Isaan echt Thailand rondreis (17 dagen)


Prijs vanaf
30,950 Baht
Datum: Maandag
Tijd: 09.00
BOEKING
Isaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand apen reis op maatIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand Hell Fire PassIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand Wilde dierenIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis Phimai familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis Loei familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand reis op maatIsaan echt Thailand rondreis familie vakantie in Thailand reis op maat
Tourcode:0005
Datum: Maandag
Tijd: 09.00
Category: Rondreis individueel
Algemene waardering: 4.5 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies. Lees Recensie
Wanneer u met vliegtuig of trein vanuit Bangkok naar Chiang Mai reist, dan mist u de I-saan. Het noordoosten van Thailand, dat grenst aan Laos en Cambodja, is in alle opzichten een bijzonder gebied. Het is nog nauwelijks door het toerisme ontdekt en is zeer rijk aan cultuur vooral uit de Khmer-tijd.

REISROUTE (zie kaart onderaan): BANGKOK - KANCHANABURI - KHAO YAI - ISAAN (NOORDOOST-THAILAND) - CHIANG MAI - BANGKOK

I-saan is het armste deel van het koninkrijk, waar het leven nog steeds eenvoudig is en 'traditioneel Thai'. De dagen gaan er langzaam voorbij, de mensen zijn vriendelijk en open; toeristen zijn zeldzaam.

De I-saan is een gebied waar Thaise geschiedenis en cultuur nog de gang van alle dag bepalen. Reis met een ervaren gids door centraal en Noordoost-Thailand met zijn talloze bezienswaardigheden en ontdek het echte Thailand, zoals slechts weinig toeristen dit beleven!
Overnachting: aan boord
Maaltijden:
Vervoer: vlietuig (niet inclusief)
Dag 1: Vlucht vanaf Amsterdam | Brussel | Dusseldorf naar Bangkok (intern. tickets zijn niet inclusief de tourprijs)

Vertrek van Schiphol of andere luchthaven naar Bangkok. Onderweg verzorgt het cabinepersoneel u uitstekend. Relax, en de tijd vliegt voorbij terwijl u geniet van films, series en ander interactief audio- en video-entertainment aan boord van uw vlucht. Wenst u een speciale maaltijd of zitplaats? Geef dit op tijdens het boeken aan Green Wood Travel!


Overnachting: Prince Palace Hotel
Maaltijden:
Vervoer: (mini)bus
Dag 2: Aankomst Bangkok en transfer naar Prince Palace Hotel.

Aankomst op Suvarnabhumi de luchthaven van Bangkok. Na de laatste douanecontrole wacht de gids u op in de aankomsthal. Transfer naar uw hotel.

De rest van de dag ter vrije besteding. Het Prince Palace Hotel ligt in de drukke marktwijk, BoBae, waar het fantastisch winkelen is. Kom in ieder geval na een verfrissende douche even langs op het kantoor van Green Wood Travel. Met onze Nederlandse staf kunt u uw reis doorspreken.

Wij maken u meteen wegwijs zodat u als een lokale Thai door Bangkok kan reizen en gaat genieten van alle heerlijkheden. Geen toerist maar een reiziger!


Overnachting: Prince Palace Hotel
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: (mini)bus | diverse boten
Dag 3: Bangkok. Klong tour door het echte Venetië van het Oosten
Laat in de ochtend vertrekt u voor een korte rit naar de Chao Phraya rivier, het beginpunt van waaruit u het 'Venetië van het Oosten' gaat ontdekken. Deze kanalentocht is een originele Green Wood Travel tour. Niet een kort toeristisch boottochtje maar een echte beleving in het wijde water landschap van Bangkok.

Tegenwoordig zijn nog steeds uitgestrekte gebieden rond Bangkok alleen over water te bereiken. De klongs (kanalen) zijn in die gebieden de levensaders en de bevolking leeft er veelal nog op de traditionele manier.

Langs het water liggen weelderige plantages, waar mango's, papaja's, doerians en ander tropisch fruit worden verbouwd. U gaat met verschillende soorten boten een leuke en beetje spectaculaire tocht maken door dit gebied, waarbij u meteen de drukte van de stad achter u laat. Een unieke belevenis die u niet wilt missen!

Een eenvoudige lunch in een typisch Thaise buurtschap en kijkje naar (niet in) de Bangkok Hilton, Bangkwang gevangenis, is inbegrepen.


Overnachting: Prince Palace Hotel
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer:
Dag 4: Bangkok. Dag is ter vrije besteding
Ontbijt en een dag ter vrije besteding. Ga fietsen met ons in Groen en Autovrij Bangkok of bezoek de beroemde tempel met de Boeddha van smaragd (Wat Pra Keow) waar zich tevens ook het oude koninklijke paleis bevindt. Dicht bij deze tempel ligt Chinatown, zeker een bezoek waard. Een drukke bedoening van smalle straatjes met veel reclameborden, markten, winkels en vooral veel mensen.


Overnachting: Pung Waan Resort - KWAI NOI
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: (mini)bus
Dag 5: Vroeg vertrek naar de drijvende markt, de 'Bridge over the River Kwai' in Kanchanburi en nog veel meer
Na het ontbijt een vroeg vertrek per minibus naar de befaamde drijvende markt van Damnern Saduak. We rijden langs de kust en we stoppen, in het seizoen, om te zien hoe de Thai zout uit zeewater winnen. De drijvende markt ligt ongeveer 100 kilometer ten westen van Bangkok, in de provincie Ratchaburi. We maken een mooie boottocht van een half uur naar de markt. Het is een schilderachtig gezicht die honderden smalle bootjes met fruit, levensmiddelen, vlees en vis.

Sommige mensen vinden dat het te toeristisch is. Er zijn echter weinig echte drijvende markten overgebleven. Als ze er zijn heeft u geluk om meer dan drie bootjes met verkopers te zien. Kijk verder en dan krijgt u niet alleen een aantal prachtige ansichtkaart foto's, maar ook een culturele ervaring van het leven in Thailand zo'n honderd jaar geleden. Het is ook het juiste moment voor een goede kop lokale (ijs)koffie.

Dan door naar Kanchanaburi, bekend door de 'Bridge over the River Kwai' en de beruchte dodenspoorlijn. De brug werd wereldberoemd door de gelijknamige film. Rond het middaguur lunchen we vlakbij de brug op een drijvend restaurant. Daarna brengen we een bezoek aan het ereveld Chungkai, èèn van de drie rustplaatsen voor de slachtoffers van de dodenspoorlijn. Ten zuidwesten van de Chungkai bezoeken we Wat Tham Khao Pun, een grottempel.

In de grot, tussen de stalagmieten en stalactieten, zijn boeddhistische en hindoeïstische beelden en beeldjes, een klein heiligdom. Tijdens de Tweede Wereldoorlog, gebruikten de Japanners het grotcomplex als opslag. We gaan verder naar het Pung-Waan Resort, op de oever van de Kwai Noi-rivier. De namiddag is ter vrije besteding; maak een avontuurlijke rit in de buurt per fiets, ga vlotvaren of laat u verwennen in Baan Pungnoi, een traditionele Thaise massage salon en kruidensauna en/of neem een verfrissende duik in het grote zwembad.

Na het diner (niet inclusief) is er regelmatig een Pong-Lang Show. Traditionele Birmese dansen en muziek uitgevoerd door kinderen van Birmese immigranten. De opvoering van hun dansen in Thailand is uniek.


Overnachting: River Kwai Botanic Delight
Maaltijden: Ontbijt, Lunch, Diner
Vervoer: (mini)bus | trein
Dag 6: Kanchanaburi. Hell-Fire Pass expeditie en met het boemeltje over de dodenspoorlijn
Eerst ontbijt en daarna per minibus naar de stroomopwaarts gelegen Hellfire pass. Het bijbehorende museum bestaat uit een verzameling foto's, tekeningen, zelfgemaakte voorwerpen en filmvoorstellingen die herinneren aan de vreselijke gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog toen Japan, na de bezetting van Thailand en Birma, een spoorlijn tussen beide landen liet aanleggen dwars door bergland en jungle.

