Zwemmen met dolfijnen - Chantaburi


Prijs vanaf
4,150 Baht
Datum: Dagelijks
Tijd: 07.30 - 17.30
BOEKING
Tourcode:0410
Datum: Dagelijks
Tijd: 07.30 - 17.30
Category: Zwemmen met dolfijnen
Algemene waardering: 4.2 uit of 5 beoordelingen. 9 eerlijke recensies. Lees Recensie
In de ochtend vertrek van uw hotel richting de plaats Chantaburi voor het dolfijnen-trainingscentrum, Oasis Sea World. Verwacht geen Harderwijk Dolfinarium standaard maar een lokaal dolfijnenopvangcentrum.

Dit trainingscentrum heeft 2 soorten dolfijnen, de Humpbacked dolfijn en de Irrawadi dolfijn. Eerst krijgt u een dolfijnenshow te zien; het is wonderlijk waartoe deze slimme dieren allemaal in staat zijn!

Na de show kunt u zich omkleden en een uur met deze fantastische zoogdieren zwemmen. Het is een ware sensatie en een ervaring om nooit te vergeten! Aan het eind van de middag gaan we weer terug naar Pattaya.Opmerkingen:
 • Zwemmen met Dolfijnen prijs ter plaatse 2500++ THB pp. U boekt voordeliger (-20%) via Green Wood Travel.
 • Geen kinderkorting.
 • Handdoek en zwemspullen meenemen.
 • Zwemmen met dolfijnen is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder en mits u over een normale, goede lichamelijke conditie beschikt en kan zwemmen.

 • - Dolfijn Show tijden: 09:00, 11:00, 13:00, 15:00, 17:00 uur.
  - Zwemmen met Dolfijnen tijden: 09:45, 11:45, 13:45, 15:45 uur.

  1. Sieraden kunnen dolfijnen bezeren. Ook kunnen dolfijnen zich vergissen in de reflectie ervan, ze zien als kleine vissen en proberen ze op te eten! Laat uw sieraden achter in de kluis van uw hotel. Draag geen zwembroek of bikini met ritsen of andere scherpe voorwerpen.

  2. Lange vinger- of teennagels kunnen bij de dolfijnen schrammen veroorzaken. Knip uw nagels of laat dit doen voordat u het opvangcentrum in gaat.

  3. Dolfijnen zijn zoogdieren - en kunnen iedere infectie en besmettelijke ziekte oplopen die ook mensen infecteert. Als u verkouden bent, een huidziekte heeft, oogontsteking of maagproblemen etc, dan, sorry, mag u het water niet in. Ga langzaam het water in (niet springen!), neem eerst een douche en was eventuele zonnebrandolie af. Het dragen van een zwemvest is verplicht.

  4. Oasis Sea World mag mensen weigeren met een handicap of een andere conditie waarvan de bedrijfsleiding verwacht dat deze veiligheidsproblemen oplevert. Deze regels wordt streng gevolgd. Als u twijfelt, vraag Green Wood Travel om advies voordat u boekt.

  5. Wij hopen dat u begrip heeft voor al deze regels. Wij geven veel om de dolfijnen en .....om onze gasten!
  Inclusief de tour: transfer van/naar centraal gelegen Pattaya hotels. Dolfijnen Show (40 min.) en zwemmen met dolfijnen (40 min.) met Engelssprekende begeleiding.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, transfers van andere locaties en/of niet centraal gelegen Pattaya hotels, persoonlijke uitgave, drankjes en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgiïï

  Recensie voor Zwemmen met dolfijnen - Chantaburi

  Algemene waardering: 4.2 uit of 5 beoordelingen. 9 eerlijke recensies.
  Name: Hans & Chantal
  Date: 06-Jan-18

  Recensie: We zijn inmiddels een weekje thuis uit het fantastische Thailand. Na wat uitrusten en de boel op orde brengen hebben we nu eindelijk tijd om jullie een mailtje te sturen. We hebben via jullie de excursie zwemmen met de dolfijnen geboekt en het was echt een onvergetelijke dag. We werden ruim op tijd in ons hotel opgehaald door een ontzettend leuk en lief meisje Oiy wat echt voortreffelijk Engels sprak. Ze heeft ons heel veel over het land verteld en uitgelegd. Onderweg zijn we voldoende gestopt voor plaspauzes en Oiy had lekkere dingen voor ons gekocht. In het park hebben we eerst een show gezien en vervolgens mochten we met de dolfijnen zwemmen. We hadden mazzel omdat het regende en we de enige waren die gingen zwemmen. Dus alle aandacht en alle dolfijnen voor ons zelf. De trainers waren heel leuk en aardig en spraken goed Engels. Oiy heeft mooie foto's van ons gemaakt. Het middageten was erg lekker en meer dan genoeg (je kon zelfs nog kiezen wat je wilde en dat noemen ze dan een eenvoudige lunch, nou we hebben bijna nergens zo lekker gegeten als daar). Je voelt je af en toe wel een beetje naar omdat de mensen je echt als een god behandelen. Oiy mocht niet bij ons aan tafel zitten en er stonden drie meisjes die ons eten opdienden en als we een slok water hadden genomen werd het meteen bijgevuld. Ze waren erg aardig, maar dan voel je je soms echt de rijke toerist. Op de terugweg zijn we ook nog langs een aquarium gegaan wat erg leuk was en langs de markt. We hebben dus echt genoten die dag. Oiy is echt een hele leuke en goede gids, echt een aanrader. Ze is onzeker over zichzelf en vindt dat ze minder is dan ons en niet zo goed Engels spreekt. Nou het tegendeel is waar, ze is gelijk aan ons en spreekt erg goed Engels waardoor je makkelijk vragen kan stellen en een duidelijk antwoord terug krijgt. Ik weet zeker dat veel mensen erg tevreden over haar zullen zijn.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Gert Jan
  Date: 16-Nov-17

