Dhow diner cruise

Tourcode:DUBAI-0102
Datum:
Tijd: 19.30-23.00
Category: Dinercruise
Algemene waardering: 2.5 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies. Lees Recensie
Een avond op een historische boot in de baai van Dubai met Oosterse sferen, heerlijk eten en een sprookjesachtig uitzicht over de skyline van de stad en de haven.
Tussen 19.00 en 20.00 uur wordt u opgehaald bij uw hotel en naar de haven gebracht waar uw traditioneel Arabische houten "Dhow" boot, al op u ligt te wachten.

We varen vanuit Bur Dubai en glijden over het spiegelgladde water door de baai. U kunt op het airconditioned benedendeks blijven maar het is ook zeker de moeite waard om naar het open bovendek te gaan waar u een nog mooier uitzicht heeft op alle lichtjes en de skyline van Dubai en de zwoele wind een extra romantisch tintje geeft aan deze boottocht. U kunt tevens genieten van een internationaal buffetdiner.

Via Deira Creek varen we weer terug naar de opstapplaats waar we rond 22.30 aanmeren en u naar uw hotel wordt teruggebracht met de herinnering aan een feestelijke avond op het water.Opmerkingen: MEDICIJNEN
 • Indien u regelmatig medicijnen gebruikt, is het nuttig om bij de huisarts of apotheker een medisch paspoort aan te vragen. In het paspoort staat alle medische informatie die nu van belang is, maar ook informatie uit het verleden.
 • Met het medisch paspoort kunt u bij de douane aantonen dat de medicijnen voor eigen gebruik zijn.
 • Een medisch paspoort is tevens aan te raden omdat sommige medicijnen verward kunnen worden met drugs.
 • De douane in Dubai controleert iedereen strikt op illegale goederen volgens de regels en wetten van Dubai, klik hier voor meer informatie.
 • Voor bijna ieder hotel in Dubai geldt: check-in tijd is 14:00 uur & check-uit tijd is 12:00 uur
 • Praktische informatie over Dubai


 • VERBLIJF IN DUBAI TIJDENS DE RAMADAN
 • Het is verboden om op straat te eten, te drinken en te roken. Ook niet in bus of auto.
 • Voor kinderen zijn de regels soepeler. Zij kunnen wel eten en drinken maar ook hier wordt discretie op prijs gesteld.
 • Supermarkten en benzinestations zijn gewoon open en men kan daar eten en drinken kopen
 • Tijdens Ramadan wordt het ook aangeraden om u iets conservatiever te kleden. Schouders en benen moeten bedekt zijn.
 • Bars in Dubai zijn open en serveren in de meeste gevallen wel aan niet-moslims.
 • Luide muziek en Live muziek is verboden, dus de meeste nachtclubs zullen gesloten zijn of zijn heel rustig.
 • De meeste hotels hebben roomservice overdag maar alcohol wordt pas na zonsondergang geserveerd
 • Tijdens de Dhow Cruise, is er geen magische show en muziek en wordt er geen alcohol geschonken. Het eten wordt na 19.00 uur geserveerd.
 • Hoewel er beperkingen zijn is, zeker na zonsondergang, is de sfeer geweldig en is juist deze tijd van het jaar een bijzondere belevenis om mee te maken.
 • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving. Ongelimiteerd softdrinks, mineraal water. thee en koffie en alle genoemde activiteiten.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, alcoholische drankjes, niet vermelde transfers en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Dhow diner cruise

  Algemene waardering: 2.5 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies.
  Name: Monica
  Date: 01-Dec-19

  Recensie: Chauffeur kwam te laat. Een 1/2 uur gewacht in de lobby even weggegaan naar de receptie omdat we dachten dat we vergeten waren. Toen werd we geroepen dat de chauffeur toch bij het hotel was aangekomen. De dinnercruise was leuk gezellige show.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Ruud
  Date: 21-Aug-19

  Recensie: Helaas... men vergat ons voor deze trip op te halen bij het hotel. Kregen geen compensatie en geen excuses, heeft ons behoorlijk geld, tijd en stress gekost. Service en klantvriendelijkheid was onvoldoende omdat men de schuld in eerste instantie bij ons in de schoenen wilde schuiven.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Dhow diner cruise

  Een avond op een historische boot in de baai van Dubai met Oosterse sferen, heerlijk eten en een sprookjesachtig uitzicht over de skyline van de stad en de haven.