Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Vogels kijken op Koh Chang Laagste prijs: ฿ 1,100.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,100.00
Duration: 07.00-11.00
Vogels kijken in de jungle van Koh Chang is niet alleen ontspannend en leuk, het is ook interessant. Zelfs voor mensen die normaal gesproken niet zo op vogels letten. Koh Chang kent zo`n 55 verschillende soorten vogels, in vele kleuren en maten. Van ondersteboven slapende Indische Vleermuisparkieten en de Kraaiebekdrongo tot de Zwartkapijsvogel en de Witbuikzeearend. We willen maar zeggen, hier kun je echt bijzondere vogels zien. Los daarvan wandel je drie tot vier uur door de jungle van Koh Chang. De route is niet bijzonder zwaar en dus voor iedereen die kan wandelen goed te doen. In totaal loop je ongeveer 4 kilometer. Met een beetje geluk zie je ook Doodshoofdaapjes, zo genoemd omdat de tekening in hun gezicht de schedel benadrukt. Die naam is een beetje misleidend want het zijn erg leuke aapjes om te zien.

Om de kans te vergroten veel vogels te zien wordt aangeraden kleuren te dragen die in het regenwoud niet zo opvallen; groen, bruin of zwart. De halve dag tour is inclusief verrekijker, muggenolie en water. En je wordt opgehaald in hotels aan White Sand Beach, Klong Prao Beach en Kai Bae Beach.
Wat kan ik verwachten
De nieuwste trend op Koh Chang is vogelsspotten.
Voorwaarden
Alle vermelde entreegelden.
Omschreven transfers alleen vanaf White Sand, Klong Prao en Kai Bae beach hotels.
Excursie als omschreven.
Begeleiding van een lokale Engelssprekende gids.
Vervoer per auto, minibus en/of open pickup truck.
Rugzakje met verrekijker, muggenolie, water.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Niet vermelde maaltijden.
Fris- en alcoholische drankjes.
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Niet vermelde transfers (Oostkust).
Opmerkingen:
  • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen).
  • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, handdoek, zonnebrandcrème en zonnebril.
  • Laat waardevolle spullen achter, maar neem uw beste camera en lenzen mee.
  • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
    Reviews
    Populaire Green Wood Travel tours