Varen naar Monkey eiland


Prijs vanaf
2,050 Baht
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.30 - 17.00
BOEKING
Tourcode:0625
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.30 - 17.00
Category: Boottocht
Algemene waardering: 3.2 uit of 5 beoordelingen. 4 eerlijke recensies. Lees Recensie
Een volle dag relaxed genieten van zon, zee en strand op een comfortabele boot met uitstekend eten en drinken en bezoek aan nationaal park vol natuurschoon.

In de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel waarna we richting Pranburi rijden, zo'n 15 kilometer ten zuiden van Hua Hin.
Zodra we de snelweg verlaten rijden we door een fraai heuvellandschap. Boven op een heuvel stoppen we bij een Chinese tempel, waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft over de wijde omgeving. Bij de marina ligt de "Peacock" al te wachten: een 70 feet, traditioneel van teakhout gebouwde boot. We varen een stukje de rivier af, richting zee. Let vooral even op de prachtig gekleurde ijsvogels die hier rondvliegen! We komen langs het schilderachtige vissersdorpje Pak Nam Pran met zijn kleurige boten en koersen dan naar open zee richting Monkey Island. Hier gaan we aan land en worden meteen geestdriftig begroet door de bewoners waar dit eiland zijn naam aan dankt. Dankzij de meegebrachte bananen heeft u hier snel vrienden gemaakt. En dan is het aan u waar u zin in heeft: er is visgerei aan boord dus ga uw gang of misschien liever een duik in het schone en warme water van de oceaan of gewoon lekker ontspannen op het strand.

Een andere interessante mogelijkheid is om met de speedboot, die we bij ons hebben naar het nabijgelegen Nationale park te varen (entree inclusief) en daar de beroemde Phraya Nakhon grot te bezoeken. Langs het strand wandelend ziet u Langur apen en hun gele baby's. Tijdens deze reis krijgt u ook een heerlijk uitgebreide buffetlunch. Aan boord is er muziek en de bar zorgt voor drankjes (alcoholisch niet inclusief). Hoewel lang niet zeker is er een kans dat u nog een glimp opvangt van de zeldzame Irrawaddy dolfijnen.

Aan het eind van de middag varen we terug en wordt u weer naar uw hotel gereden met het rozige gevoel van een heerlijke relaxte dag in de natuur.Opmerkingen:
 • Vervoer per reguliere boot is afhankelijk van de weersgesteldheid.
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting Marine National Park of waterwegen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Varen naar Monkey eiland tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
  * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit, drinkwater, frisdrank en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Hua Hin en Cha Am hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, zwemvesten en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus en open boot.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Hua Hin en Cha Am hotels, toeslag pickup Pranburi hotels is vanaf 300 THB pp., persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Varen naar Monkey eiland

  Algemene waardering: 3.2 uit of 5 beoordelingen. 4 eerlijke recensies.
  Name: Ed
  Date: 03-Dec-15

  Recensie: uit onze zicht niet aan te bevelen. Lang op de boot, kort aan het strand apen voeren, zwemmen en terug. Het eten was heerlijk.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Aad van Doremalen
  Date: 04-Nov-15

  Recensie: Gezellige boottocht met een geweldig enthousiaste Thaise Crew.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Michel Roodenburg
  Date: 03-Sep-15

  Recensie: De Chinese tempel met het mooie uitzicht (zoals in de omschrijving van de excursie is beschreven) hebben we niet mogen zien, we zijn direct naar de boot gebracht. Verder leuke excursie, ook erg leuk om de aapjes te voeren.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Jeroen bakelaar
  Date: 23-Aug-15

  Recensie: Lekker weer en we hebben heerlijk gevaren en de apen gevoerd, geen vis gevangen. Aanrader als je van zon zee en varen houdt.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  2600 Baht
  Vlotvaren & ATV in Nakorn Nayok

  Een afwisselende dag waarin u over een woeste rivier raft, op een ATV door het landschap zoeft, maar ook in een ossenwagen langs de velden sjokt en een duik neemt bij een waterval.

  Vanaf:
  1700 Baht
  Sam Roi Yod Nationaal Park

  De tocht begint met een leuke rit naar het Nationale Park Sam Roi Yot. Onderweg wordt er gestopt bij een ananasplantage. De tocht gaat verder naar het traditionele vissersdorpje Ba

  Vanaf:
  2000 Baht
  Ayutthaya Cruise over de Chaophaya Rivier

  Afwisselende dagtour waarin we per bus een bezoek brengen aan het Bang Pa-In zomerpaleis van Thaise koningen en de legendarische oude hoofdstad Ayutthaya en per boot de imposante C

  Vanaf:
  2250 Baht
  Phang Nga Eco Tour

  U gaat een heerlijke boottocht maken naar de 'verloren' eilanden in de Baai van Phang Nga. Van de meer dan 100 eilanden bestaan er nogal wat uit indrukwekkend steil uit de

  Vanaf:
  1350 Baht
  Phang Nga Tour (James Bond Island)

  Rond 08.00 uur in de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel om per bus naar Wat Tham Suwanakhuke te gaan. Bekijk de 15 meter lange, liggende Boeddha in deze grottempel maar kijk ui

  Vanaf:
  1850 Baht
  Parel Kwekerij

  Het kweken van pareloesters is reeds een lange tijd een ambacht op Phuket. De grootste parels uit de omgeving komen zonder twijfel uit de omgeving van Naga Noi eiland