Thailand Zomervakantie!!

 

Vooruitzicht: zon, strand en zee…..

Nog even, een paar dagen voor de een, een paar weken voor de ander, en de zomervakantie gaat beginnen. Kom je naar Thailand, dan zijn dit handige pagina’s met tips, weetjes en adviezen.

Eerst het weer. Hier zie je welke temperaturen je kunt verwachten en hoeveel neerslag er per maand valt: WEER

Dat wordt snorkelen, duiken, zwemmen…..

Wat zijn handige dingen om te weten als je (misschien voor het eerst) naar Thailand gaat. THAILAND INFORMATIE over geld, aankomst op Suvarnabhumi Vliegveld en over eten en drinken. Over eten gesproken, het heerlijke en soms totaal onbekende Thaise fruit mag je niet missen: FRUIT.

Jonge en oudere monniken in het Noorden van Thailand.

Thailand is een uitstekende bestemming als u met je kinderen op vakantie wil. Thai zijn gek op kleine ‘farang.’ Als je op deze tropische bestemming met een paar zaken rekening houdt, zeker als je met baby’s en/ of peuters reist, hoeft een reis naar Thailand niet ingewikkelder te zijn dan elke andere bestemming binnen Europa. Lees meer op reizen met KINDEREN.

Festival van de Geesten in Loei.

Er zijn het hele jaar door feesten en festivals in Thailand. Wie weet is er een die je de komende tijd kunt bezoeken, zoals het Festival van de Geesten in Dan Sai, in de bergen van de provincie Loei . Jonge mannen uit de omgeving verkleden zich als geesten. Ze dragen kleurrijke kleding en enorme olifantenmaskers en fallussen gemaakt van kokoshout. Meer weten? Kijk op FESTIVALS in Thailand.

Alvast een hele fijne vakantie. En vergeet niet op een van de heerlijke STRANDEN te eindigen! Veel plezier, tot in Thailand!

Koh Lanta.