Riviercruises Noord-Laos Luang Say - 2 dagen afwaarts

Tourcode:LAO-0006
Datum: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag & Zaterdag
Tijd: 09.00
Category: Rivier Cruise
Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies. Lees Recensie
Deze korte riviercruise laat u de machtige Mekong rivier en het rivierleven op de oevers beleven in al zijn facetten.

Overdag vaart u op een originele rivierboot en ervaart u het traditionele leven van de bevolking langs de oevers.

's Avonds verblijft u in een comfortabel hotel, maar de Mekong is altijd dichtbij. Bovendien is deze cruise een interessante manier om van Thailand - Laos binnen te komen of andersom van Laos naar Thailand.
Overnachting: Luang Say Lodge
Maaltijden: Lunch, Diner
Vervoer: boot
Dag 1: HOUEI SAY - PAKBENG
We halen u netjes af per minibus na de Laotiaanse douanecontrole over de brug van Chiang Khong naar Houei Say.
Om 9 uur 's morgens vertrekt de Luang Say rivierboot vanaf de Houei Say pier en zakken we de rivier af naar Pakbeng. Onderweg stoppen we om kennis te maken met het landelijke leven van de stammen die aan de oevers van de Mekong wonen. Terug aan boord wordt een heerlijke buffetlunch geserveerd.

Voor zonsondergang komen we in Pakbeng aan en kunt u inchecken in de Luang Say Lodge.

Uw diner wordt geserveerd op het terras met uitzicht over de rivier.


Overnachting: geen
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: boot
Dag 2: PAKBENG - PAK OU - LUANG PRABANG
Na het ontbijt kunt u eventueel een wandeling maken over de markt van Pakbeng waar de bewoners van de omringende dorpen hun goederen verhandelen. Om half 9 gaat u weer aan boord van de Luang Say voor het volgende deel van de tocht.
We meren af bij een dorpje waar u kunt zien (en proeven) hoe de traditionele Laotiaanse whisky wordt gestookt. De buffetlunch wordt weer aan boord genuttigd waarna we aan wal gaan in het dorpje Pak Ou aan de monding van de Nam Ou rivier. Hier brengen we een bezoek aan de bijzondere Tam Ting grotten van de "duizend Boeddha's."

Rustig glijden we verder door deze indrukwekkende omgeving naar Luang Prabang waar we voor zonsondergang aankomen.
Opmerkingen: TIP! Neem zelf wat alcoholische dranken of snacks mee om uw verblijf te veraangenamen.

Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen, hotelsluiting etc. moeten we routes of hotels soms wijzigen. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de cruises blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze meerdaagse Luang Say Cruise is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie; bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
Inclusief de tour: (cruise) transfers vanaf de Laotiaanse immigratie naar de brug in Houei Say of vice versa, alle vermelde maaltijden onderweg aan boord, koffie, thee en drinkwater, 1 nacht verblijf in Luang Say Lodge, vermelde transfers, excursies en entreegelden, diensten van de gekwalificeerde bemanning tijdens de cruise, Engelssprekende reisleiding onderweg, groepsverzekering.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: transfer van/naar pier/hotel in Luang Prabang en/of van naar Chiang Khong brug, optionele tours, niet genoemde maaltijden, alcoholische- en frisdrank, extra overnachting(en). Extra drankjes kunt u ook aan boord kopen! Fooien voor bemanning en persoonlijke uitgaven, visumkosten (= $ 30 USD zie visa information), bagageafhandeling en facultatieve excursies.
Wij 'verplichten' klanten om een reis-, medische-, annulering- en andere typen Verzekeringen met wereldwijde dekking af te sluiten in Nederland of België. Dit soort verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Riviercruises Noord-Laos Luang Say - 2 dagen afwaarts

Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies.
Name: Robert Molenaar
Date: 31-May-19

Recensie: De tweedaagse cruise op de mekong geeft een mooi beeld van de Mekong - je vaart 2 x 200km op de Mekong met op de avond van dag 1 een verblijf in een lodge - met oerwoudgeluiden, muskietennet ed inkluis - erg avontuurlijk! - verder zijn twee bezoeken aan rivierdorpen voorzien - de cruise biedt de mogelijkheid Thailand via een alternatieve weg terug binnen te komen (Chiangrai) - de grensovergang bij Chiang Rai is spectaculair door zijn chaotisch karakter.Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Riviercruise Mekong - Thailand naar Luang Prabang 2 dagen

Zin om Azië op een andere manier te ontdekken? Stap aan boord van deze ontspannen Laos riviercruise over de legendarische Mekong rivier, die de natuurlijke grens tussen Thailand e

Vanaf:
Contact
Riviercruises Noord-Laos Luang Say - 2 dagen afwaarts

Deze korte riviercruise laat u de machtige Mekong rivier en het rivierleven op de oevers beleven in al zijn facetten. Overdag vaart u op een originele rivierboot en ervaart u het t

Vanaf:
Contact
Riviercruises Noord-Laos Luang Say Cruise - 2 dagen opwaarts

Deze korte riviercruise laat u de machtige Mekong rivier en het rivierleven op de oevers beleven in al zijn facetten. Overdag vaart u op een originele rivierboot en ervaart u het t