Unseen in Thailand bezoek ”The Emerald Cave”

emerald cave koh mook

emerald cave koh mook

Tham Morakot, beter bekend als The Emerald Cave is een fantastische plek van het ”Thailand Unseen”, waarbij de natuur en het smaragdgroene zeewater samen een prachtig natuurverschijnsel vormen. Deze grot is een nauwe doorgang aan de westelijke kant van Koh Muk en is toegangkelijk met een boot bij laagtij. Een andere manier om deze grot te ontdekken is om 1 voor 1 de grot in te zwemmen die niet meer dan 10 meter breed is waarbij je het plafond kan aanraken en dat voor ongeveer 80 meter lang voordat je de exit bereikt.

Wanneer u het einde bereikt van deze grot zal u worden verrast door een ”hidden jungle” met een prachtig wit strand dat word omringt door rotsen en veel groen. Het lijk wel op een soort van reuzen trechter!

De naam The Emerald Cave beschrijft het smaragd kleurige water dat word gevormd door zonlicht op het zeewater, de emerald grot is een geheim strand van wit zand en met Smaragd groen water.

Tips :  De beste periode om deze grot te bezoeken is tijden December tot de eerste week van Mei. Bezoekers kunnen accomodatie vinden op Koh Muk, Koh Kradan en Koh Ngai, natuurlijk via Green Wood Travel te boeken.

How to get there :
– Bestel u boottickets en accomodatie by Green Wood Travel
– Ga eens op tour in dit gebied, boek de tour; Eiland Hoppen in de Trang archipel (7 dagen en 6 nachten)

emerald cave koh mook

emerald cave koh mook

emeraldcavetrang3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *