Minibus huur met chauffeur en Engelssprekende gids

Tourcode:S0005
Datum: Dagelijks
Tijd: 07.00
Category: Minibushuur (met chauffeur)
Algemene waardering: 4.3 uit of 5 beoordelingen. 11 eerlijke recensies. Lees Recensie
Ontdek Thailand comfortabel per privé minibus met chauffeur en aparte gids service. Het is echt Vakantie op Wielen.
VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel reist u PRIVE voordelig met chauffeur door zonnig Amazing Thailand. BOEK TIJDIG !
Stelt u voor: u reist met z'n tweetjes of met uw eigen gezin/vrienden (maximaal 7 personen) in een comfortabele en airconditioned minibus door Thailand. U bent helemaal vrij om te gaan en staan waar u wilt, zonder zorgen over het Thaise verkeer en de Thaise rijstijl. Uw eigen en ervaren chauffeur brengt u veilig door dit indrukwekkende land. Hij stopt overal waar u maar wilt, zo lang als u wilt. Dat kan met de privé-chauffeur van Green Wood Travel. En ook nog voor een verrassend lage prijs, slechts 2250 THB per dag per minibus voor een ongelimiteerd aantal kilometers.

Suggesties? Ontdek Noord-Thailand of de Isaan, het Noordoosten van Thailand. Hier komen nog weinig toeristen. Of u wilt luxe en comfortabel genieten van uw eigen ontdekkingsreis langs de bekende bezienswaardigheden zoals Kanchanaburi & The River Kwai, Ayutthaya, Nan, Sukhothai, of Chiang Mai en Chiang Rai.

Laat de chauffeur richting zuiden koersen, naar Hua Hin, Chumphon, Surat Thani, Phuket en Krabi of langs de vele nationale (natuur)parken.

MINIBUS HUUR MET CHAUFFEUR EN/OF GIDSKlassePrijs per dag

 • EXCL. BRANDSTOF - GEEN GIDS SERVICE - GEEN ENGELS
 • Deluxe2.250 THB*

 • EXCL. BRANDSTOF - CHAUFFEUR/GIDS SERVICE - ENGELSSPREKEND
 • Deluxe2.750 THB*

 • EXCL. BRANDSTOF - CHAUFFEUR & APARTE GIDS SERVICE - ENGELSSPREKEND
 • Deluxe3.500 THB*


  Op uw verzoek maken onze Green Wood Travel tour-coördinatoren voor u gratis een unieke Vakantie op Wielen.  Optionele Tours:

  Kinderzitje voor kind tussen 1 - 5 jaar
  Op veler verzoek, nu dan ook in Thailand veilig de weg op met het Green Wood Travel kinderzitje! Een primeur onder de Thaise reisorganisaties
  Opmerkingen:
 • Onze chauffeurs spreken doorgaans geen of weinig Engels en zijn geen gids.
 • Geeft u de voorkeur aan een Engelssprekende chauffeur/gids aan boord, dan is dat geen probleem. U betaalt slechts THB 500 per dag extra, iets minder dan 13 euro.
 • En voor 1250 THB krijgt u een aparte en Engelssprekende gids (exclusief kosten voor gids accommodatie.)
 • Inclusief de tour: vervoer per airconditioned minibus met een Engelssprekende chauffeur en aparte gids service.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: *prijzen zijn per dag exclusief brandstof, (0,80 euro per liter diesel) tol- en parkeergelden en alle entreegelden.
 • Accommodatie / service chauffeur = 500 THB* per dag.
 • Bij een separate gids is de gids accommodatie toeslag 1000 THB* per dag.
 • Werktijd voor chauffeur en/of gids is van 07.00 - 18.00 uur. Wilt u buiten deze tijden gebruikmaken van de diensten van de minibus met chauffeur en/of gids dan moet u dit met hem of haar overleggen.
 • Het aantal afgelegde kilometers is ongelimiteerd. Als uw reis per minibus niet eindigt in dezelfde plaats waar deze begint, betaalt u een dag extra en de brandstof voor het 'leeg terugreizen' naar Bangkok. Deze kosten berekenen we apart.
 • Recensie voor Minibus huur met chauffeur en Engelssprekende gids

  Algemene waardering: 4.3 uit of 5 beoordelingen. 11 eerlijke recensies.
  Name: Frans Winkelman
  Date: 21-Jul-19

  Recensie: Uitstekende minibus, zeker met vier personen plus gids en chauffeur. Chauffeur was uitstekend. Gids was enthousiast, op het randje van ADHD. Teveel nadruk op tempels en koninklijke familie. Minder op overige zaken en algemene cultuur. Al met al tevreden over deze begeleiding.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Leo van den Broek
  Date: 27-Jun-19

  Recensie: Perfecte gids, niets was hem te veel en bracht ons steeds naar de leukste lokale markten en de lekkerste restaurantjes voor weinig geld. Je merk dat de lokale mensen het echt leuk vinden om buitenlanders te ontmoeten.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: P. van de Wetering
  Date: 27-May-19

  Recensie: Dankzij deze chauffeur en gids zagen we dingen die niet gepland waren maar wel op onze wishlist stonden (zoals speciale Anatara Resorts Olifanten koffie drinken). Mod en Bam waren het perfecte duo in onze trip in het noorden van Thailand en bezorgden ons 3 heerlijke dagen zonder zorgen .  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Maria van der Werff
  Date: 23-May-19

  Recensie: Leuke excursie met goede vriendelijke gids en chauffeur. Veel gezien. Gids was netjes op tijd en heeft alles goed geregeld. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Boeken excursie vanuit Nederland verliep wat moeizaam. Via de site kon ik niet rechtstreeks boeken, informatie via de email werd laat beantwoord waardoor ik nog geen bevestiging had gekregen voordat wij vertrokken. Gelukkig is alles toch goed gekomen.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: C. Bos
  Date: 25-Apr-19

  Recensie: Mooie bus en een leuke gids. Heeft ons zelfs geadviseerd om onze planning qua bezienswaardigheden om te zetten. Enige minpunt was dat op het einde van onze Tour zij niet heeft gewacht op de andere bus met chauffeur. Deze kwam later aankomst hij de weg kwijt was.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  2250 Baht
  Prive minibus huur met chauffeur (Deluxe)

  Ontdek Thailand comfortabel per privé minibus met privé chauffeur.
  Stelt u voor: u reist met z'n tweetjes of met uw eigen gezin/vrienden (maximaal 7 personen) in een comf

  Vanaf:
  3500 Baht
  Minibus huur met chauffeur en Engelssprekende gids

  Ontdek Thailand comfortabel per privé minibus met chauffeur en aparte gids service. Het is echt Vakantie op Wielen.
  Stelt u voor: u reist met z'n tweetjes of met uw eigen