Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Khao Yai een dag in het Park Laagste prijs: ฿ 1,850.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,850.00
Duration: 1 day (08.00-19.00)
In een dag kennismaken met de veelzijdigheid van het Khao Yai Nationaal Park. Kan dat? Ja, dat kan. In deze `Een Dag In Het Park` tocht maakt u een trekking door de jungle, bezoekt u watervallen (waaronder die ene die dankzij Leonardo DiCaprio wereldberoemd werd) en ziet u -met een klein beetje geluk- olifanten.

U wordt om 8 uur `s ochtends opgehaald voor een dagje jungle. In een trektocht van twee a drie uur laat onze Engelssprekende gids u zoveel mogelijk zien. U hoort van alles over de bomen, planten en het leven van de wilde dieren. De tocht wordt afgesloten met een lunch in een lokaal restaurant.

Het middagprogramma is een stuk natter. Allereerst gaat de tocht per auto naar de Haew Suwat watervallen, die internationaal beroemd werden door een scene in de film The Beach. Het zijn echter niet de grootste watervallen van Khao Yai, dat zijn de Haew Narok watervallen. Uiteraard ziet u die ook vandaag. Op de weg terug hopen we olifanten te zien. De natuur gaat hier zijn eigen gang, het is geen dierentuin, dus we moeten een beetje geluk hebben. U bent rond 7 uur `s avonds weer `thuis`.

Khao Yai is Thailands oudste en een van de grootste en populairste natuurparken in het land. De valleien zijn groen en weelderig, hebben watervallen en worden bewoond door wilde olifanten, makaken, neushoornvogels, gibbons en nog veel meer. Khao Yai National Park is zo`n tweeduizend vierkante kilometer groot en staat op de Werelderfgoedlijst van de Verenigde Naties, voornamelijk omdat het een intact zijnde `moesson woud` of `droog woud` herbergt, een meer open vorm van bebossing dan het dichtere tropisch regenwoud. Dat tropische regenwoud is er ook in Khao Yai, net als graslanden. Er zijn duizenden soorten planten aangetroffen en alleen al meer dan 300 verschillende soorten vogels (let op de `gak gak gak` van de neushoornvogel).
Wat kan ik verwachten
Een hele dag in Thailand`s mooiste natuurpark, Khao Yai.
Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden, eenvoudige lunch en water..
Entreegelden.
Omschreven transfers vanaf centraal gelegen Khao Yai resort of guesthouse.
Jungletrek als omschreven in de reisbeschrijving.
Begeleiding door een lokale Engelssprekende gids.
Vervoer per lokale pick-up truck en/of minibus.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Overige maaltijden, fris, alcoholische drankjes.
Persoonlijke uitgaven en tips.
Transfers van andere niet centraal gelegen Khao Yai hotels.
Facultatieve excursies.
Opmerkingen:
- Uitrusting: het wordt aangeraden om wandelschoenen mee te nemen die nat mogen worden, naast mobiel met zaklantaarn, slippers, anti-muggenolie, kopieën van uw paspoort, een kleine rugzak met zwemkleding en handdoek.
- Conditie: deze jungletrek is voor iedereen met een goede fysieke conditie. Bij twijfel dient u uw arts te raadplegen!
- Om de kwaliteit van de voettochten op een constant niveau te houden, kan de gids onder bepaalde omstandigheden (bijv. het weer) besluiten van het programma af te wijken. De intentie van de tocht blijft echter te allen tijde gehandhaafd.
* Deze dagtocht vindt plaats op basis van `join-in`. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een afspraak tussen u en de gids.

Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
Reviews
Populaire Green Wood Travel tours