouwde traditionele Thaise dorpjes. Kom dus vroeg, opdat u van dit alles kunt genieten. Tijdens de show is de airco erg koud. Neem iets warms mee!
Meer informatie over Siam Niramit:

Dagelijks geopend van 17.30 – 22.00 uur
Showtime 20.00 – 21.30 uur
Entreeprijs: 1.600 Baht per persoon inclusief diner (Entree kaarten te bestellen bij Green Wood travel)
Adres: 19 Tiamruammit Road, Huaykwang, Bangkok, Thailand

Interesse in het bezoeken van Siam Niramit tijdens u reis door Thailand, klik hier!_Siam-Niramit

Interesse? Bezoek onze website www.greenwoodtravel.nl en vind daar alles wat u wenst voor uw reis/vakantie naar Thailand.
Like ook onze Green Wood Travel Facebook pagina en blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes, aanbiedingen en aanbod van hotels en excursies, Onze Facebook page vind u hier!