Varen op zon en wind - Solar boot charter


Prijs vanaf
2,250 Baht
Datum: Dagelijks
Tijd: 10.30
BOEKING
Tourcode:0623
Datum: Dagelijks
Tijd: 10.30
Category: Cruises: per motorboot
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Vaar op de kracht van zon en wind met uw eigen luxe elektrisch voortgedreven luxe catamaran langs de mangrovekust, leg aan bij onbewoonde eilanden met bounty stranden en relax aan boord.

's Morgens wordt u opgehaald bij uw hotel en rijden we langs ananasplantages en landelijke weggetjes richting Pranburi. Vlak voor de kust stoppen we bij een Chinese tempel op een heuvel, waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft over de omgeving. We rijden door naar de Mermaid Marina waar de SunCat 1 op u ligt te wachten. Deze door zon en wind elektrisch voortgedreven luxe catamaran is de enige in zijn soort ter wereld.

Aan boord vindt u een ruime lounge, een gezellige bar, jacuzzi, een geavanceerd audio systeem en zelfs een glijbaan om het water in te roetsjen. We varen geruisloos door het pittoreske vissersdorpje Paknampran en zetten dan koers naar Leopard Island. Zin om wat te vissen? geen probleem. Later varen we door naar het Hat Sai Noi strand waar we voor anker gaan.

Zwem in het kristalheldere water of relax op het zandstrand. Terug aan boord tijd voor een heerlijke uitgebreide lunch. We varen terug naar de kust en kunnen daar nog wat zwemmen of het unieke ecosysteem van de mangrovebossen bewonderen met al zijn flora en fauna. Via de schilderachtige Pranburi rivier varen we terug naar de Marina. Een onvergetelijke dag op uw "eigen" boot.Opmerkingen:
 • Vervoer per unieke elektrische boot is afhankelijk van de weersgesteldheid.
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting Marine National Park of waterwegen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Varen op zon en wind - Solar boot charter tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
  ALLEEN SOLAR BOOT CHARTER EN/OF MINIMAAL 6 PERSONEN
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit, drinkwater, frisdrank en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Hua Hin en Cha Am hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, zwemvesten en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus en open elektrische boot.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Hua Hin en Cha Am hotels, toeslag pickup Pranburi hotels is vanaf 300 THB pp., persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten

  Recensie voor Varen op zon en wind - Solar boot charter

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  2600 Baht
  De magische Phang Nga cruise

  Ervaar het opmerkelijke landschap en de mystiek van de Zee van Andaman vanaf het dek van de 'June Bahtra', een traditioneel Chinese jonk. Verwonder u over de pracht van de

  Vanaf:
  3450 Baht
  Riviercruise naar historisch Ayutthaya (2 dagen / 1 nacht)

  Op minder dan 100 kilometer ten noorden van Bangkok ligt de voormalige hoofdstad van Siam, Ayutthaya. Hier regeerden 33 koningen in pracht en praal tot de stad in 1767 door het Bir

  Vanaf:
  250 USD
  Geheimen van de Mekong Delta EXTRA (3 dagen)

  Compacte reis waarin u in drie dagen per (speed)boot de geheimen van de Mekong Delta leert kennen. Het leven is hier nog onverstoord en authentiek. De inwoners van de delta gaan hu

  Vanaf:
  250 USD
  Riviercruise Mekong - Thailand naar Luang Prabang (2 dagen)

  Zin om Azië op een andere manier te ontdekken? Stap aan boord van deze ontspannen Laos riviercruise over de legendarische Mekong rivier, die de natuurlijke grens tussen Thailand e

  Vanaf:
  25 Euro
  Dhow diner cruise

  Een avond op een historische boot in de baai van Dubai met Oosterse sferen, heerlijk eten en een sprookjesachtig uitzicht over de skyline van de stad en de haven.

  Vanaf:
  45 Euro
  Luxe Dhow dinercruise

  Een avond op een super de luxe boot in de baai van Dubai met Oosterse sferen, heerlijk eten en een sprookjesachtig uitzicht over de skyline van de stad en de haven.