Onder leiding van een ervaren gids verkent u deze 1200 meter lange en 5 meter brede passage door een berg die onder erbarmelijke omstandigheden door krijgsgevangenen en dwangarbeiders is uitgehakt. 's Nachts werd het werk verlicht door olie- en carbidlampen, vandaar de naam Hellfire pass.

Lunch bij het treinstation van Ban Nam Tok. Met de boemeltrein zetten we de reis over de oude spoorlijn voort naar het plaatsje Ta Ke Len, een schitterende tocht. Hou uw camera klaar als het boemeltje langzaam voortbeweegt over de beroemde houten viaducten langs de River Kwai. Dan door naar een Jungle Raft, een uniek drijvende hotel middenin de jungle gebouwd van hout en bamboe.

De (eenvoudige) airconditioned kamers hebben elk een badkamer met douche en toilet en een veranda. Deze schitterende locatie geeft alle mogelijkheid om volledig tot rust te komen. De namiddag kunt u naar eigen wens invullen; geniet van de rust luierend in uw fauteuil, bezoek het nabijgelegen dorpje, ga zwemmen in de rivier. Er is een traditionele Thaise massage salon. Dineren doen we met uitzicht over de River Kwai.


Overnachting: Prince Palace Hotel
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: (mini)bus
Dag 7: Erawan watervallen, Srinakarin dam en transfer naar Bangkok

Na het ontbijt een mooie rit naar het Erawan Nationaal Park, waar we een bezoek brengen aan de Erawan watervallen. Deze bestaan uit 7 helderblauwe terrassen waarin u uitgebreid kunt zwemmen. Achter diverse watervallen liggen grotten en spelonken om te verkennen.

Een perfecte ochtend. Let op de kleine visjes die zich vastzuigen aan uw huid. Het kriebelt vreselijk maar is zonder gevaar voor infecties. In luxe massage salons gebruiken deze visjes om uw huid te reinigen op een natuurlijke wijze. De lunch gebruiken we nabij de Srinakarin dam, de grootste in Thailand, die we ook bezoeken.

Vervolgens is het tijd om terug te gaan naar Bangkok. Als het verkeer meezit, stoppen we onderweg nog even voor een bezoek aan de Chedi van Nakorn Pathom. Zoniet dan ziet u deze hoogste chedi ter wereld vanuit onze minibus. Deze chedi is een belangrijk boeddhistisch bedevaartsoord. Tegen de avond aankomst in uw hotel in Bangkok.


Overnachting: Korat Resort
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: (mini)bus
Dag 8: Bangkok. Noordoosten via Khao Yai nationaal park, de Tadan Dam, watervallen en het Lamtakong meer
Ontbijt en een vroeg vertrek per minibus met airconditioning richting Korat (Nakorn Ratchasima), de toegangspoort tot de Isaan.
Onze eerste grote pauze is bij de Tadan Dam, de grootste in Zuidoost-Azië. Van daaruit rijden we verder over een lokale weg dwars door het dichtbegroeide en heuvelachtige landschap van Khao Yai, Thailand's oudste en beroemdste nationale park. In dit park leven meer verschillende planten- en dierensoorten dan op enig andere plaats op aarde.

Uiteraard hopen we in dit uitbundig groene landschap ook nog wat wilde dieren tegen te komen, olifanten of misschien zelfs tijgers? Regelmatig is er tijd voor een versnapering en we stoppen o.a. bij de prachtige watervallen waar Leonardo DiCaprio (in "The Beach") een duik in nam. Ook iets voor u?

De lunch gebruiken we dan weer in de buurt van een andere waterval. Er volgt nog een ontspannen wandeling bij het hoofdkwartier van het park, dat tevens dienst doet als bezoekerscentrum, en dan gaat de tocht verder. Onderweg gaan we nog even rondsnuffelen op een van de lokale fruit- en bloemenmarkten.