  Recensie: Wij deden deze tocht op weg van het vliegveld van Bangkok naar Koh Chang. Hierdoor begon de excursie pas begin van de middag, maar dat was voor de chauffeur geen enkel bezwaar. Hij gaf ons alle gelegenheid om te zwemmen met de dolfijnen en de laatste voorstelling in het dolfinarium te kunnen zien. Een heel leuke ervaring wat het zwemmen en spelen met de dolfijnen betreft. De show zelf stelt niet veel voor, maar dat was voor ons maar bijzaak. Het was leuk om zo direct in aanraking te komen met de dolfijnen.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Oscar Weenk
  Date: 01-Aug-17

  Recensie: Ik heb in juli met dolfijnen gezwommen via Greenwood. Ik was samen met een vriendin en wij waren de enigen die dag uit Pattaya. Daarom hebben wij de tour niet gedaan zoals hij hier als totaalpakket aangeboden wordt, maar we kregen het advies om personenauto met chauffeur te huren. Dit is goedkoper. We hadden afgesproken dat de chauffeur ons naar de dolfijnen zou brengen en naar een tempel. We kwamen ruim op tijd aan en hebben eerst een beetje rondgewandeld, naar de show gekeken en toen zelf met de dolfijnen gezwommen. Dat was een hele ervaring! Ik ging eigenlijk mee voor die vriendin, omdat het voor haar een droom was. Van mij hoefde het niet zo, maar uiteindelijk vond ik het een van de hoogtepunten van onze reis. Al met al een hele leuke dag gehad. Een klein minpuntje; kennelijk was de chauffeur toch niet goed ingelicht door greenwood, want ze begreep maar niet dat we nog naar de tempel zouden gaan. We konden het haar ook niet duidelijk maken, omdat ze bijna geen woord Engels sprak. Maar ik denk dat de meesten van jullie alleen voor de dolfijnen gaan en dat was echt een mooie belevenis!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Fam. van der Spuij
  Date: 21-Jul-17

  Recensie: Het zwemmen met de dolfijnen is zeer de moeite waard. Het was geweldig en niet alleen maar voor de kinderen. Michel, nogmaals dank voor een fantastische vakantie in Thailand In de toekomst maken we graag weer gebruik van jullie uitstekende Greenwoodtravel-team.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Arianne
  Date: 16-Jul-17

  Recensie: Wij hebben hebben tijdens onze transfer van Bangkok naar Ko Chang gezwommen met de dolfijnen. De dolfijnenshow van Oasis World was 3 keer niets. Verwacht in ieder geval niet iets zoals in het dolfinarium. Het zwemmen was wel erg leuk. We moesten wel veel zelf uitzoeken, omdat Greenwood was vergeten ons te attenderen op een hostess die ons zou begeleiden. Gelukkig vonden we iemand anders die foto's van ons wilde maken.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  4150 Baht
  Zwemmen met dolfijnen - Chantaburi

  In de ochtend vertrek van uw hotel richting de plaats Chantaburi voor het dolfijnen-trainingscentrum, Oasis Sea World. Verwacht geen Harderwijk Dolfinarium standaard maar een lokaa

  Vanaf:
  3550 Baht
  Zwemmen met dolfijnen - Chantaburi

  In de ochtend vertrek van uw hotel voor een bezoek aan Oasis Sea World. Verwacht geen Harderwijk Dolfinarium standaard maar een lokaal dolfijnenopvangcentrum.

  Vanaf:
  2250 Baht
  Zwemmen met dolfijnen ON THE WAY in Chantaburi

  Heeft een transfer van Bangkok | Pattaya | Rayong naar Koh Chang of vice versa geboekt? Waarom niet stoppen en route bij Oasis Sea World om te gaan ZWEMMEN met DOLFIJNEN?

  Vanaf:
  2900 Baht
  Zwemmen met Dolfijnen - Pattaya

  Zwemmen met Dolfijnen is een unieke ervaring voor jong en oud waarbij u van heel dichtbij zelf kunt meemaken wat een bijzondere en intelligente dieren dolfijnen zijn. Nu is dit mog