Gouden Driehoek & Chiang Rai


Prijs vanaf
1,450 Baht
Datum: Dagelijks
Tijd: 07.00 - 19.30
BOEKING
Gouden Driehoek & Chiang RaiGouden Driehoek & Chiang RaiGouden Driehoek & Chiang RaiGouden Driehoek & Chiang RaiGouden Driehoek & Chiang RaiGouden Driehoek & Chiang RaiGouden Driehoek & Chiang RaiGouden Driehoek & Chiang RaiGouden Driehoek & Chiang RaiGouden Driehoek & Chiang Rai
Tourcode:0210
Datum: Dagelijks
Tijd: 07.00 - 19.30
Category: Markten
Algemene waardering: 3.2 uit of 5 beoordelingen. 23 eerlijke recensies. Lees Recensie
Een compacte tour naar de omgeving van het roemruchte drielandenpunt, Thailand - Birma - Laos. De naam van de Gouden Driehoek is onlosmakelijk verbonden met de papaverteelt en de handel in opium en heroïne.

Vroeg vertrek naar de meest noordelijke provincie Chiang Rai met de gelijknamige hoofdstad. We rijden door een heuvelachtig landschap vol natuurschoon, groene wouden en pittoreske dorpjes. Onderweg bezoeken we in de ochtend de 'Mae Kachan Natural Hot Springs,' een verzameling marktkramen en een kuil in de grond met zeer heet water waarin omstanders eieren koken.

We vervolgen de weg naar de stad Chiang Rai en we stoppen bij Wat Rong Khun - De Witte Tempel. Waarschijnlijk heeft u veel tempels gezien in Thailand maar deze is werkelijk uniek. De buitenkant is compleet wit, het is een meesterwerk waar nog steeds aan gewerkt wordt! Onze volgende bestemming is Chiang Saen, een oude maar levendige stad. Deze ligt fraai aan de Mekong Rivier, die de grens vormt tussen Thailand en Laos. Tot in de dertiende eeuw was dit de hoofdstad van het eerste Thaise koninkrijk. Onderweg bezoeken we dorpen van de Akha en Yao bergstammen. Optioneel is een bezoek aan de Langnekken in het dorp Mae Chan. De toegangsprijs voor het dorp bedraagt 400 THB (exclusief.) Omdat deze stam illegaal in Thailand verblijft, is niet duidelijk of en wanneer ze hun dorp moeten verlaten.

Na de lunch in een lokaal restaurant vervolgen we onze tocht naar het beroemde drielandenpunt. Hier vandaan heeft u een spectaculair uitzicht over de drie landen en de machtige Mekong rivier. We gaan hier aan boord van een rivierboot en varen naar een eilandje in de rivier; een bijzondere belevenis. De levendige grensplaats met Myanmar Mae Sai, is de volgende stop. Dit is het meest noordelijke punt van Thailand en een goede plek om wat Birmese souvenirs in te kopen. Terug naar Chiang Mai, waar u rond 19.30 uur weer in uw hotel wordt afgezet.Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Het is een lange excursie dag van Chiang Mai naar Chiangrai. Stel u daarop in.
 • Neem uw paspoort mee als u Laos wilt bezoeken.
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u

 • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Chiang Mai hotels.) Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door lokale Engelssprekende Thaise gidsen. Vervoer per airconditioned minibus.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
  Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, visumkosten, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Chiang Mai hotels en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Gouden Driehoek & Chiang Rai

  Algemene waardering: 3.2 uit of 5 beoordelingen. 23 eerlijke recensies.
  Name: M. Jansen
  Date: 12-Sep-17

