Tocht door de tempel der natuur (korte versie)


Prijs vanaf
1,750 Baht
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.30 - 16.00
BOEKING
Tourcode:0231A
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.30 - 16.00
Category: Jungle trekking
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Deze tour laat u de wonderen van de tropische jungle beleven in het Doi Suthep-Pui nationale park, met een oppervlakte van 261 km2 en meer dan 2000 verschillende plantsoorten een walhalla voor elke natuurliefhebber.

Om 08.30 uur in de ochtend rijden we vanaf uw hotel in een half uurtje naar de Monthatarnn waterval. Vanaf hier gaan we te voet verder de fascinerende jungle van het Doi Suthep Nationale park in. U zult versteld staan van de enorme verscheidenheid aan flora en fauna.

We bezoeken het FORRU project waar snelgroeiende bomen en planten worden gekweekt, die vervolgens worden gebruikt bij herbebossingsprojecten. U leert hier alles over deze unieke methode om de natuur te herstellen. We lopen verder naar de Hue Keo beek, die voor de watertoevoer van Chiang Mai zorgt.

Rond het middaguur is de tijd voor een heerlijke Thaise lunch in een lokaal restaurant. Geheel voldaan vervolgen we onze tour per truck of minibus naar de beroemde Doi Suthep tempel op de top van de heuvel. We bezichtigen deze zeer heilige tempel en genieten van het prachtige uitzicht over Chiang Mai en omgeving. De volgende bezienswaardigheid is het Phu Ping winterpaleis, dat ook het centrum is voor de ontwikkeling van Noord-Thailand.

We vervolgen onze tour voor een bezoek aan een dorp van de Hmong bergstam. Maak kennis met de bewoners en hun traditionele manier van leven. Vroeger leefden de bewoners hier van de opiumteelt maar tegenwoordig zijn het koffie en thee plantages die tegen de heuvels liggen. En het eindresultaat, in de vorm van een kopje koffie of
thee, kunt u zelf proeven.

Rond 16.00 uur bent u weer terug in uw hotel in Chiang Mai en kunt u terugkijken op een bijzondere dag vol natuur en cultuur.Opmerkingen: in deze verkorte versie van tour 0231 loopt u ongeveer 1 uur in plaats van 3 uur.
Om de kwaliteit van de voettochten op een constant niveau te houden, kan de gids onder bepaalde omstandigheden (bijv. het weer) besluiten van het programma af te wijken. De intentie van de tocht blijft echter te allen tijde gehandhaafd.
- Uitrusting: het is raadzaam om lichte wandelschoenen mee te nemen die nat mogen worden, slippers, petje, zonnebrandcrïïïme, anti-muggenolie, kopieïïïn van uw paspoort, een kleine rugzak met zwemkleding en handdoek.
- Conditie: deze voettocht door de Tempel der natuur is voor iedereen met een goede fysieke conditie. Bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.

Opmerking: u kunt ook kiezen voor de Tocht door de tempel der natuur (korte versie) (Tourcode: 0231A). U loopt dan ongeveer 1 uur in plaats van 3 uur.

+ Optionele Tours:
Tocht door de tempel der natuur (korte versie)
Op deze tour beleeft u de wonderen van de tropische jungle in het Doi Suthep-Pui nationale park, maakt u kennis met een bergstam en leert u alles over
Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Chiang Mai hotels.) Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door professionele lokale Engelssprekende Thaise gidsen. Vervoer per airconditioned minibus.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Chiang Mai hotels en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgiïïï of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Aziïïï afsluiten.

Recensie voor Tocht door de tempel der natuur (korte versie)

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
2150 Baht
Wilde Olifanten Spotten

Maak het grootste landzoogdier in het wild mee tijdens deze meer dan unieke excursie! Na de lunch wordt u opgehaald bij uw hotel. In ongeveer anderhalf uur rijden we naar het Natio

Vanaf:
1050 Baht
Bergstammen, ver van de gebaande paden

Een bezoek aan diverse bergstammen. U beleeft een tocht met veel afwisseling en avontuur in de bergen van Noord-Thailand en maakt kennis met een manier van leven die wellicht primi

Vanaf:
1300 Baht
Langnek en andere bergstammen

Een dag vol avontuur: op bezoek bij diverse bergstammen, waaronder de beroemde longnek, een fascinerend grottencomplex en een liefelijke orchideeën- en vlindertuin.

Vanaf:
1550 Baht
Fietsen - het goud van Bangkok

In Thailand staat goud voor rijkdom. Eeuwenlang wordt goud gebruikt om tempels en boeddhabeelden te maken. Deze speciale fietstocht is om u de rijkdom en cultuur van Thailand te la

Vanaf:
2950 Baht
Fietsen naar Koh Kret

Een hele dag rustig fietsen langs de Chao Praya Rivier en omgeving ten noorden van Bangkok met als eindpunt het pottenbakkerseiland Koh Kret in de rivier.

Vanaf:
1550 Baht
Fiets & Boot - De drijvende weekend markten

Fiets en boot - De drijvende weekend markten is het buitenbeentje onder de fietstours omdat u per fiets en per boot de omgeving van Bangkok en drie drijvende markten gaat ontdekken