Spa bronnen tour


Prijs vanaf
1,950 Baht
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.30 - 16.00
BOEKING
Tourcode:1204
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.30 - 16.00
Category:
Algemene waardering: 4.5 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies. Lees Recensie
Ook deze tour begint al bij het hotel. We stoppen al snel bij een lokale rubberplantage, waar u kunt zien hoe rubber wordt getapt. De volgende stop voert ons naar de 'hot springs' waar het aan mineralen rijke water een temperatuur heeft van 38 tot 40 °C. Een ideale plek voor een ontspannend hydratherapeutisch bad.

De omgeving is wel een flink stel foto's waard. U komt namelijk langs het uitgestrekte regenwoud van Zuid-Thailand. De lunch serveren we in deze adembenemende omgeving. De tocht door deze groene oase brengt u naar de Emerald pool en de Crystal pool. U zult meteen zien waarom de Thai deze zo noemen. Natuurlijk is er tijd voor een frisse duik.

Op de weg terug bezoeken we nog de Tiger temple. Als u daar tijd en conditie voor heeft, is het de moeite waard om de klim van 1,272 treden aan te gaan. De belangrijkste attractie is daar de "footprint of the Buddha". U wordt beloond worden met een uitzicht van 360 graden over de omgeving en de Andaman Zee. En u kunt ook de boom bezichtigen die al meer dan 1000 jaar niet meer van zijn plek is gekomen....Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!

 • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Krabi hotels - Ao Nang Beach.) Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een lokale Engelssprekende Thaise gids. Vervoer per airconditioned minibus.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
  Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Krabi hotels en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Spa bronnen tour

  Algemene waardering: 4.5 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies.
  Name: Marja Vrolijk
  Date: 15-Dec-15

  Recensie: Mooie goed verzorgde excursie. Onze Gids Mr. Thep deed zijn uiterste best en heeft bijzonderheden verteld. Lunch was lekker.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Gerrit
  Date: 02-Aug-15

  Recensie: Een leuke tour maar niet super spectaculair. Goed om het eens gezien en meegemaakt te hebben... De gids sprak goed Engels en was echt enthousiast. Hij vertelde heel veel, hij was ook de de chauffeur die ons overal heen reed. Een fijne en echt goed gids.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  50 Euro
  Skien in de woestijn

  Sneeuwpret midden in de woestijn. Onmogelijk? Nee hoor, want in Dubai is alles mogelijk! Dus maak gebruik van deze unieke kans om te skieen of sleetje te rijden in echte sneeuw.

  Vanaf:
  1950 Baht
  Spa bronnen tour

  Ook deze tour begint al bij het hotel. We stoppen al snel bij een lokale rubberplantage, waar u kunt zien hoe rubber wordt getapt. De volgende stop voert ons naar de 'hot sprin

  Vanaf:
  2800 Baht
  Super Jumbo in Baan Chang Elephant Park

  Een dag waarin u actief en intensief kennis maakt met een olifant en u de fijne kneepjes van het omgaan met de jumbo's zelf mag oefenen.

  Vanaf:
  1450 Baht
  Olifanten in de jungle

  De olifanten van Ban Kwan Chang gaan niet voor uw dansen of andere kunstjes doen. Deze olifanten komen oorspronkelijk uit Noord-Thailand en worden hier opgevangen en in hun natuurl

  Vanaf:
  650 Baht
  Dreamworld Attractiepark

  's Morgens halen we u op bij uw hotel in Bangkok voor een snelle rit naar Dreamworld, een fantasie-wereld voor jong en oud aan de noordkant van Bangkok. U gaat het attractiepar

  Vanaf:
  60 Euro
  Freaky Ferrari World in Abu Dhabi

  De supersnelle wereld van Ferrari kunt u in al zijn facetten beleven in dit grootste overdekte themapark ter wereld.