Zwemmen met dolfijnen - Chantaburi

Tourcode:0410
Datum: Dagelijks
Tijd: 07.30 - 17.30
Category: Zwemmen met dolfijnen
Algemene waardering: 4.2 uit of 5 beoordelingen. 9 eerlijke recensies. Lees Recensie
In de ochtend vertrek van uw hotel richting de plaats Chantaburi voor het dolfijnen-trainingscentrum, Oasis Sea World. Verwacht geen Harderwijk Dolfinarium standaard maar een lokaal dolfijnenopvangcentrum.

Dit trainingscentrum heeft 2 soorten dolfijnen, de Humpbacked dolfijn en de Irrawadi dolfijn. Eerst krijgt u een dolfijnenshow te zien; het is wonderlijk waartoe deze slimme dieren allemaal in staat zijn!

Na de show kunt u zich omkleden en een uur met deze fantastische zoogdieren zwemmen. Het is een ware sensatie en een ervaring om nooit te vergeten! Aan het eind van de middag gaan we weer terug naar Pattaya.Opmerkingen:
 • Zwemmen met Dolfijnen prijs ter plaatse 2500++ THB pp. U boekt voordeliger (-20%) via Green Wood Travel.
 • Geen kinderkorting.
 • Handdoek en zwemspullen meenemen.
 • Zwemmen met dolfijnen is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder en mits u over een normale, goede lichamelijke conditie beschikt en kan zwemmen.

 • - Dolfijn Show tijden: 09:00, 11:00, 13:00, 15:00, 17:00 uur.
  - Zwemmen met Dolfijnen tijden: 09:45, 11:45, 13:45, 15:45 uur.

  1. Sieraden kunnen dolfijnen bezeren. Ook kunnen dolfijnen zich vergissen in de reflectie ervan, ze zien als kleine vissen en proberen ze op te eten! Laat uw sieraden achter in de kluis van uw hotel. Draag geen zwembroek of bikini met ritsen of andere scherpe voorwerpen.

  2. Lange vinger- of teennagels kunnen bij de dolfijnen schrammen veroorzaken. Knip uw nagels of laat dit doen voordat u het opvangcentrum in gaat.

  3. Dolfijnen zijn zoogdieren - en kunnen iedere infectie en besmettelijke ziekte oplopen die ook mensen infecteert. Als u verkouden bent, een huidziekte heeft, oogontsteking of maagproblemen etc, dan, sorry, mag u het water niet in. Ga langzaam het water in (niet springen!), neem eerst een douche en was eventuele zonnebrandolie af. Het dragen van een zwemvest is verplicht.

  4. Oasis Sea World mag mensen weigeren met een handicap of een andere conditie waarvan de bedrijfsleiding verwacht dat deze veiligheidsproblemen oplevert. Deze regels wordt streng gevolgd. Als u twijfelt, vraag Green Wood Travel om advies voordat u boekt.

  5. Wij hopen dat u begrip heeft voor al deze regels. Wij geven veel om de dolfijnen en .....om onze gasten!
  Inclusief de tour: transfer van/naar centraal gelegen Pattaya hotels. Dolfijnen Show (40 min.) en zwemmen met dolfijnen (40 min.) met Engelssprekende begeleiding.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, transfers van andere locaties en/of niet centraal gelegen Pattaya hotels, persoonlijke uitgave, drankjes en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgiïï

  Recensie voor Zwemmen met dolfijnen - Chantaburi

  Algemene waardering: 4.2 uit of 5 beoordelingen. 9 eerlijke recensies.
  Name: Maike
  Date: 06-May-19

  Recensie: Beste Michel, We zijn weer terug in het koele Nederland (12 graden). Ik had beloofd een email te sturen over het zwemmen met de dolfijnen! Het was echt heel erg leuk !!! We kregen eerst een zwemvest aan, onze nagels werden gecontroleerd en toen mochten twee aan twee het water in om naar het plateau te zwemmen waar we met de dolfijnen gingen spelen. Het was echt leuk, we mochten ze laten klappen, soort van praten, zwaaien, bal van de haak laten halen, enz enz. Ook kregen we een zoen van de dolfijnen, wat bijna een kaakfractuur opleverden ....hahaha nee hoor het was heel leuk, het hoogtepunt was wel het zwemmen met de dolfijnen, we pakten ze vast aan de vin op de rug, en ze trokken ons het water door geweldig !!! Het duurde een klein uurtje, het personeel maakt foto"s met je eigen camera, dus fotos genoeg !!! Ook de lunch was erg goed, de gids Sam was echt zeer goed, hij had een prima suikervrije maaltijd voor me geregeld en sprak goed engels, echt een fijne jongen !!! Het is zeker een tour die we iedereen aanraden te doen.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Sandra
  Date: 27-Mar-19

