Fietsen naar Pra Khao Tempel en de Witte Boeddha


Prijs vanaf
950 Baht
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00
BOEKING
Tourcode:0709
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00
Category: Fietsen
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
We vertrekken vanuit Eco Valley Lodge onder leiding van onze gids en rijden door het fraaie landschap in de richting van de Witte Boeddha. Die bereiken we na 22 kilometer. Het is 625 treden klimmen naar het beeld, op een hoogte van 125 meter. Van hier kunt u uitkijken over het begin van de Isaan-hoogvlakte.

Na een korte pauze en enkele verfrissingen fietsen we de 25 kilometer terug naar Eco Valley Lodge. Een flinke rit om bij te blijven.

Opmerking: de fietstocht duurt ongeveer 3-4 uur; de afstand bedraagt ongeveer 47 kilometer. Het is verstandig om u luchtig te kleden en u zelf goed te beschermen tegen de zon (pet mee nemen!) en dichte schoenen te dragen.Opmerkingen: wat moet je ...
1. Mee? Camera & zonnebrandcrème en bescherm je goed tegen de zon (pet meenemen!)
2. Aan? Losse luchtige kleren en stevige schoenen of sandalen
3. Doen? FIETSEN, de fietstocht duurt ongeveer 3-4 uur; de afstand bedraagt ongeveer 40 tot 45 kilometer
4. Verwacht? Avontuur, we gaan fietsen naar de Pra Khao Tempel en de Witte Boeddha
Vertrektijd (voorkeur opgeven tijdens boeking) van deze fietstocht is tussen 08.00 - 15.00 uur vanaf het Eco Valley Resort met minimaal 2 deelnemers.

Informatie:
Khao Yai routeplanner
Khao yai National Park
Inclusief de tour: alle vermelde entreegelden en vertrek alleen vanaf Eco Valley Lodge. We verzamelen in de receptie voor een korte bijeenkomst. Route als omschreven in de reisbeschrijving en word begeleidt door een lokale gids. Onderweg zijn enkele verfrissingen en versnaperingen inbegrepen.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris, alcoholische drankjes en tips, transfers van andere Khao Yai hotels en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Fietsen naar Pra Khao Tempel en de Witte Boeddha

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
1500 Baht
Fietsen - het goud van Bangkok

In Thailand staat goud voor rijkdom. Eeuwenlang wordt goud gebruikt om tempels en boeddhabeelden te maken. Deze speciale fietstocht is om u de rijkdom en cultuur van Thailand te la

Vanaf:
2900 Baht
Fietsen naar Koh Kret

Een hele dag rustig fietsen langs de Chao Praya Rivier en omgeving ten noorden van Bangkok met als eindpunt het pottenbakkerseiland Koh Kret in de rivier.

Vanaf:
1550 Baht
Fiets & Boot - De drijvende weekend markten

Fiets en boot - De drijvende weekend markten is het buitenbeentje onder de fietstours omdat u per fiets en per boot de omgeving van Bangkok en drie drijvende markten gaat ontdekken

Vanaf:
2150 Baht
Fietsen - Bangkok Paradise

Bangkok Paradise is een volle dagexcursie per boot & fiets waarin, zelfs voor lokale deelnemers, een uniek en onontdekt stukje Bangkok wordt onthuld. Net als in Kleuren van Bangkok

Vanaf:
1750 Baht
Fietsen - Paradijselijk Chiang Mai

Paradijselijk Chiang Mai is een fietsavontuur van een dag door het mooie landschap en langs de vriendelijke bevolking zuidoostelijk van Chiang Mai.

Vanaf:
1550 Baht
Fiets & Boot - Het Thaise leven in Bangkok

Deze dagtocht per fiets en boot gaat sabai sabai, een favoriet Thais tempo, rustig en prettig. Thuis bij een lokale familie maakt u uw eigen Thaise maaltijd. Het Thaise leven in Ba