Krabi ontdekkingstocht


Prijs vanaf
2,350 Baht
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00 - 16.00
BOEKING
Tourcode:1203
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00 - 16.00
Category: Dieren
Algemene waardering: 3.0 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies. Lees Recensie
Deze dagtocht maakt u bekend met het mooie leven van Krabi. We bezoeken het Marine Nationaal Park, vroeger ook bekend als Had Nai Yang Nationaal Park. U ziet hoe ananassen worden gekweekt op een van de vele ananasplantages. Wist u bijvoorbeeld dat deze vrucht op de grond groeit en niet in een boom?

U kunt genieten van een frisse duik bij de Hoytoo waterval. Fris en fruitig kunnen we aanschuiven voor de lunch om daarna verder te gaan naar de Tiger Cave Temple.

Als u daar tijd en conditie voor heeft, is het de moeite waard om de klim van 1,274 treden aan te gaan. De belangrijkste attractie is daar de voetafdruk van de Boeddha. U wordt beloond met een uitzicht van 360 graden over de omgeving én de Andaman Zee.

Met genoeg indrukken van Amazing provincie Trang keren we terug naar uw hotel voor het Happy Hour!Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!


 • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Krabi hotels - Ao Nang Beach.) Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een lokale Engelssprekende Thaise gids. Vervoer per airconditioned minibus.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
  Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Krabi hotels, 300 THB pp. (Nationaal Park toegang. Betaal direct aan parkwacht) en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Krabi ontdekkingstocht

  Algemene waardering: 3.0 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies.
  Name: Anita Voet
  Date: 01-Aug-17

  Recensie: Veel gedaan en gezien. Niet heel bijzonder met wel een gezellige dag uit. Gids was erg spraakzaam en wist over alles iets te vertellen.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Wim Hout
  Date: 12-Mar-17

  Recensie: Leuke leerzame dagtocht.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  1850 Baht
  De vleermuizengrot en een dag in het park (1/2 + 1 dag)

  Handig 'doe veel in weinig tijd' programma, met een bezoek aan de Khao Lak Chang vleermuizengrot bij het Khao Yai Nationale Park, een jungle trektocht van een paar uur, wat

  Vanaf:
  90 Euro
  Al Ain, groen in de woestijn

  Al Ain is heel anders dan de hoofdsteden van de Emiraten, Hier is het vooral de natuur die u zult verrassen. Al Ain wordt ook wel "De tuinstad van de Golf" genoemd vanweg

  Vanaf:
  1300 Baht
  Ontdek Hua Hin en Cha-Am

  Dit is een exclusieve tour die u meeneemt naar het schitterende teakhouten Marukathaiyawan Paleis (Paleis van liefde en hoop.) Een Italiaanse architect heeft het paleis ontworpen v

  Vanaf:
  2650 Baht
  Actief avontuur in de jungle

  Een dag vol avontuur met raften over bruisende rivieren, een massage door vissen, een tocht door de jungle en een ATV tochtje.

  Vanaf:
  2350 Baht
  Krabi ontdekkingstocht

  Deze dagtocht maakt u bekend met het mooie leven van Krabi. We bezoeken het Marine Nationaal Park, vroeger ook bekend als Had Nai Yang Nationaal Park. U ziet hoe ananassen worden g

  Vanaf:
  2100 Baht
  Vogels Spotten in Kaeng Krachan National Park

  Vogels spotten in Thailand's grootste nationale park Kaeng Krachan.