Cartoon Network Amazone Waterpark Pattaya

Tourcode:0407
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00
Category: Themapark
Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 3 eerlijke recensies. Lees Recensie
Een bommetje in het zwembad kan echt niet meer. En hoeft ook niet meer met dit enorme waterpark in Pattaya. Het Cartoon Network Amazone waterpark garandeert waterpret voor jong en oud. Daar zorgen de tientallen verschillende glijbanen voor. Van Humanga, de monsterglijbaan, tot Jake Jump, waarin je in een duo-band 'omlaag stort en terug wordt gekaatst' en de Goop Loop, een water rollercoaster voor spanningszoekers. Er is een surf arena, waar je echt op je surfboard het water moet temmen en een groot zwembad met mega golven.

Kortom: je kunt het zo wild en avontuurlijk maken als je maar wilt. Er zijn shows (met figuren die bekend zijn van Cartoon Network) en live shows. Er kan worden gegeten en gedronken. Perfect voor een nat dagje uit! En vergeet je zwembroek niet!

Het waterpark ligt op 20 minuten rijden buiten Pattaya en op ongeveer twee uur vanaf Bangkok. U kunt bij Green Wood Travel een minivan en chauffeur regelen. Ook is een gezamenlijke minivan beschikbaar voor groepjes minder dan vier personen. Deze minvan vertrek om 9 uur 's ochtends vanaf Asoke Skytrain station of vanaf Wat Chana Songkram bij Kao San Road. Groepen groter dan vier personen kunnen bij het hotel worden opgehaald. Neem contact met ons op voor de prijzen.

Opmerkingen:
Inclusief de tour: alle vermelde entreegelden.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
Exclusief de tour: maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers. Green Wood Travel kan voordelig transfers aanbieden vanaf uw hotel of appartement.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Cartoon Network Amazone Waterpark Pattaya

Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 3 eerlijke recensies.
Name: Ad van Meerwijk
Date: 23-Feb-20

Recensie: Het was geweldig!Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: ivonne westerhoek
Date: 22-Jul-19

Recensie: Niets leuker dan in het water in de tropenRating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Gerry van der Waal
Date: 14-Jun-19

Recensie: Wij zijn er in mei geweest met eigen vervoer, echt alles was een topper!Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Cartoon Network Amazone Waterpark Pattaya

Een bommetje in het zwembad kan echt niet meer. En hoeft ook niet meer met dit enorme waterpark in Pattaya. Het Cartoon Network Amazone waterpark garandeert waterpret voor jong en

Vanaf:
Contact
Nong Nooch tropische tuinen

Zoiets als Nong Nooch Tropical Garden heeft u nog nooit gezien. Een prachtig ontworpen tropische botanische tuin op een oppervlakte van maar liefst 2 km2. U kunt er een verzameling