De gids laat u van alles proeven, heeft u b.v. wel eens 'Dragon fruit' gegeten? Na nog een mooie route langs het Lamtakong meer komen we laat in namiddag aan in het Korat resort of gelijkwaardig.
's Avonds kunt u dineren (niet inclusief) in een gezellig restaurant waar u wordt omgeven door een fraai aangelegde tuin met waterpartijen; regelmatig vinden hier optredens plaats van lokale zangers en zangeressen.


Overnachting: President Hotel
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: (mini)bus
Dag 9: Korat. Een culturele route via Ban Dan Kwian, Phimai, Baan Phrasat en een 'zijde-dorp' naar Udon Thani
Ontbijt. Dan door naar Ban Dan Kwian, een pottenbakkersdorp. De potten worden met de hand gemaakt en bewerkt en vervolgens in grote ovens gebakken. Dit is een goede plaats om originele souveniers te kopen. De volgende grote attractie is de Phrasat Hin Phimai, deze schitterend gerestaureerde Khmer-ruïnes uit de 12e eeuw liggen in een mooi park. Lopend met de gids door het park krijgt u uitleg waar de verschillende gebouwen en vijvers ooit voor gediend hebben. Phimai was vroeger verbonden met de Angkor Wat (één van de zeven wereldwonderen) in Cambodja.

Ook in de buurt staat een zeer oude Bayan Tree (meer dan 350 jaar). Deze religieuze boom wordt dagelijks door vele Thaise boeddhistische mensen geëerd. De lunch is in een lokaal restaurant. Tijdens de tour vallen de vele rijstvelden die de Isaan zo kenmerken duidelijk op; natuurlijk heeft u onderweg regelmatig de gelegenheid om fraaie foto's te maken, voordat we bij het volgende culturele erfgoed aankomen.

Nog niet zo heel lang geleden is Baan Phrasat voor het publiek geopend. Archeologen hebben hier één van de oudste prehistorische vondsten van Thailand gedaan (1000 jaar voor Christus). De prehistorische mensen die hier woonden, maakten uniek beschilderde potten, gereedschappen en sieraden van hoge kwaliteit. In nabijgelegen tombes kunnen we ook menselijke skeletten uit die tijd bezichtigen.

Een stukje verder richting Udon Thani, wordt nog even gestopt in Chonnabot, een dorpje waar de inwoners voornamelijk leven van (hand)geweven zijde met prachtige patronen. Overnachting vindt plaats in het President Hotel of gelijkwaardig. Een diner (niet inclusief) aan het meer is een leuke optie; u kunt zich met een riksja (fietstaxi) laten brengen!


Overnachting: Sook Somboon Hotel
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: (mini)bus
Dag 10: Udon Thani. Langs de Mekong rivier op de grens met Laos via Ban Phu rotsformaties naar Chiang Khan
Na het ontbijt gaan we vroeg op pad voor een bezoek aan Ban Phu. In dit schitterende park ziet u grillige rotsformaties, gevormd door een vroegere route van de Mekong Rivier. Er zijn vele tempels in het gebied, waarvan sommige nog steeds in gebruik zijn. Een van deze tempels heeft een gigantisch rotsblok als dak! In het park ontdekt u ook oude tekens en legendes van vroegere beschavingen. De gids maakt u attent op de zeer oude rotsschilderingen (1500-4000 jaar voor Christus).

Vanaf het plaatsje Si Chiang Mai gaan we vandaag de Mekong Rivier volgen op de grens met Laos. Aan de andere kant kunt u al snel de hoofdstad van Laos, Vientiane zien liggen. Sinds april 1994 is Thailand verbonden met Vientiane via de vriendschapsbrug. We bezoeken de brug echter niet. De lunch gebruiken we een stukje verderop in Sangkom.

De tocht leidt verder langs de Mekong; Laos is hier gehuld in dicht regenwoud terwijl de Thaise kant gecultiveerd is. In het rustige dorp Chiang Khan vindt u smalle stoffige straatjes en de meeste huizen zijn nog altijd van hout. U betrekt het Sook Somboon Hotel, nog steeds aan de oever van deze prozaïsche rivier. Dit typische, in Thaise stijl gebouwde, guesthouse hotel is grotendeels gemaakt van teakhout. Ook het personeel is echt heel anders dan dat van andere hotels.

