Landelijke ontdekkingsreis


Prijs vanaf
1,950 Baht
Datum: Maandag
Tijd: 07.30 - 17.00
BOEKING
Tourcode:0406
Datum: Maandag
Tijd: 07.30 - 17.00
Category: BoottochtStadstourDieren
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Een echte ontdekkingsreis door het achterland van Pattaya waarin u een flinke dosis cultuur en natuur krijgt aangeboden op een ontspannen wijze.

Rond 07.30 in de ochtend wordt u bij uw hotel opgehaald. Onze eerste stop is op Kao Samuk, oftewel de apenheuvel. Hier wordt u begroet door honderden apen die hier wonen en u enthousiast ontvangen.

Daarna rijden we door naar Angsila, dat bekend staat om haar steenbewerking. Allerlei soorten dieren zoals vogels worden met de hand uitgehouwen en vormen een kunstig geheel. Iets verderop kunt u zien hoe rode bakstenen gemaakt worden. Dit gebeurd met een mengsel van rode klei en water, dat vermalen wordt, in vormen gegoten en dan 2 dagen in de zon droogt. Daarna worden de stenen gedurende 5 dagen in een houtoven gebakken.

Tijd om van wal te steken. Afhankelijk van het waterniveau varen we door het kanaal of over de Bang Pa rivier. Een van de hoogtepunten van de dag is het bezoek aan Luang Poh Sothon. Deze beroemde Boeddha afbeelding trekt grote menigtes van wel duizend gelovigen, die hier hun respect tonen en hun wensen openbaren. Een groot gedeelte van de dag worden hier ook traditionele tempeldansen opgevoerd.

Na de lunch bezoeken we de Wat Luang tempel waar de bomen vol hangen met ontelbare aantallen vleermuizen.

Rond 17.00 uur bent u weer terug in Pattaya na deze veelzijdige dag "op het land."Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!

 • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.

  andere dagen minimaal 4 personen
  * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Pattaya hotels.) Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door professionele lokale Engelssprekende Thaise gidsen. Vervoer per airconditioned minibus en open boot.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
  Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Pattaya hotels en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Landelijke ontdekkingsreis

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  2900 Baht
  Vlotvaren & ATV in Nakorn Nayok

  Een afwisselende dag waarin u over een woeste rivier raft, op een ATV door het landschap zoeft, maar ook in een ossenwagen langs de velden sjokt en een duik neemt bij een waterval.

  Vanaf:
  1700 Baht
  Sam Roi Yod Nationaal Park

  De tocht begint met een leuke rit naar het Nationale Park Sam Roi Yot. Onderweg wordt er gestopt bij een ananasplantage. De tocht gaat verder naar het traditionele vissersdorpje Ba

  Vanaf:
  2000 Baht
  Ayutthaya Cruise over de Chaophaya Rivier

  Afwisselende dagtour waarin we per bus een bezoek brengen aan het Bang Pa-In zomerpaleis van Thaise koningen en de legendarische oude hoofdstad Ayutthaya en per boot de imposante C

  Vanaf:
  2250 Baht
  Phang Nga Eco Tour

  U gaat een heerlijke boottocht maken naar de 'verloren' eilanden in de Baai van Phang Nga. Van de meer dan 100 eilanden bestaan er nogal wat uit indrukwekkend steil uit de

  Vanaf:
  1350 Baht
  Phang Nga Tour (James Bond Island)

  Rond 08.00 uur in de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel om per bus naar Wat Tham Suwanakhuke te gaan. Bekijk de 15 meter lange, liggende Boeddha in deze grottempel maar kijk ui

  Vanaf:
  1850 Baht
  Parel Kwekerij

  Het kweken van pareloesters is reeds een lange tijd een ambacht op Phuket. De grootste parels uit de omgeving komen zonder twijfel uit de omgeving van Naga Noi eiland