Charter over de ongerepte wateren rond Koh Tao


Prijs vanaf
11,450 Baht
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00 - 16.00
BOEKING
Tourcode:1405
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00 - 16.00
Category: Cruises: per zeilboot
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
U kunt het zeiljacht 'Freedom Fargo' huren voor een dagtocht, Pristine Beach Charter, voor uzelf en uw vrienden. U kunt zelf gaan zeilen door de ongerepte wateren rond Koh Tao! U kunt stoppen wanneer u wilt om te zwemmen, te vissen of te snorkelen, of om een van de wondermooie stille baaien op dit eiland te ontdekken. Nog niet zo vaak gezeild? Geen nood, er gaat altijd een schipper met u mee die u aanwijzingen kan geven!

Charterprijs is inclusief schipper (verplicht!) transfers van en naar uw accommodatie en van en naar het zeilschip (met rubberbootjes), alcoholische en non-alcoholische drankjes kunt u aan boord kopen.

Het schip kunt u voor elke periode huren. Maar over het algemeen heeft u minimaal 3 dagen nodig om een aardige route uit te stippelen. Charters zijn uitermate geschikt voor groepen vrienden, voor huwelijksreizen, zeilinstructies, of voor hen die op zoek zijn naar meer vrijheid in hun vakantieplannen. Charters zijn gemakkelijk te boeken omdat u niet hoeft te wachten op het minimaal benodigde aantal passagiers..

Onthoudt wel dat het beste zeilseizoen loopt van januari tot oktober. Buiten het seizoen zijn charters ook mogelijk.Opmerkingen: TIP: neem zelf wat alcoholische dranken of snacks mee om uw verblijf te veraangenamen.
Het beste zeilseizoen loopt van januari tot september. Buiten het seizoen zijn charters ook mogelijk.

Handige zaken om niet te vergeten:
 • windjack
 • warme kleding
 • zwemspullen
 • zonnehoed/pet
 • zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor
 • zonnebril + veiligheidsbandje
 • bril als u contactlenzen draagt
 • contant geld, op sommige plekken zijn geen banken


 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen, sluiting van Nationaal Zeepark Mu Koh Ang Thong etc. kunnen zeilroutes of accommodaties soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van Zeilen in het Nationaal Zeepark Mu Koh Ang Thong blijft te allen tijde gehandhaafd.
  Inclusief de tour: (charterprijs max. 8 personen) lunch en ontbijt aan boord, gebruik van snorkelspullen, transfers naar/van Koh Tao pier. Voor transfers vanaf andere locaties betaalt u een toeslag. Vervoer op beschreven zeilboot. Engelssprekende kapitein en twee lokale 'matrozen'. Verblijf in eenvoudige maar comfortabele ruimte aan boord met ventilator en gedeeld sanitair.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: (charterprijs) niet genoemde maaltijden zoals diner, fris en alcoholische dranken, persoonlijke uitgaven, niet vermelde (boot)transfers & visumkosten, entreegelden voor nationale parken, bagage afhandeling, facultatieve excursies en extra overnachting(en).
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Charter over de ongerepte wateren rond Koh Tao

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  3050 Baht
  Zeilen naar Bounty Eilanden

  Vanuit Pattaya varen we de Golf van Thailand op in een comfortabel zeiljacht. Er zijn zowel dagtochten als meerdaagse tochten mogelijk. De dagtocht brengt u langs kleine idyllische

  Vanaf:
  11450 Baht
  Charter over de ongerepte wateren rond Koh Tao

  U kunt het zeiljacht 'Freedom Fargo' huren voor een dagtocht, Pristine Beach Charter, voor uzelf en uw vrienden. U kunt zelf gaan zeilen door de ongerepte wateren rond Koh

  Vanaf:
  6550 Baht
  Zeilen tijdens de zonsondergang

  Geniet van de serene schoonheid van een tropische zonsondergang!
  Wat is er nu romantischer dan twee uren zeilen aan het begin van de avond en ook de rode schakeringen van een

  Vanaf:
  850 Euro
  Jonk Cruise - zeil van Krabi naar Phuket (5 dagen / 4 nachten)

  Met een 25 meter lange houten jonk 'Dauw Talae 2' (Star of the Sea) vaart u vijf dagen langs vele schitterende eilanden in de Andaman zee. U vertrekt vanaf Phuket of Krabi.

  Vanaf:
  13250 Baht
  Weekend zeilen in Koh Chang Archipel (2 dagen / 1 nacht)

  Dit is een 2-daagse weekendtrip met vertrek vanuit Bangkok naar de eilanden van de Koh Chang Archipel. De tour begint op zaterdagochtend vroeg om 06.00 uur met de transfer naar Koh

  Vanaf:
  19650 Baht
  Zeilen door de Koh Chang Archipel (4 dagen / 3 nachten)

  Op de eerste dag halen we u in de ochtend op (niet inclusief de tourprijs) bij uw resort op Koh Chang. Welkom aan boord van het schip voor een 4-daagse zeiltrip in de Koh Chang-arc