Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Zwemmen met dolfijnen ON THE WAY in Chantaburi Laagste prijs: ฿ 2,800.00          Add to planner
Tour details
฿ 2,800.00
Duration: 09.00-10.45,11.00-12.45,13.00-14.45,15.00-16.45
Heeft een transfer van Bangkok | Pattaya | Rayong of vice versa geboekt? Waarom niet stoppen en route bij Oasis Sea World om te gaan ZWEMMEN met DOLFIJNEN?

Tijdens de tussenstop kunt u hier ook heerlijke lunchen (niet inclusief) en dan het hoofddoel van deze dag: het dolfijnen-trainingscentrum, Oasis Sea World. Verwacht geen Harderwijk Dolfinarium standaard maar een lokaal dolfijnenopvangcentrum.

Dit trainingscentrum heeft 2 soorten dolfijnen, de Humpbacked dolfijn en de Irrawadi dolfijn. Eerst krijgt u een dolfijnenshow te zien; het is wonderlijk waartoe deze slimme dieren allemaal in staat zijn!

Na de show kunt u zich omkleden en een uur met deze fantastische zoogdieren zwemmen. Het is een ware sensatie en een ervaring om nooit te vergeten!

Na deze echte beleving vervolgen we de transfer naar uw eindbestemming.
Voorwaarden
Dolfijnen Show (40 min.) en zwemmen met dolfijnen (40 min.) met Engelssprekende begeleiding
maaltijden, persoonlijke uitgave, drankjes, facultatieve excursies. Toeslag van 800 THB per minibus (stop maximum 3 uur).
Opmerkingen:
REGELS OM TE MOGEN ZWEMMEN MET DOLFIJNEN

Zwemmen met Dolfijnen prijs ter plaatse 2500++ THB pp. en 150 THB pp. toegangsticket. U boekt voordeliger (-20%) via Green Wood Travel.
Geen kinderkorting.
Handdoek en zwemspullen meenemen.
Zwemmen met dolfijnen is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder en mits u over een normale, goede lichamelijke conditie beschikt en kan zwemmen.

- Dolfijn Show tijden: 09:00, 11:00, 13:00, 15:00, 17:00 uur.
- Zwemmen met Dolfijnen tijden: 09:45, 11:45, 13:45, 15:45 uur.

REGELS OM TE MOGEN ZWEMMEN MET DOLFIJNEN
1. Sieraden kunnen dolfijnen bezeren. Ook kunnen dolfijnen zich vergissen in de reflectie ervan, ze zien als kleine vissen en proberen ze op te eten! Laat uw sieraden achter in de kluis van uw hotel. Draag geen zwembroek of bikini met ritsen of andere scherpe voorwerpen.

2. Lange vinger- of teennagels kunnen bij de dolfijnen schrammen veroorzaken. Knip uw nagels of laat dit doen voordat u het opvangcentrum in gaat.

3. Dolfijnen zijn zoogdieren - en kunnen iedere infectie en besmettelijke ziekte oplopen die ook mensen infecteert. Als u verkouden bent, een huidziekte heeft, oogontsteking of maagproblemen etc, dan, sorry, mag u het water niet in. Ga langzaam het water in (niet springen!), neem eerst een douche en was eventuele zonnebrandolie af. Het dragen van een zwemvest is verplicht.

4. Oasis Sea World mag mensen weigeren met een handicap of een andere conditie waarvan de bedrijfsleiding verwacht dat deze veiligheidsproblemen oplevert. Deze regels wordt streng gevolgd. Als u twijfelt, vraag Green Wood Travel om advies voordat u boekt.

5. Wij hopen dat u begrip heeft voor al deze regels. Wij geven veel om de dolfijnen en .....om onze gasten!

Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? afsluiten.
Reviews
Populaire Green Wood Travel tours