  Recensie: Wij hebben deze excursie gedaan begin maart 2019. Goede gids erbij en chauffeur, leuke show maar het zwemmen stelde niet veel voor. Buiten het feit dat het veels te warm was en de dieren en absoluut geen zin in hadden, en zaten we meer aan de kant als dat er iets gebeurde. Let dus op wanneer je dit wil gaan doen. Jammer want het kan zo mooie ervaring zijn. Nu waren we erg teleurgesteld. In Mexico hebben we dit ervaren en daar was je echt een heel uur in het bassin en bezig met drie dolfijnen.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Huub Verhoog
  Date: 26-Feb-19

  Recensie: Niet gezwommen maar wel gezien. Ik vond het jammer dat ik geen zwembroek bij me had.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Hans & Chantal
  Date: 06-Jan-19

  Recensie: We zijn inmiddels een weekje thuis uit het fantastische Thailand. Na wat uitrusten en de boel op orde brengen hebben we nu eindelijk tijd om jullie een mailtje te sturen. We hebben via jullie de excursie zwemmen met de dolfijnen geboekt en het was echt een onvergetelijke dag. We werden ruim op tijd in ons hotel opgehaald door een ontzettend leuk en lief meisje Oiy wat echt voortreffelijk Engels sprak. Ze heeft ons heel veel over het land verteld en uitgelegd. Onderweg zijn we voldoende gestopt voor plaspauzes en Oiy had lekkere dingen voor ons gekocht. In het park hebben we eerst een show gezien en vervolgens mochten we met de dolfijnen zwemmen. We hadden mazzel omdat het regende en we de enige waren die gingen zwemmen. Dus alle aandacht en alle dolfijnen voor ons zelf. De trainers waren heel leuk en aardig en spraken goed Engels. Oiy heeft mooie foto's van ons gemaakt. Het middageten was erg lekker en meer dan genoeg (je kon zelfs nog kiezen wat je wilde en dat noemen ze dan een eenvoudige lunch, nou we hebben bijna nergens zo lekker gegeten als daar). Je voelt je af en toe wel een beetje naar omdat de mensen je echt als een god behandelen. Oiy mocht niet bij ons aan tafel zitten en er stonden drie meisjes die ons eten opdienden en als we een slok water hadden genomen werd het meteen bijgevuld. Ze waren erg aardig, maar dan voel je je soms echt de rijke toerist. Op de terugweg zijn we ook nog langs een aquarium gegaan wat erg leuk was en langs de markt. We hebben dus echt genoten die dag. Oiy is echt een hele leuke en goede gids, echt een aanrader. Ze is onzeker over zichzelf en vindt dat ze minder is dan ons en niet zo goed Engels spreekt. Nou het tegendeel is waar, ze is gelijk aan ons en spreekt erg goed Engels waardoor je makkelijk vragen kan stellen en een duidelijk antwoord terug krijgt. Ik weet zeker dat veel mensen erg tevreden over haar zullen zijn.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Adrie
  Date: 16-Dec-18

  Recensie: Wij deden deze tocht op weg van het vliegveld van Bangkok naar Koh Chang. Hierdoor begon de excursie pas begin van de middag, maar dat was voor de chauffeur geen enkel bezwaar. Hij gaf ons alle gelegenheid om te zwemmen met de dolfijnen en de laatste voorstelling in het dolfinarium te kunnen zien. Een heel leuke ervaring wat het zwemmen en spelen met de dolfijnen betreft. De show zelf stelt niet veel voor, maar dat was voor ons maar bijzaak. Het was leuk om zo direct in aanraking te komen met de dolfijnen.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  4150 Baht
  Zwemmen met dolfijnen - Chantaburi

  In de ochtend vertrek van uw hotel richting de plaats Chantaburi voor het dolfijnen-trainingscentrum, Oasis Sea World. Verwacht geen Harderwijk Dolfinarium standaard maar een lokaa