Fietsen - het goud van Bangkok


Prijs vanaf
1,550 Baht
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00 - 16.00
BOEKING
Tourcode:0103
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00 - 16.00
Category: Fietsen
Algemene waardering: 4.1 uit of 5 beoordelingen. 6 eerlijke recensies. Lees Recensie
VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u
150 THB++ p.p. BOEK TIJDIG !


In Thailand staat goud voor rijkdom. Eeuwenlang wordt goud gebruikt om tempels en boeddhabeelden te maken. Deze speciale fietstocht is om u de rijkdom en cultuur van Thailand te laten zien en te ervaren.

Deze fantastische 'het goud van Bangkok' fietstour start in de historische moslimgemeenschap. Deze wijk is een bron van mooie culturele bezienswaardigheden en al fietsend bereiken we onze eerste stop. Deze stop is bij het oude belastingkantoor van Bangkok. Hier vindt u de mooiste plekken voor een goede groepsfoto. En tevens nuttigen we hier eerst een drankje voordat we verder gaan ontdekken.

Na een poosje fietsen belanden we middenin de chaos van China. Niet dat we in China zijn maar wel in een van de grootste China Towns van de wereld. Hier ziet u hoe de Chinese bevolking een eigen leven heeft opgezet in het hart van Bangkok.

Hierna vervolgen we de tocht naar het historische centrum van Bangkok. Er zijn hier veel bezienswaardigheden zoals de Grand Palace, Sanam Luang, Giant Swing, Golden Mount en Loha Prasat tempels en nog veel meer. Er is ook mogelijkheid om een kijkje te nemen in het Thaise gevangenis museum. In de buurt nuttigen we een lokale lunch. En wat een geluk dat we hierna gewoon weer vrij en voldaan op de fiets kunnen stappen.

Vol van het eten fietsen we rustig naar de voetveer die ons naar de andere kant van de Chao Phraya rivier brengt. We fietsen langs verschillende tempels die het oude Bangkok karakteriseren zoals Wat Arun, Wat Prayoon en Wat Kalayanamitr. En daarbij genieten we ook van parken en lokale gemeenschappen die hier te vinden zijn.

Nadat we veel gezien en genoten hebben op de fiets nemen we het voetveer terug naar het startpunt. Hier delen we nog wat ervaringen uit onder het genot van een frisdrankje of koelen we lekker af met een biertje die tegen een kleine vergoeding te krijgen is.

Opmerkingen:
 • Pet met klep is in elk seizoen aan te raden; het houdt de felle zon uit uw gezicht. Dat is een stuk comfortabeler
 • Dichte schoenen zijn beter dan sandalen
 • Korte of lange broek is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Lichte katoenen en bedekkende kleding is het koelst en ook het meest beleefd.
 • Beperk uw bagage tot het minimum, maar vergeet uw camera en de zonnebrandcrème niet.

 • Iedereen met een normale conditie kan aan deze fietstocht deelnemen. Bangkok is zo plat als een dubbeltje en door de luchtstroom tussen de gebouwen blijft het verrassend koel ook in de felle zon. Het tempo is erg relaxt. Lopen is duidelijk warmer!
  Inclusief de tour: excursie als omschreven in de reisbeschrijving, lokale lunch, drinkwater en versnaperingen, entreegelden en begeleid door 1x professionele lokale Engelssprekende gids. Routebeschrijving voor de Meter Taxi (niet inclusief) van uw Bangkok-hotel naar het startpunt en v.v.
 • U rijdt op comfortabele fietsen
 • Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden en (alcoholische)drankjes, transfers en facultatieve excursies, persoonlijke uitgaven. Vervoer terug naar uw hotel gaat ook per Meter Taxi (niet inclusief) - uw gids helpt u hiermee!
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Fietsen - het goud van Bangkok

  Algemene waardering: 4.1 uit of 5 beoordelingen. 6 eerlijke recensies.
  Name: Niels van Rooy
  Date: 02-Nov-17

  Recensie: Een 5 uur durende fietstour met voor en achter een tourguide die permanent de fietsers, verkeer en de situatie zeer goed in de gaten houden. Afwisselend door steegjes, krottenwijken en via een pond naar de overkant van de rivier. Een afwisselende tour die snel aan je voorbij trekt omdat je op een fiets snel over smalle paadjes en steegjes rijdt. Het adres is wat moeilijk te vinden, een ophaal en thuis breng dienst zou een positieve aanvulling zijn. zeer vriendelijk, behulpzaam en alert personeel. Het geheel geeft een andere kijk op Bangkok met name de zeer primitieve en vaak vuile verarmde leefomstandigheden waarin de mensen moeten wonen dit in contrast met de luxe hotels.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Annelies
  Date: 27-Aug-17

  Recensie: We hebben echt heel erg genoten van deze fiets excursie.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Marieke van Zanten
  Date: 14-Aug-17

  Recensie: erg leuke afwisselende fietstocht met gids die prima Engels sprak. Lunch middenin Chinatown bij een foodmarket waar onze gids eten bij elkaar scharrelde. prima fietsen ook  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Lia Koenen
  Date: 11-Jul-17

  Recensie: Leuke ervaring om historisch Bangkok met de fiets te bezoeken.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Mart de Vries
  Date: 21-Jun-17

  Recensie: Geweldige trip gehad. Zeer goede gids en alles is goed geregeld. De eigenaren waren zelfs voor ons (slechts 2 pers) erg welwillend om ons een leuke dag te bezorgen. Geweldige foto's gemaakt door de gids. Dit is de beste manier om het echte Bangkok te ontdekken  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  2950 Baht
  Fietsen naar Koh Kret

  Een hele dag rustig fietsen langs de Chao Praya Rivier en omgeving ten noorden van Bangkok met als eindpunt het pottenbakkerseiland Koh Kret in de rivier.

  Vanaf:
  1550 Baht
  Fiets & Boot - De drijvende weekend markten

  Fiets en boot - De drijvende weekend markten is het buitenbeentje onder de fietstours omdat u per fiets en per boot de omgeving van Bangkok en drie drijvende markten gaat ontdekken

  Vanaf:
  2250 Baht
  Fietsen - Bangkok Paradise

  Bangkok Paradise is een volle dagexcursie per boot & fiets waarin, zelfs voor lokale deelnemers, een uniek en onontdekt stukje Bangkok wordt onthuld. Net als in Kleuren van Bangkok

  Vanaf:
  1550 Baht
  Fiets & Boot - Het Thaise leven in Bangkok

  Deze dagtocht per fiets en boot gaat sabai sabai, een favoriet Thais tempo, rustig en prettig. Thuis bij een lokale familie maakt u uw eigen Thaise maaltijd. Het Thaise leven in Ba

  Vanaf:
  800 Baht
  Fietsen - Proef het echte Bangkok

  Kleuren, geuren en smaken komen u massaal tegemoet op deze fietstocht van een halve dag door Bangkok. Het is fietsen en proeven van Thaise lekkernijen. Hoogtepunten op deze gevarie

  Vanaf:
  1300 Baht
  FIETSEN - Zwerftocht door Bangkok

  Leuker wordt het niet. Ontdek Bangkok op een echte Nederlandse manier. Op de fiets! Het dagelijks leven in de achteraf straatjes van Bangkok en het verrassende grote Groene Hart va