Uitgaan tips: Saxophone Pub Bangkok

SaxophonePubRestaurant
Na een lange dag lopen heb je misschien wel zin in een relaxte avond. Thailand is een party stad, maar je kan er ook leuke bars en restaurants vinden waar het niet allemaal om dansen en drinken gaat. Saxophone Pub is een van die plaatsen.

De Saxophone Pub in Bangkok is een grote bar met een relaxte sfeer waar je live jazz of blues kan horen, onder het genot van een drankje en hapjes, en erg populair bij Thaise mensen. Je hoeft geen zorgen te maken dat je de band niet ziet; de bar is zo ingericht dat iedereen het podium kan zien. Elke nacht is er wel een bandje die optreedt, dus het maakt niet uit welke dag je er heen gaat. Niet alleen het muziek is leuk, het eten in de Saxophone Pub is ook de moeite waard. De pub heeft een groot menu en je hebt de keuze uit zowel Thaise als westerse gerechten. De Tom Kha Gai (kip in pittige kokossoep) en de kip met cashewnoten zijn een echte aanrader! Als je even geen zin heb in Thais eten, de pub is beroemd om zijn T-Bone steaks en de garnalen gerechten. De porties zijn groot, dus je kan alles met elkaar delen.

1

Met al dat voedsel heb je natuurlijk ook wat vocht nodig. De pub heeft een grote lijst met cocktails en ongeveer 4~5 euro per cocktail. Het klinkt misschien duur, maar de cocktails zijn groot met veel alcohol. Ook hebben ze een grote bier selectie,  van lokale bier tot geïmporteerde bier. Genoeg keus dus!

Saxophone Pub is erg makkelijk te bereiken met de skytrain. Stap uit bij Victory Monument exit 4. Mocht je in het Prince Palace Hotel verblijven, dan is dat maar twee stations verder! Met de taxiboot naar Hua Chang pier en vandaar uit naar Ratchathewi bts lopen en bij Victory Monument uitstappen.

map_saxophone

One thought on “Uitgaan tips: Saxophone Pub Bangkok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *