Ontdek Pattaya en omgeving!


Prijs vanaf
1,850 Baht
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00 - 17.00
BOEKING
Tourcode:0412
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00 - 17.00
Category: StadstourDieren
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
We vertrekken in de ochtend naar Wat Saensook waar wij vele beelden te zien krijgen die de verhalen over hemel en hel weergeven. Daarna gaan we via een leuke toeristische route, de Ban Saen strandweg, naar de Sarm Muk berg waar meer dan 1000 apen leven.

We vervolgen de tour naar het vissersdorpje Ang Sila waar de vissers enorme hoeveelheden oesters, kreeften, en schelpen paraat hebben voor de seafood-gerechten. Iets verderop zijn er vele handnijverheidswinkeltjes met gebeeldhouwde afbeeldingen. U staat versteld van al dat moois dat uit zulke harde en zware stenen wordt gehouwen. We gebruiken de Thaise lunch in een lokaal restaurant en vervolgens gaan we verder naar de Sriracha Tijger dierentuin. Hier hebben ze niet alleen tijgers, maar ook varkens, ga kijken naar de varkens race show, schorpioenen en krokodillen. U kunt op de foto met uw favoriete dier en voor de liefhebbers staat er een kopje hete krokodillensoep klaar!

U bent tegen 17.00 uur weer terug in uw hotel na een enerverende dag uit.

Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!


 • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.

  andere dagen minimaal 4 personen
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Pattaya hotels.) Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door professionele lokale Engelssprekende Thaise gidsen. Vervoer per airconditioned minibus.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
  Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Pattaya hotels en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Ontdek Pattaya en omgeving!

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  50 Euro
  Skien in de woestijn

  Sneeuwpret midden in de woestijn. Onmogelijk? Nee hoor, want in Dubai is alles mogelijk! Dus maak gebruik van deze unieke kans om te skieen of sleetje te rijden in echte sneeuw.

  Vanaf:
  1950 Baht
  Spa bronnen tour

  Ook deze tour begint al bij het hotel. We stoppen al snel bij een lokale rubberplantage, waar u kunt zien hoe rubber wordt getapt. De volgende stop voert ons naar de 'hot sprin

  Vanaf:
  2800 Baht
  Super Jumbo in Baan Chang Elephant Park

  Een dag waarin u actief en intensief kennis maakt met een olifant en u de fijne kneepjes van het omgaan met de jumbo's zelf mag oefenen.

  Vanaf:
  1450 Baht
  Olifanten in de jungle

  De olifanten van Ban Kwan Chang gaan niet voor uw dansen of andere kunstjes doen. Deze olifanten komen oorspronkelijk uit Noord-Thailand en worden hier opgevangen en in hun natuurl

  Vanaf:
  650 Baht
  Dreamworld Attractiepark

  's Morgens halen we u op bij uw hotel in Bangkok voor een snelle rit naar Dreamworld, een fantasie-wereld voor jong en oud aan de noordkant van Bangkok. U gaat het attractiepar

  Vanaf:
  60 Euro
  Freaky Ferrari World in Abu Dhabi

  De supersnelle wereld van Ferrari kunt u in al zijn facetten beleven in dit grootste overdekte themapark ter wereld.