Langnek en andere bergstammen


Prijs vanaf
1,300 Baht
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00 - 17.00
BOEKING
Langnek en andere bergstammenLangnek en andere bergstammenLangnek en andere bergstammenLangnek en andere bergstammenLangnek en andere bergstammenLangnek en andere bergstammenLangnek en andere bergstammenLangnek en andere bergstammenLangnek en andere bergstammen
Tourcode:0218
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00 - 17.00
Category: Markten
Algemene waardering: 3.2 uit of 5 beoordelingen. 12 eerlijke recensies. Lees Recensie
Een dag vol avontuur door het prachtige berglandschap van Noord-Thailand. Eerst een rit door de Mae Rim en Mae Tang districten langs rijstvelden en sinaasappelplantages met een schitterend panoramisch uitzicht over ontelbare Thaise en Birmese bergen, bedekt met dichte jungle.

We stoppen bij een orchideeën- en vlindertuin waar u kunt genieten van deze exotische bloem, waarvan er in deze omgeving zo'n 473 verschillende soorten bestaan. We vervolgen onze tocht en gaan op bezoek bij een aantal bergdorpen waar verschillende stammen zoals de Akha, Lisu en Palong wonen. U maakt kennis met hun traditionele manier van leven.

Tijd voor een heerlijke lunch in een lokaal restaurant voordat we terugrijden richting Chiang Mai. Maar eerst brengen we een bezoek aan het beroemde Chiang Dao grottencomplex. In een van de grotten in dit 12 kilometer diepe grottenstelsel staat een marmeren Birmees Boeddhabeeld. De gids gaat u voor en we laten u de directe omgeving zien.

We gaan verder en sluiten deze enerverende dag af met een bezoek aan de wonderbaarlijke Langnek & Langoor bergstammen. De Langnek-vrouwen, gekleed in kleurrijke traditionele kledij, dragen bronzen ringen om hun nek en de vrouwen van de andere stam hebben zware zilveren ringen in hun oren. Niet alleen vanwege de traditie maar ook om hun schoonheid te tonen.

Na al deze belevenissen rijden we terug naar uw hotel in Chiang Mai.



Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!

 • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Chiang Mai hotels.) Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door professionele lokale Engelssprekende Thaise gidsen. Vervoer per airconditioned minibus.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
  Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Chiang Mai hotels en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Langnek en andere bergstammen

  Algemene waardering: 3.2 uit of 5 beoordelingen. 12 eerlijke recensies.
  Name: Marcel Waajen
  Date: 16-Jul-18

  Recensie: Prima toer, niets mis mee, zeker doen.



  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Marcel van Belsen
  Date: 02-Jul-18

  Recensie: Opzich een prima afwisselende excursie en om 16:00 weer terug in hotel. De orchideeen- en vlindertuin naar mijn idee niet echt spectaculair (1 vlinder gezien), maar dat kwam misschien doordat we daar niet in de periode voor waren? Afgezet bij een toeristisch "nagemaakt" dorp waar allerlei verschillende bergstammen ons stonden op te wachten met hun koopwaar. Leuk om die verschillen zo bij elkaar te zien, maar had een andere verwachting. Toch blij om het gezien te hebben, want de langnekken en langorenstammen zijn toch wel iets heel unieks. Grotten mooi en leuk doorheen te lopen (let op! is daar wat fris onder de grond). Aan einde van de middag bij een Karendorp geweest wat heel authentiek was. Jammer van het Akha-bergvolk wat op scooters achter de bus aan kwam en meeliep op het karendorp om op een enigszins hinderlijke manier hun waar te proberen te verkopen.



  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Nicole schoolmeesters
  Date: 12-Jun-18

  Recensie: Erg aardige gids, die veel goede toelichting gaf. Ondanks dat we het wel verwacht hadden, waren we toch enigszins geschokt door de toeristische en weinig respectvolle manier waarop de mensen van de bergstammen "te bezichtigen" waren. Orgideeen en vlinders was meer een Aziatisch tuincentrum. Goede lunch. Goed georganiseerd door Greenwood, prima vervoer ook. Het eerste dorp dat we bezochten was trouwens niemand aanwezig. Waarschijnlijk omdat het zaterdag was?



  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Marcel en natasja
  Date: 26-Apr-18

  Recensie: Een voor ons mindere excursie Wij hadden het idee dat het een opgezet dorpje was Leuke dingen gezien maar zal het niet nog een keer doen



  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Ellen
  Date: 14-Mar-18

  Recensie: Als eerste de orchideeën/vlindertuin bezocht. Wel ok voor een korte stop en een kop koffie. Wij waren vooral benieuwd naar de langnekken. Deze mensen hebben we ook in de ochtend bezocht. Leuk om te zien. Op het moment dat wij daar aankwamen waren er geen andere toeristen in het dorp. Het deed ons dan ook niet super toeristisch aan. Later op de dag nog een grot bezocht. Al met al een leuke trip.



  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  1050 Baht
  Bergstammen, ver van de gebaande paden

  Een bezoek aan diverse bergstammen. U beleeft een tocht met veel afwisseling en avontuur in de bergen van Noord-Thailand en maakt kennis met een manier van leven die wellicht primi

  Vanaf:
  1300 Baht
  Langnek en andere bergstammen

  Een dag vol avontuur: op bezoek bij diverse bergstammen, waaronder de beroemde longnek, een fascinerend grottencomplex en een liefelijke orchideeën- en vlindertuin.

  Vanaf:
  1850 Baht
  Fietsen - Paradijselijk Chiang Mai

  Paradijselijk Chiang Mai is een fietsavontuur van een dag door het mooie landschap en langs de vriendelijke bevolking zuidoostelijk van Chiang Mai.

  Vanaf:
  950 Baht
  Fietsen - De Kleuren van Chiang Mai

  Fietsend door het fascinerende landschap rondom Chiang Mai ervaart u het lokale leven met zijn rijkdom aan traditie en eeuwenoude cultuur op een heel ontspannende manier.

  Vanaf:
  1450 Baht
  Fietsen - Fatbike Adventure (Verharde & Onverharde wegen)

  Dit heb je nog nooit gedaan! Fiets op een elektrische fatbike door een van de mooiste streken van Thailand, die rond Chiang Mai. Dit Electric Fat bike Adventure geeft je die kans.

  Vanaf:
  1450 Baht
  Fietsen - Fatbike naar de Ping rivier (halve dag)

  De rijstvelden en fruitplantages rond Chiang Mai en de rivier de Ping zijn het decor van deze bijzondere fietstocht. Niet alleen de tour zelf is bijzonder, ook de fietsen waarop je