Wat dacht u van een romantische boottocht (niet inclusief) over de Mekong tijdens de zonsondergang?


Overnachting: Rain Forest Resort
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: (mini)bus
Dag 11: Chiang Khan; Thailand s mooiste route
Bij zonsopkomst kunt u zien hoe -volgens eeuwenoud gebruik- iedere familie in Chiang Khan aalmoezen geeft aan de monniken in hun saffraangele gewaden. Na het ontbijt volgt een rit over de bergen en door dichte jungle. Tijdens deze rit passeren we een aantal nationale parken waar we natuurlijk ook de nodige stops maken. Dit is één van de allermooiste routes in Thailand!
De provincie Loei is bekend vanwege haar wijngaarden en de beroemdste gaan we bezoeken: Chateau de Loei. In het dorp Bo Po bevindt zich een zoutwaterbron. De dorpelingen koken het water totdat het zout achterblijft en verkocht kan worden. U luncht onderweg.

Onderweg maakt u ook een stop bij het Thung Salaeng National Park om de Keang Sopha watervallen te bezichtigen, ook beter bekend als de Niagara Falls van Thailand. Het is de grootste waterval in Phitsanulok. Als de stroming niet te sterk is kunt u hier ook zwemmen.

Overnachting vindt plaats in het Rain Forest Resort of gelijkwaardig. U dineert in het resort en voor de liefhebbers is er de optie gedurende het regenseizoen voor Wild Water Rafting (beide niet inclusief).


Overnachting: Ruean Phae Royal Park Hotel
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: (mini)bus | fiets
Dag 12: Phitsanulok. Ontdek de ruïnes van de voormalige hoofdstad Sukhothai per fiets
Ontbijt. Dicht bij Phitsanulok ligt Sukhothai, de eerste hoofdstad van Thailand (toen nog Siam). Deze stad werd verlaten toen de invloed en macht van Ayutthaya, de tweede hoofdstad, toenamen in de 14e eeuw. Op de fiets touren we door dit prachtige historische park. De gids verstrekt een plattegrond zodat u ook zelf de weg kunt vinden in dit doolhof van ruïnes, stadswallen en waterpartijen. Lunch in een restaurant in de buurt van het park. In de middag gaat u per minibus naar het gezellige stadje Phitsanulok, waar u overnacht in het Ruean Phae Royal Park Hotel of gelijkwaardig.

U kunt u door een fietstaxi weg laten brengen voor een heerlijk diner aan de Nan rivier (beide niet inclusief).
Hier worden op een speciale manier "The Early Morning Glory Flying Vegetables" geserveerd. De kok gooit uw eten wel 10 meter hoog door de lucht en de ober vangt dit weer op uw bord op, staande op een platform. Een spectaculaire show.


Overnachting: The Empress Hotel
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: (mini)bus | dagtrein
Dag 13: Phitsanulok. s Middag per trein naar Chiang Mai, door tunnels en over met jungle bedekte bergen

Na het ontbijt heeft u de tijd voor uzelf, of u bezoekt de beroemde tempel, Wat Mahathat gelegen aan de oever van de Nan rivier. Een andere optie is het Folkloristische Museum in de stad. Rondt het middaguur brengen we u naar het treinstation van Phitsanulok.

Per comfortabele airco sprintertrein reist u dan van Phitsanulok naar Chiang Mai. De tocht gaat door tunnels en over met jungle bedekte bergen, u ziet hierbij de mooiste panorama's.

Transfer van het treinstation naar The Empress Hotel.


Overnachting: The Empress Hotel
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 14: Chiang Mai. Dag is ter vrije besteding
Ontbijtbuffet.

De dag is ter vrije besteding. Bezoek Chiang Mai Zoo, geniet van de natuur en leer veel over de flora en fauna van Chiang Mai en omgeving.

Fietsen door ongezien Chiang Mai is een onweerstaanbare fietstocht. Boeken? Bel met Green Wood Travel - Bangkok. We organiseren deze fietstocht maar al te graag voor u. Betalen kan aan onze gids.


