PRIVE - River Kwai en Kanchanaburi vanuit Cha Am - Hua Hin

Tourcode:0611
Datum: Dagelijks
Tijd: 07.30 - 18.00
Category: TreinreisPRIVE
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
PRIVÉ dagtour naar de beroemde Bridge over the river Kwai en de erebegraafplaatsen in Kanchanaburi. Met als extra's een bezoek aan de grotten van Khao Bin en een grote keramiek-fabriek in Ratchaburi. VERNIEUWD !
Exclusieve Green Wood Travel privé reis.
PERSOONLIJKE VOORKEUR BEPAALT DEZE REIS !


Om ongeveer half acht in de ochtend vertrekken wij per minibus vanuit Cha-am of Hua Hin richting Kanchanaburi. Het is een flinke rit door de provincie Ratchaburi, die we onderbreken met een stop bij de Khao Bin grot. Deze 300 meter diepe grot, ongetwijfeld de mooiste in deze regio, heeft prachtig uitgelichte rotsstructuren.
Langs uitgestrekte suikerrietvelden vervolgen we onze tocht naar Kanchanaburi.

Zestigduizend krijgsgevangenen en 200 duizend arbeiders werkten tijdens de Tweede Wereldoorlog aan de beruchte Birma spoorlijn. De Japanners wilde een verbinding over land via Thailand naar Birma om de Japanse soldaten te kunnen bevoorraden. De omstandigheden waaronder gewerkt moest worden waren verschrikkelijk. Zo'n honderdduizend mensen overlijden, waaronder ongeveer drieduizend Nederlandse krijgsgevangenen. Sommigen liggen begraven op de zeer goed onderhouden erebegraafplaatsen in Kanchanaburi. Het indrukwekkende maar toegankelijke oorlogsmuseum naast de grootste begraafplaats maakt de geschiedenis zeer inzichtelijk aan de hand van persoonlijke verhalen.

Na de lunch (niet inclusief) op een drijvend restaurant op de River Kwai, bezoeken we de beroemde brug. Vanaf 1944 probeerden de Geallieerden de bruggen van de Birma spoorlijn te vernietigen. Brug 277, door de gelijknamige film bekend geworden als The Bridge over the river Kwai, heeft die bombardementen doorstaan en wordt inmiddels gezien als een symbool voor vrede. Er is tijd om eens rustig over de brug te wandelen en de geschiedenis en de fraaie omgeving op u in te laten werken.

De provincie Ratchaburi staat bekend vanwege het uitstekende keramiek. Van enorme Chinese kruiken tot delicate vazen, voor in de tuin of in huis, het wordt hier nog vaak volgens traditionele procedures gemaakt. Op de weg terug leggen we aan bij een bekende keramiek-fabriek met een maar liefst 100 meter lange hout-oven.

Ergens tussen half zeven en zeven uur 's avonds bent u weer terug in uw hotel.Opmerkingen:
 • Green Wood Travel organiseert deze dagtocht PRIVÉ. U betaalt iets meer maar deze tour is op-maat gemaakt voor u !
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet, zonnebril en zonnecrème meenemen!)

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, vertraging lokale trein, sluiting van wegen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de River Kwai Tour tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
  SURCHARGE pickup Pranburi hotels : +400 THB per person.
  SURCHARGE pickup Hua Hin hotels: +100 THB per person.
  Pickup from Cha-Am hotels: 07.30 - 17.30 hours.
  Inclusief de tour: alle vermelde entreegelden, vers fruit, drinkwater en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Cha Am hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus of auto en open trein.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Cha Am hotels, toeslag pickup Pranburi & Hua Hin hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor PRIVE - River Kwai en Kanchanaburi vanuit Cha Am - Hua Hin

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  2250 Baht
  PRIVE - River Kwai en Kanchanaburi vanuit Cha Am - Hua Hin

  PRIVÉ dagtour naar de beroemde Bridge over the river Kwai en de erebegraafplaatsen in Kanchanaburi. Met als extra's een bezoek aan de grotten van Khao Bin en een grote keramie