Thailand is de beste internationale golfbestemming

Chiang-Mai-Highlands-Golf-Resort-SpaVeel golfers wisten dit natuurlijk al langer, maar deze uitverkiezing is opnieuw de bevestiging. Thailand is de beste internationale golfbestemming van de wereld.

Althans, dat vindt de Confederation of Indian Industry (CII). Thailand is de beste internationale golfbestemming, zo werd onlangs aangekondigd tijdens de zesde Asia Golf Industry Show. Deze werd gehouden in het Manekshaw Centre in de Indiase stad New Dehli.

Thailand is de beste internationale golfbestemming

Het is blijkbaar een prestigieuze prijs, want CII is niet zomaar een organisatie. Deze werd in 1895 opgericht en vertegenwoordigt de toonaangevende Indiase bedrijven. De CII telt meer dan 7.100 leden uit de privé- en de openbare sector.

Thailand is de beste internationale golfbestemming ter wereld. Het land wordt geprezen om de prachtige banen, de vriendelijke caddies en de aantrekkelijk geprijsde greenfees. In Thailand vind je ongeveer 250 golfbanen van wereldklasse. Veel van deze courses zijn ontworpen door gerenommeerde internationale architecten.

Vooral rond de badplaats Hua Hin liggen veel prachtige golfbanen. Tel daar het strand bij op en je hebt al gauw de ideale vakantiebestemming voor golfers. Hua Hin werd vorig jaar door de International Association of Golf Tour Operators (IAGTO) nog uitgeroepen tot golfbestemming van 2014 voor Azië en Australië.

Maar ook rond Bangkok, Chiang Mai en Pattaya vind je prachtige golfbanen die jaarlijks veel golfliefhebbers van over de hele wereld trekken. Thailand is de beste internationale golfbestemming van de wereld. Eindelijk weer iets positiefs na al het negatieve nieuws van de afgelopen maanden…

 

Met dank aan hieristhailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *