Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Bangkok Sky Tour - Cessna 172 propellervliegtuig Laagste prijs: ฿ 15,000.00          Add to planner
Tour details
฿ 15,000.00
Duration: 17.00
Heeft u altijd al een keer in een Cessna 172 propellervliegtuig willen zitten om het echte vliegen mee te maken? In Europa een dure aangelegenheid maar nu kunt u voor een heel redelijke prijs de miljoenenstad Bangkok en de wijde omgeving vanuit de lucht bekijken.

In de late namiddag stijgen we in de Cessna 172 op van de vroegere internationale luchthaven Don Muang. We vliegen richting Nonthaburi en onder u ziet u de Chao Praya rivier glinsteren in het avondlicht. Daar ligt het pottenbakkerseiland Koh Kret! We volgen de rivier naar het vroegere zomerpaleis van de Thaise koningen, Bang Pa-In en even later heeft u een adembenemend mooi uitzicht over de eeuwenoude tempels van de voormalige hoofdstad Ayutthaya.

Op de terugweg ziet u nog de grootste tempel van Thailand, de Wat Dhammakaya opdoemen. Vanuit het vliegtuig lijkt het wel een ruimteschip! Helaas alweer tijd om te landen op Don Muang maar de indrukken die u tijden deze avondvlucht opdoet zullen u nog lang heugen. Voor een kleine extra vergoeding mag u zelf plaatsnemen op de stoel van de copiloot.
Wat kan ik verwachten
Een onvergetelijke prive vliegtour over Bangkok!
Voorwaarden
Een onvergetelijke vliegervaring.
Engelssprekende piloot.
Vliegtijd ongeveer 50 minuten..
Aan speciale wensen en vliegroutes kan worden voldaan in overleg.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Transfers hotel naar Don Muang Airport en vice versa.
Eventuele brandstoftoeslagen en persoonlijke uitgaven zoals voor drankjes, tips en facultatieve excursies
Opmerkingen:
Green Wood Travel kan ook exclusieve privé vluchten verzorgen naar Phuket, Pattaya en Chiang Mai. Neem contact op 070 260 0062 betreffende de mogelijkheden.

Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
Reviews
Populaire Green Wood Travel tours