Vissen in Chiang Mai

Tourcode:0219
Datum: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag & Zaterdag
Tijd: 08.00 & 13.00
Category: Bizarre TourVissen
Algemene waardering: 4.8 uit of 5 beoordelingen. 8 eerlijke recensies. Lees Recensie
Voor de liefhebbers van vissen is deze tour een absolute must, maar ook voor de toeschouwers is het zeker de moeite waard in deze prachtige omgeving. Of u nu een professionele visser bent, of nog nooit in uw leven hebt gevist, deze tour is geschikt voor iedereen, jong en oud.

U wordt in de ochtend (of middag) opgehaald bij uw hotel, en na een ritje van 30 minuten bent u bij het meer waar uw grote avontuur kan beginnen. Onder begeleiding van een lokaal Engelssprekende instructeur wordt uw vis-vaardigheden verbeterd en kan u alles wat u heeft geleerd ter plekke in praktijk uitvoeren. In het meer vangt u geheid hele grote vissen, zoals de bekende Mekong meervallen. Als u gelukt hebt, vangt u misschien een meerval van meer dan 25kg!
Van de 2200 meerval soorten is de meerval de grootste en de enige die inheems is in West-Europa. De een na grootste is de Mekong meerval die in het Mekong rivier in Thailand leeft.
Met de hulp van uw instructeur bent u in een mum van tijd een expert in monstervissen.

Rond begin van de middag (of avond, als u de tour in de middag doet) wordt u weer naar uw hotel gebracht, waar u kan bijkomen en napraten over uw onvergetelijke ervaring.Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!
 • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  Inclusief de tour: vers fruit en drinkwater, entreegelden voor het nationale park en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Chiang Mai hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, uitgebreid visgerei en aas en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per open lokale taxi.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, alcoholische en frisdrankjes, transfers van niet centraal gelegen Chiang Mai hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Vissen in Chiang Mai

  Algemene waardering: 4.8 uit of 5 beoordelingen. 8 eerlijke recensies.
  Name: Petra Herver
  Date: 23-Sep-19

  Recensie: Zelfs leuk als je niet echt van vissen houd!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Desiree Visser
  Date: 08-Aug-19

  Recensie: Een must als je van vissen houdt! Met z' n vieren ca. 17 enorme vissen gevangen.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Marco van t veld
  Date: 12-Jul-19

  Recensie: Mijn vriendin en ik hebben deze tour geboekt en vonden het geweldig, de gids heeft ons veel verteld en geleerd over het vissen hier en dat heeft er aan bij gedragen dat ik een record vis ving, 22 kilo! Het is een makkelijk water en vangen doe je zeker, een goede introductie op het vissen in Thailand.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: jessica
  Date: 09-Jul-19

  Recensie: In eerste instantie leek onze gids er niet al te veel zin in te hebben, na wat aandringen op uitleg hebben onze jongens van 16 en 19 een topmiddag gehad, de meest grote vissen kunnen gevangen worden en de sport zit in de moeilijkheid van het binnenhalen, een leuke middag! Let wel op! Lunch is alleen inbegrepen bij de hele dag vissen, wij boekten een halve dag, betaalden voor de lunch, contact hierover met Greenwoon heeft geen verdere informatie opgeleverd......  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Agnes
  Date: 19-Jun-19

  Recensie: Als je van vissen houd is dit echt wat je moet doen,we werden keurig op tijd opgehaald bij het hotel.Na wat instructies zelf vissen en we hebben aardig wat vis gevangen zelfs 1 van meer dan 25 kilo,leuke ochtend gehad  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  1550 Baht
  Vissen in Chiang Mai

  Voor de liefhebbers van vissen is deze tour een absolute must, maar ook voor de toeschouwers is het zeker de moeite waard in deze prachtige omgeving. Of u nu een professionele viss