TCDF Eco-Logic Lodge: heel speciaal!

53b7925c25d12activity-bamboorafting-02Een bezoek aan de Stichting Thai Child Development (TCDF) met verblijf in aangrenzend Eco-Logisch resort midden in de jungle tussen Ranong en Chumphon provincie maakt uw Thailand reis heel speciaal! U krijgt een bijzonder inzicht in het land en haar sociale uitdagingen en voelt zich goed door met een verblijf hulpbehoevende Thaise kinderen op een directe, positieve en zichtbare wijze te steunen. De kinderen zijn niet zielig; zij werken gericht aan hun toekomst mede dankzij de bezoekers!
Accommodatie: de acht accommodaties zijn niet luxe, wel prachtig aangekleed en schoon, midden in de natuur, en dagelijks schoongemaakt. Een groot terrein omringd door rivier, bergen en jungle is de setting.

53b7925c25d12restaurant-volunteers-groupmeal-lunch-(11)
Faciliteiten: het restaurant heeft een geweldig uitzicht over de jungle en serveert Thais en westerse gerechten, veelal uit eigen tuin, door de kinderen geoogst. Mensen stellen zich aan elkaar voor, kunnen optioneel aanschuiven bij de gezamenlijke maaltijden. De sfeer is bijzonder gemoedelijk! Midden in de natuur zijn er tal van activiteiten zoals jungletocht, fietsen, wandelen naar de waterval, dagtochten naar verlaten strandjes, heetwaterbronnen, tempels, bamboo vlot riviertochten, Thaise kookcursus, spoed taalcursus, yogasessies, massages, en nog veel meer. Allemaal op maat en betaalbaar.

Reist u met kinderen? Alle activiteiten kunnen aangepast worden aan de kinderen. Er is een grote speeltuin, en een aparte speelkamer bij het restaurant. Babysets zijn aanwezig en gratis te gebruiken.

Locatie: 25 minuten rijden van Ranong airport en 1 uur van Chumphon Lang Suan treinstation. Voor eigen vervoersreis is de ligging ideaal op de prachtige heuvel route N4006 die de oost met de westkust verbindt.

53b7952811ddeyoga-fotoshoot-volunteers-june-2014-(1)

Yoga retreat in de jungle (4 dagen)
In een prachtige omgeving van groene heuvels, watervallen en een grote diversiteit aan tropische flora en fauna ligt het dorp waar twee Nederlandse vrouwen het initiatief hebben genomen om via een aantal projecten het leven en de toekomst van de bewoners, en met name de kinderen, van dit afgelegen gebied aanzienlijk te verbeteren. U kunt hier helemaal tot rust en uzelf komen door professionele Yogalessen, meditatie, massages en andere welzijnsprogramma’s terwijl u tegelijkertijd het werk van de stichting “Thai Child Development Foundation” ondersteunt.

53b7925c25d12haewlome-rainbow-waterfall

Actief in de jungle (4 dagen)
Een bezoek aan de Stichting Thai Child Development (TCDF) met verblijf in het aangrenzend Eco-Logisch resort midden in de jungle tussen Ranong en Chumphon provincie maakt uw Thailand reis heel speciaal!

53b7925c25d12bungalow-inside-(8)