  Recensie: DIT ONDERDEEL ZEKER WEGLATEN IN JE TOUR. Je zit veel te lang in de bus voor een nietszeggend onderdeel. Wij waren zeer ontevreden over het vervoer. Zaten in een busje met 9 gasten en 2 begeleiders (chauffeur en gids), waarbij wij met z'n vieren op de achterste bank moesten plaatsnemen. De bank stond kaarsrecht en er was nauwelijks beenruimte. Wij hebben meteen een klacht bij de gids ingediend. Te veel mensen en een te kleine bus, en dan zo'n lange reis. Nee, dit was niet de kwaliteit die wij van Greenwood verwachten. Indien wij dan nog een mooie dag krijgen, valt het allemaal wel mee, maar dit was zeker niet de moeite waard. Onze kinderen (14 en 16) hebben zich heel erg verveelt. Gebruik deze dag om zelf iets anders te regelen (er zijn vanaf dit moment voldoende Nederlanders, die je een tip kunnen geven wat wel leuk is).  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Fam. Honing
  Date: 16-Aug-17

  Recensie: Op zich een prima excursie, maar de reistijd is wel erg lang.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Drijfhout
  Date: 12-Aug-17

  Recensie: Helaas: we hadden deze excursie geboekt op 23 juli, maar er kwam niemand opdagen. Bleek dat de excursie niet doorging, fout van Green Wood Travel , helaas.

  Beste familie Drijfhout,

  Dat was een misser van ons :-(

  Nog eens extra onze oprechte excuses.

  Gelukkig was dit de enige misser en hebben we de teruggave per omgaande geregeld.

  We hebben een notitie gemaakt en dit staat gerant voor een originele verrassing voor een volgende vakantie naar Zuidoost-Azië.

  Met vriendelijke groet,

  Customer Services
  Green Wood Travel  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: familie Borren
  Date: 04-Aug-17

  Recensie: Hele lang zit en rit. Wel veel gezien. Naast de heetwaterbronnen staat een heel mooi oud tempelcomplex. Jammer dat we hier niet naar toe konden, dit was wel leuker geweest dan de bronnen. Vaartocht was leuk.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Tineke Hoogkamp
  Date: 26-Jul-17

  Recensie: We zijn blij dat we deze tour gedaan hebben maar zouden het een volgende keer niet weer doen omdat het wel erg ver rijden is vanaf Chiang Mai. We waren 's avonds om half negen pas weer terug. Terugreis was ruim 3 uur en dat is best lang. Wel prima busje en gids.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  1050 Baht
  Bergstammen, ver van de gebaande paden

  Een bezoek aan diverse bergstammen. U beleeft een tocht met veel afwisseling en avontuur in de bergen van Noord-Thailand en maakt kennis met een manier van leven die wellicht primi

  Vanaf:
  1300 Baht
  Langnek en andere bergstammen

  Een dag vol avontuur: op bezoek bij diverse bergstammen, waaronder de beroemde longnek, een fascinerend grottencomplex en een liefelijke orchideeën- en vlindertuin.

  Vanaf:
  1100 Baht
  Drijvende markt van Damnern Saduak en Rose Garden

  Veel klongs (kanalen) zijn in Bangkok in de loop van de jaren vervangen door wegen en daarmee is het nut van een drijvende markt in deze stad verdwenen. Echter, rondom de stad is v

  Vanaf:
  1450 Baht
  Gouden Driehoek & Chiang Rai

  Een compacte tour naar de omgeving van het roemruchte drielandenpunt, Thailand - Birma - Laos. De naam van de Gouden Driehoek is onlosmakelijk verbonden met de papaverteelt en de h

  Vanaf:
  1750 Baht
  Historische tour naar Lampoon

  Een boeiende excursie naar Lampoon, een belangrijke historische stad uit het jaar 660 met zijn vele bezienswaardigheden en bijzondere sfeer.

  Vanaf:
  2300 Baht
  Ontdek het culturele eiland Samui

  Vertrek vanuit uw hotel voor het verkennen van Koh Samui! Gedurende de ochtend bezoeken wij de Big Buddha, deze dient als bescherming voor het eiland. Vervolgens brengen we een bez