Fietsen naar de Bonanza Valley


Prijs vanaf
950 Baht
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00
BOEKING
Tourcode:0708
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00
Category: Fietsen
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
We vertrekken vanuit Eco Valley Lodge met onze fietsgids en rijden door het fraaie landschap. We passeren links en recht dorpjes en komen na ongeveer 10 kilometer bij de waterrad-tempel. Hier pauzeren we een ogenblik en bezichtigen de tempel, aan een smalle rivier met het oude maar nog steeds functioneren waterrad.

We rijden vervolgens verder richting Bonanza Farm, waar we de OK-kraal passeren. Hier krijgen ruiters onderricht in een authentieke wildwest-atmosfeer. Na in totaal 15 kilometer komen we bij Panthers Creek, een hotel dat is gebouwd als een oud Amerikaans cowboystadje. Een halve kilometer verder maken we een korte stop in een typisch Thaise dorpswinkel en drinken we wat water of frisdrank. We hebben dan nog 19 kilometer voor de boeg. Die leggen we af door schitterende valleien en verschillende soorten bouwland, terug naar Eco Valley Lodge.

Opmerking: de fietstocht duurt ongeveer 3 uur; de afstand bedraagt ongeveer 34 kilometer. Het is verstandig om u luchtig te kleden en u zelf goed te beschermen tegen de zon (pet mee nemen!) en dichte schoenen te dragen.Opmerkingen: wat moet je ...
1. Mee? Camera & zonnebrandcrème en bescherm je goed tegen de zon (pet meenemen!)
2. Aan? Losse luchtige kleren en stevige schoenen of sandalen
3. Doen? FIETSEN, de fietstocht duurt ongeveer 3 uur; de afstand bedraagt ongeveer 30 tot 35 kilometer
4. Verwacht? Avontuur, we gaan fietsen naar de Bonanza Valley
Vertrektijd (voorkeur opgeven tijdens boeking) van deze fietstocht is tussen 08.00 - 15.00 uur vanaf het Eco valley Resort met minimaal 2 deelnemers.

Informatie:
Khao Yai routeplanner
Khao yai National Park
Inclusief de tour: alle vermelde entreegelden en vertrek alleen vanaf Eco Valley Lodge. We verzamelen in de receptie voor een korte bijeenkomst. Route als omschreven in de reisbeschrijving en word begeleidt door een lokale gids. Onderweg zijn enkele verfrissingen en versnaperingen inbegrepen.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris, alcoholische drankjes en tips, transfers van andere Khao Yai hotels en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Fietsen naar de Bonanza Valley

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
1500 Baht
Fietsen - het goud van Bangkok

In Thailand staat goud voor rijkdom. Eeuwenlang wordt goud gebruikt om tempels en boeddhabeelden te maken. Deze speciale fietstocht is om u de rijkdom en cultuur van Thailand te la

Vanaf:
2900 Baht
Fietsen naar Koh Kret

Een hele dag rustig fietsen langs de Chao Praya Rivier en omgeving ten noorden van Bangkok met als eindpunt het pottenbakkerseiland Koh Kret in de rivier.

Vanaf:
1550 Baht
Fiets & Boot - De drijvende weekend markten

Fiets en boot - De drijvende weekend markten is het buitenbeentje onder de fietstours omdat u per fiets en per boot de omgeving van Bangkok en drie drijvende markten gaat ontdekken

Vanaf:
2150 Baht
Fietsen - Bangkok Paradise

Bangkok Paradise is een volle dagexcursie per boot & fiets waarin, zelfs voor lokale deelnemers, een uniek en onontdekt stukje Bangkok wordt onthuld. Net als in Kleuren van Bangkok

Vanaf:
1750 Baht
Fietsen - Paradijselijk Chiang Mai

Paradijselijk Chiang Mai is een fietsavontuur van een dag door het mooie landschap en langs de vriendelijke bevolking zuidoostelijk van Chiang Mai.

Vanaf:
1550 Baht
Fiets & Boot - Het Thaise leven in Bangkok

Deze dagtocht per fiets en boot gaat sabai sabai, een favoriet Thais tempo, rustig en prettig. Thuis bij een lokale familie maakt u uw eigen Thaise maaltijd. Het Thaise leven in Ba