Overnachting: Slaaptrein met airconditioning
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: (mini)bus | nachttrein 2e klasse
Dag 15: Chiang Mai. Dag is ter vrije besteding. Laat in de middag transfer en per slaaptrein verder naar Bangkok
Ontbijt en een unieke tour! (niet inclusief de tourprijs) Vertrek per airconditioned minibus vanuit uw hotel in Chiang Mai naar Lampoon dat ongeveer 26 kilometer ten zuiden van Chiang Mai ligt. Het stadje werd in 660 gesticht als de hoofdstad van het toenmalige Mon-rijk Haripoonchai. Als we de stad binnen rijden zien we al de overblijfselen van de oude muren. We bezoeken eerst de Haripoonchai tempel uit 897, waar de koning vroeger woonde.

De massief gouden pagode van 51 meter hoog waarin een relikwie van Boeddha bewaard wordt torent boven de omgeving uit. Op hetzelfde tempelterrein bevindt zich een voetafdruk van Boeddha en een unieke teakhouten bibliotheek met o.a oude Pali geschriften. Een Chedi in Lanna stijl en enorme gong complementeren het geheel. Hierna bezoeken we Wat Jammathevee, genoemd naar koningin Jammathevee, die de eerste vorstin was van het Haripunchai rijk.

Terug naar het heden in het pittoreske dorpje Pa Sang, dat bekend staat om haar traditionele katoenweefkunst. U kunt door het dorpje wandelen en zien hoe het weefproces verloopt en als u dat wilt kunt u hier ook als souvenir de producten van hoogwaardige kwaliteit kopen.
Terug naar Chiang Mai over de oude route. Geniet van de prachtige vergezichten met houten Thaise huizen en honderden jaren oude bomen. 's Avonds vertrekt u dan per slaaptrein terug naar Bangkok.
Ervaar, beleef de Thaise spoorwegen (foto s en video s)


Overnachting: aan boord
Maaltijden:
Vervoer: (mini)bus | vliegtuig (niet inclusief)
Dag 16: Transfer naar Bangkok airport of Prince Palace Hotel. Vlucht naar Amsterdam | Brussel | Dusseldorf

's Ochtends vroeg aankomst in Bangkok en transfer naar het vliegveld van Bangkok (Suvarnabhumi) voor uw terugreis naar huis.

Heeft u een avondvlucht dan kunt u uw bagage achtergelaten in het Prince Palace Hotel en nog wat laatste inkopen doen of gewoon lekker uitrusten in de gemakkelijke ligstoelen bij het zwembad.

Uw transfer naar het vliegveld van Bangkok vertrekt dan vanaf het Prince Palace Hotel.


Overnachting: geen
Maaltijden:
Vervoer: geen
Dag 17: Aankomst* op Schiphol of andere luchthaven.

*Afhankelijk van uw vlucht. Vliegt u bijvoorbeeld met EVA Airways dagvlucht dan komt u op dag 16 aan in Nederland!
Opmerkingen:
 • Tijdens de River Kwai Tour kan alleen handbagage meegenomen worden. Heeft u geen compacte tas koop er een voordelig in Bangkok. Zwemspullen, handdoek en slipvaste schoenen zijn essentieel en ..... een goed humeur!
 • Voor bijna ieder hotel in Thailand geldt: check-in tijd is 13:00 uur & check-uit tijd is 12:00 uur.
 • Een geldig paspoort en visum is uw verantwoordelijkheid, controleer uw reispapieren!

 • **) Vanaf slechts 2.400 THB (65 euro) extra per persoon kunt u ook vliegen van Chiang Mai naar Bangkok. Transfer naar Chiang Mai luchthaven is inbegrepen. De extra nacht accommodatie (Chiang Mai of Bangkok) berekenen we apart en per seizoen.
  Dat geldt in dat geval ook voor de transfer van Bangkok luchthaven naar Bangkok hotel. Voor de niet gebruikte treintickets ontvangt u een teruggave van 750 THB per ticket.

  Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen, hotelsluiting etc. moeten we route of hotel soms aanpassen. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de I-saan Echt Thailand rondreis blijft te allen tijde gehandhaafd.
  Inclusief de tour: inclusief de tourprijs: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleid door een professionele lokale Engelssprekende gids.
  Vervoer per airconditioned minibus, 2e klasse nachttrein met slaapplaatsen (ventilator of airco) met eigen bed en gedeeld toilet. Mocht de slaaptrein volgeboekt zijn dan maken we gebruik van een VIP-bus (airco), voorzien van slaapstoelen en toilet.
  Verblijf in goede toeristenklasse hotels als omschreven met airconditioning en eigen sanitair. Tijdens het verblijf in Chiang Khan eenvoudige ventilator of airco gekoelde accommodatie met eigen sanitair.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, transfers, vliegtickets (internationaal), online inchecken, persoonlijke uitgaven, visumkosten, bagageafhandeling, facultatieve excursies en een reis-/ annuleringsverzekering.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in Nederland of België. Dit soort verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kan niet in Thailand of Zuidoost-Azië worden afgesloten.

  Recensie voor Isaan echt Thailand rondreis (17 dagen)

  Algemene waardering: 4.5 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies.
  Name: Vincent Stam
  Date: 17-Jan-18

  Recensie: In december deden wij de Isaan-rondreis bij Greenwood Travel. Deze is zeer goed meegevallen, onze proficiat voor Greenwood die dit alles prima heeft georganiseerd. Een prachtige tour trouwens, de river Kwai streek, het noorden, Bangkok.. Vele mooie dingen gezien, zeer goede gidsen, goede hotels, ... en dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs! Een echte aanrader!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Gert van Steenhoven
  Date: 21-Jul-17

  Recensie: Niet eerder zoveel meegemaakt tijdens een vakantie als tijdens deze Isaan reis. Onze gids tijdens het Isaan gedeelte was fantastische. Mr. Suput vertelde over heden en verleden en nam ons gezin mee naar de kleinste dorpjes. We zullen nooit het uurtje Engelse les vergeten waarvoor hij ons strikte in Ban Pu. Wat hebben we gelachen en genoten. Bedankt we komen zeker terug en bevelen Green Wood Travel van harte aan.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  24850 Baht
  De Gouden Thailand Rondreis (16 dagen)

  De Gouden Thailand Rondreis voert u in 16 dagen van Bangkok, via de voormalige Gouden Stad Ayutthaya naar de noordelijke -ooit beruchte- opium Gouden Driehoek rond Chiang Mai en Ch

  Vanaf:
  31350 Baht
  Wonderlijk Thailand (19 dagen)

  Wonderlijk Thailand laat u verwonderen en bewonderen, maar ook verrassen en plezieren. In 19 dagen tijd ziet u veel verschillende kanten van Thailand. Het turbulente Bangkok en het

  Vanaf:
  30950 Baht
  Isaan echt Thailand rondreis (17 dagen)

  Wanneer u met vliegtuig of trein vanuit Bangkok naar Chiang Mai reist, dan mist u de I-saan. Het noordoosten van Thailand, dat grenst aan Laos en Cambodja, is in alle opzichten een

  Vanaf:
  25250 Baht
  Paradijselijk Thailand (14 dagen)

  Een reis voor landbestormers en waterratten. Voor klimmers en duikers. In ieder geval voor mensen die 14 dagen intens willen genieten van paradijselijk Thailand. U weet het: reizig

  Vanaf:
  34500 Baht
  Thailand: Reis van de glimlach (21 dagen)

  Thailand: Reis van de glimlach. Een reis met een glimlach en om van te glimlachen. 21 Dagen door het prachtige centrale en noordelijke deel van Thailand, waarin natuurschoon, tempe

  Vanaf:
  31550 Baht
  Het Charmante Thailand (18 dagen)

  Het charmante Thailand laat zich in 18 dagen van haar beste kant zien. Thai kunnen namelijk onweerstaanbaar lachen, misschien wist u dat al. Dat Thailand het land van de glimlach w