Saffiermarkten van Chantaburi


Prijs vanaf
2,150 Baht
Datum: Vrijdag
Tijd: 07.30 - 18.00
BOEKING
Tourcode:0405
Datum: Vrijdag
Tijd: 07.30 - 18.00
Category: Markten
Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies. Lees Recensie
Vroeg In de ochtend vertrekken we per minibus richting Chantaburi, een afstand van ongeveer 175 kilometer. Onderweg kunt u rustig genieten van het afwisselende landschap. Even voor Chantaburi stoppen we bij de Wat Kao Sukhim. Boven een meertje vol met vissen en schildpadden ligt deze tempel tegen een heuvel. Binnen is een bonte verzameling van Boeddhabeelden, tempelmodellen, beelden van Chinese krijgsheren en nog veel meer te zien.
Vanaf het dak heeft u een fraai uitzicht over de omgeving. In de oude stad Chantaburi lopen we door smalle straatjes vol met werkplaatsen waar edelstenen geslepen worden zoals robijnen en groene, blauwe en witte saffieren. Beleef de saffiermarkten waar u de kunst- en nijverheidscollectie kunt bekijken. Daarna vervolgen we onze tour naar 'The Immaculate Conception.' Deze kerk aan de oever van de rivier is de grootste katholieke kerk van Thailand.

Na de lunch gaan we richting Pliew Waterval. U kunt er heerlijk zwemmen en/of de vissen voeren. Geniet van de prachtige omgeving en het geluid van het vallende water en krekels. De provincie Chantaburi staat behalve om haar edelstenen ook bekend om de vele soorten groente en fruit die hier gekweekt worden. Op de terugweg naar Pattaya bezoeken we dan ook een rubber- en tapioca plantage en een fruitmarkt.

Een veelzijdige tour naar een gebied wat nog niet erg toeristisch is.Opmerkingen: wat moet je ...
1. Mee? Camera & zonnebrandcrème
2. Aan? Losse luchtige kleren en sandalen of slippers
3. Doen? Niets, je kunt het helemaal overlaten aan onze gidsen
4. Verwacht? Een unieke Thailand tour
 • Er is 1x vroege vertrektijd per dag
 • Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Pattaya hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door lokale Engelssprekende Thaise gidsen. Vervoer per airconditioned minibus.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, transfers van niet centraal gelegen Pattaya hotels en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Saffiermarkten van Chantaburi

  Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies.
  Name: Fam. Hoevenaars
  Date: 23-Jul-17

  Recensie: Leuk dagje weg met een super gids en chauffeur, echt toppie. Wel een eind rijden maar zeker de moeite waard. Na de tempel heerlijk gegeten in een goed restaurant de waterval bezocht en gezwommen tussen de vissen. De saffier markt vonden wij niet indrukwekkend en waren daar ook weer zo weg,  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  1050 Baht
  Bergstammen, ver van de gebaande paden

  Een bezoek aan diverse bergstammen. U beleeft een tocht met veel afwisseling en avontuur in de bergen van Noord-Thailand en maakt kennis met een manier van leven die wellicht primi

  Vanaf:
  1300 Baht
  Langnek en andere bergstammen

  Een dag vol avontuur: op bezoek bij diverse bergstammen, waaronder de beroemde longnek, een fascinerend grottencomplex en een liefelijke orchideeën- en vlindertuin.

  Vanaf:
  1100 Baht
  Drijvende markt van Damnern Saduak en Rose Garden

  Veel klongs (kanalen) zijn in Bangkok in de loop van de jaren vervangen door wegen en daarmee is het nut van een drijvende markt in deze stad verdwenen. Echter, rondom de stad is v

  Vanaf:
  1450 Baht
  Gouden Driehoek & Chiang Rai

  Een compacte tour naar de omgeving van het roemruchte drielandenpunt, Thailand - Birma - Laos. De naam van de Gouden Driehoek is onlosmakelijk verbonden met de papaverteelt en de h

  Vanaf:
  1750 Baht
  Historische tour naar Lampoon

  Een boeiende excursie naar Lampoon, een belangrijke historische stad uit het jaar 660 met zijn vele bezienswaardigheden en bijzondere sfeer.

  Vanaf:
  2300 Baht
  Ontdek het culturele eiland Samui

  Vertrek vanuit uw hotel voor het verkennen van Koh Samui! Gedurende de ochtend bezoeken wij de Big Buddha, deze dient als bescherming voor het eiland. Vervolgens brengen we een bez