Nong Nooch tropische tuinen

Tourcode:0401
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00 & 14.00
Category: Live showsThemapark
Algemene waardering: 4.2 uit of 5 beoordelingen. 5 eerlijke recensies. Lees Recensie
Zoiets als Nong Nooch Tropical Garden heeft u nog nooit gezien. Een prachtig ontworpen tropische botanische tuin op een oppervlakte van maar liefst 2 km2. U kunt er een verzameling van vele soorten planten zoals orchideeën, palmbomen en cactussen bewonderen. Prachtig al die verschillende exotische bloemen, de nationale trots van Thailand.

Maar dat is niet alles: In Nong Nooch Garden worden ook diverse optredens verzorgd zoals traditionele Thaise dansen, dierenshows en vechtsporten. We gaan terug in de tijd en bekijken een antiek Thais huis waar u een indruk krijgt van de manier waarop het land bewerkt werd met de ambachtswerktuigen die hier worden tentoongesteld. Als u nog zin heeft in een tochtje over het water dan kunt u een waterfiets huren en op uw gemak over het meer peddelen, nagenietend van alle indrukken van deze dag.

Verder heeft Nong Nooch Garden nog een kleine dierentuin met daarin een bijzondere vlindertuin.

Historie
Aanvankelijk lag het in de bedoeling om op het aangekochte grondstuk een fruitplantage aan te leggen, maar het werd dus een tropische tuin die in 1980 zijn deuren openden. De tuin is in de loop der jaren uitgegroeid tot een waar lustoord. En dan hoeft u echt geen tuinfreak of -kenner te zijn om van de werkelijk schitterende aangelegde tropische tuin te kunnen genieten.

Openingstijden: dagelijks van 08.00u tot 18.30u. Meer informatie is te vinden op de (Engelstalige) website van Nong Nooch.

Opmerkingen: wat moet je ...
1. Mee? Camera & zonnebrandcrème
2. Aan? Losse luchtige kleren en sandalen of slippers
3. Doen? Niets, je kunt het helemaal overlaten aan onze gidsen
4. Verwacht? Een prachtig ontworpen tropische botanische tuin
 • Er zijn 2 vertrektijden per dag
 • Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Pattaya hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door lokale Engelssprekende Thaise gidsen. Vervoer per airconditioned minibus.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, transfers van niet centraal gelegen Pattaya hotels en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Nong Nooch tropische tuinen

  Algemene waardering: 4.2 uit of 5 beoordelingen. 5 eerlijke recensies.
  Name: Gert-Jan
  Date: 23-Jul-19

  Recensie: Helemaal top met kleine kinderen; rit op een olifant, de olifantenshow, verklede apen, op de foto met een reuze tijger etc. Wel een dagje voor uittrekken  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Hans Witteveen
  Date: 23-Jun-19

  Recensie: Zijn daar vorig jaar ook geweest. Hardstikke leuk..., een ouderwets dagje uit. Helaas maar een halve dag. Als je toch geen haast hebt, je vermaak je de gehele dag. Leuk.. olifantenshow, rit op een olifant, een leuke dierentuin, exotische planten, en veel lokale mensen om naar te kijken. Wij hadden een soort Blijdorp-gevoel. Gewoon doen....  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Fam van Doorn
  Date: 06-May-19

  Recensie: Leuk park maar te weinig tijd om daar door te brengen. Al te laat opgehaald door minibus en moesten wordern overgeheveld naar grotere bus welke pas om 14.00 uur vertrok. Aangekomen konden wij 25 min rond kijken en daarna naar een show. Vanuit de eerste show werden wij naar de tweede show gelost. De shows waren wel erg mooi maar erg haasten. Na de tweede show hadden wij 50 min om zelf wat te doen of te bekijken. Erg snel weer de bus in om naar hotel terug gebracht te worden. Ook deze tour was kort gezien de prijs verhouding met andere tours.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Huub Verhagen
  Date: 16-Apr-19

  Recensie: Echt top, goeie dans show en olifanten show...........neem 1 dag als je alles wil zien  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Gerry Nagels
  Date: 02-Mar-19

  Recensie: Prachtig park echt de moeite waard  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Nong Nooch tropische tuinen

  Zoiets als Nong Nooch Tropical Garden heeft u nog nooit gezien. Een prachtig ontworpen tropische botanische tuin op een oppervlakte van maar liefst 2 km2. U kunt er een verzameling