Tawandeang German brewery

Tawandaeng_Featured-620x400Tawandang German Brewery Bangkok kan alleen maar worden omschreven als een levendige cabaret bar en restaurant met een relaxte maar toch energiek sfeer. Een authentieke Thaise maar moderne bar biedt een nauwkeurige blik in het mainstream Bangkok nachtleven. Populair bij zowel de Thaise bevolking en de Bangkok expats, Tawandang is de perfecte locatie voor het vieren van feesten of gewoon genieten van het dynamische live optredens.

home1_01

Tawandang Brouwerij is trots op vier dingen: Veel entertainment, heerlijk eten, veel bier en een vriendelijke sfeer. Tawandang Brouwerij is een groot succes in Bangkok en ondanks dat het masaal en heel ruim opgezet is is het binnen een mum van tijd vol, boeken als u met een groep komt is dan ook echt nodig!

De locatie bestaat uit een grote centrale zithoek met het beste uitzicht op het hoofdpodium, de beste zitplaatsen hier zijn eke avond snel volgeboekt, reserveren hiervoor is echt aan te raden. Als je niet op tijd bent dan heb je zitplaatsen langs de zijkanten en aan de achterkant van de zaal. Het achterste gedeelte van de Tawandang zaal heeft een bar gedeelte.c4cab1f2157042f18c1824fcaa9feb57

Tawandang Duitse brouwerij Menu

De Tawandang brouwerij brouwt zijn eigen Duitse bieren: Dunkel bier, Weizen bier en Pils. U kunt een biertje bestellen, hetzij in een glas of als een typisch Thaise bier toren, zeer redelijk geprijsd en lekker, ook is het mogelijk om de bieren proeven voordat u besteld, Hoe cool is dat!

Wat betreft het eten, Tawandang serveert een selectie van zowel Europese (voornamelijk Duitse) en lokale Thaise gerechten. Hét gerecht is de Duitse stijl Pork Knuckles met aardappelpuree wat zeer populair is bij de klanten hier. De Tom Yam Goong, gestoomde zeebaars en Duitse worsten gaan ook bijzonder goed met een van hun koude lokaal gebrouwen bieren.tawandang-10

Entertainment Tawandang Bangkok

Veruit de grootste focus van de Bangkok Tawandang Brouwerij is het live entertainment Variërend van traditionele Thaise optredens, popzangers, jazz bands en hip hop dansers, comedy acts, goochelaars en spannende stunts, Tawandang heeft voor ieder wat wils. Er zijn een groot aantal acts die de hele avond doorgaan en dat zonder entree te betalen!

In het weekend vinden de meeste shows plaats, tijdens de weekdagen is het altijd iets rustiger met de liveshows, Als u een energieke party sfeer wilt en bent u met een groep dan is het weekend de beste tijd om te gaan, vergeet niet om vooraf te boeken om verzekerd van een tafel te zijn.

Waar kan ik Tawandang German Brewery vinden in Bangkok?
home1_03

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *