Wow moment in Khao Sok.

Perfectie.

Op de Malediven zijn ze zich rot geschrokken. Rustzoekers, romantici en natuurliefhebbers kunnen voor een ongeëvenaard verblijf op een adembenemend mooi meer, midden in het tropisch regenwoud, nu ook terecht in Thailand. Beleef je eigen wow moment daarom in Khao Sok.

Khao Sok. Adembenemend en uniek.

We hoeven helemaal niks te zeggen. De foto’s doen het werk. Kijk en verbaas je.

Drijvend zwembad op het meer.

Dit is 500 Rai Drijvend Resort, het ligt op een perfect stille locatie op het Cheow Lan Meer, ver weg van de bewoonde wereld. Dit is bij uitstek de plek waar je wilt zijn als je op zoek bent naar rust en schoonheid, maar dan wel weer dicht bij een heerlijk drijvend zwembad. Het mag ook leuk zijn!

Hier wil je nooit meer weg.

Je verblijft op een van de mooiste locaties in Khao Sok, aan het meer, in een drijvende bungalow, van alle gemakken voorzien, met een eigen terras en een kajak voor de deur. Het is hier rustig, veilig, schoon en mooi.

The 500 Rai Floating Resort.

Een paar dagen in Khao Sok zorgen er al voor dat de meeste bezoekers met een gevoel van verliefdheid vertrekken. Dit unieke natuurgebied heeft zoveel te bieden. Dit is Thailand op haar mooist en best.  

Perfecte locatie.

Dit resort ligt zo afgelegen dat we er tourtjes van hebben gemaakt. In twee, drie of vier dagen geniet je van uitgestrekte natuur, het tropische regenwoud, van het indrukwekkend Cheow Lan Lake vol rotsen en kalksteenpieken.

Indrukwekkend Cheow Lan Lake.

Kijk voor meer informatie op The 500 Rai Floating Resort, of op de 2, 3 of 4 dagen tours. Of bezoek Green Wood Travel en neem contact met ons op.