Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Jungle trek in Khao Sok Tropical Rainforest Laagste prijs: ฿ 2,850.00          Add to planner
Tour details
฿ 2,850.00
Duration: 1 day (08.00-17.00)
Het nationale park Khao Sok is het grootste nationale park van Zuid Thailand. Het is werkelijk een paradijs op aarde. Een prachtig kraakhelder blauw meer, allerlei kalksteenformaties en een van de oudste tropische regenwouden van de wereld. Een trekking door dit park is een `must` tijdens uw vakantie in Thailand.

Tijdens deze tour gaat u Khao Sok zelf ontdekken onder de begeleiding van een ervaren gids. Hij weet u van alles te vertellen over bijzondere planten en dieren die in het park leven. In de ochtend vertrekken wij vanuit Nakhon Si Thammarat naar het Nationaal Park.

Bij aankomst maken we eerst een kanotocht over de Sok rivier. De peddelaars zijn experts in het spotten van wilde beesten en wijzen u daar graag op. Naast de wilde dieren geniet u van het prachtige uitzicht over de mooiste rotsformaties bedekt met verwilderd regenwoud.

Rond het middaguur wordt er een lunch geserveerd bij een plaatselijk restaurant.

In de middag stoppen we (niet altijd mogelijk) bij een olifantenkamp nabij een prachtige waterval, riviertjes en rubberplantages. Geniet van deze mooie landschappen terwijl u echte jungle beleeft.

Na deze unieke ervaring is er nog tijd om een duik te nemen. Aan het einde van de middag gaan we weer terug naar Nakhon Si Thammarat en zijn we een unieke jungle belevenis rijker.
Wat kan ik verwachten
Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecreme en zonnebril.
Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden, vers fruit, drinkwater.
Omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Khanom district hotels).
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids.
Vervoer per airconditioned minibus of lokale open taxi en diverse open boten.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes.
Transfers van andere Nakhorn Si Thammarat hotels.
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
- Start dagelijks met een minimum van vier personen.
- Door plaatselijke omstandigheden, het weer, sluiting nationale parken, olifantenkamp of wegen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig.
- Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
Reviews
Populaire Green Wood Travel tours