Khaosok Tree Tops Jungle Jungle Safari (3 dagen / 2 nachten)

Tourcode:0351a
Datum: Dagelijks
Tijd: 06.30 - 15.00
Category: Jungle trekking
Algemene waardering: 4.1 uit of 5 beoordelingen. 80 eerlijke recensies. Lees Recensie
Wij zijn er trots op exclusieve en avontuurlijke tours in het nationale park Khao Sok te kunnen aanbieden. Het is een van de mooiste nationale parken van Thailand en bestaat grotendeels uit dicht, onontgonnen regenwoud en steile bergen van kalksteen. U krijgt de kans dit tropisch regenwoud te ontdekken onder leiding van zeer ervaren gidsen.VERNIEUWD !!!
Nieuwe reisroutes & accommodaties
Via Green Wood Travel bespaart u 800 THB++ p.p. BOEK TIJDIG !


De accommodatie is eenvoudig, soms zonder elektriciteit en moderne communicatiemiddelen. Op zich al een avontuur. Er zijn bungalows hoog in machtige bomen van de jungle en drijvende 'rafthouses' (bungalows van bamboe) op een gigantisch stuwmeer, dat geheel omsloten is door tropisch regenwoud. Tree Tops is de eerste organisatie die complete safari's in het zuiden van Thailand aanbiedt. De uitgelezen kans om de natuur van zo dichtbij mee te maken.

In Thailand doet het 'National Parks Department' zijn best om de nationale parken te beschermen. Zij hebben hierbij onze steun nodig. Toerisme is helaas medeverantwoordelijk voor het vernietigen van veel natuurschoon. Wij willen dat beslist niet! Vandaar dat bij Tree Tops slechts kleine groepen onder leiding van ervaren gidsen een van de meest kwetsbare ecosystemen in de wereld kunnen bezoeken. Door mensen op deze manier bewust te maken, hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan het behoud van het tropisch regenwoud.
Overnachting: Palm View of Nature Resort
Maaltijden: Lunch, Diner
Vervoer: Lokale (mini)bus
Dag 1: Khao Sok National Park: kliffen, enorme bomen, apen en vogels.
Wij ontmoeten u op een afgesproken tijd in het Khao Sok National Park. U bent daar met de airconditioned minibus aangekomen uit Phuket (exclusief) of van het Surat Thani treinstation of vliegveld (beiden inclusief). Onze chauffeur wacht u bij Khao Sok National Park bushalte op. U herkent hem aan het Palm View bord dat hij ophoudt. Op het moment dat u aankomt bij Palm View bungalow resort hebt u uw eerste stappen in de jungle gezet. Het resort ligt omringd door bergen op slechts luttele minuten van het natuurpark.

U wordt hartelijk ontvangen door het personeel van Palm View bungalow resort of Tree House (Nature Resort), afhankelijk van uw keuze. Na de lunch gaat u per kano de omgeving van de rivier ontdekken. Ontspannen zakken we de rivier af en maakt u kennis met de rijke natuur van het Khao Sok National Park. U ziet prachtige kliffen, lianen en enorme bomen. Onze lokale gids zorgt voor uw veiligheid en kan u alles vertellen over wat u onderweg ziet. Hij wijst u op vogels, apen en slapende slangen in de bomen.

Na deze riviertocht is er nog tijd om te relaxen.

Tijdens een sfeervol diner zorgen (olie)lampen voor de verlichting samen met vele vuurvliegjes. Omgeven door geheimzinnige junglegeluiden kunt u in uw bungalow of boomhuis in slaap vallen.


Overnachting: Bamboo Raft House
Maaltijden: Ontbijt, Lunch, Diner
Vervoer: pickup truck | boot
Dag 2: Boottrip over Raja Phraba Meer, zwemmen in een spelonk en nachtsafari.

Na een stevig ontbijt rijdt u met een pickup-truck in circa een uur naar het Raja Phraba Meer. Dit enorme stuwmeer is ontstaan door de aanleg van een dam, waardoor grote delen van de jungle overstroomd zijn. Majestueuze rotsformaties rijzen loodrecht uit het water op en er komen nog steeds boomtoppen boven het water uit.

U gaat met de longtail boat naar Cheow Lan Lake, een tocht van ongeveer een uur. Ook stoppen we tijdens de autorit bij de lokale markt van Takhun. Nadat u heeft ingecheckt en geluncht is er tijd om eens lekker te zwemmen in het meer. In de middag wacht nog een junglewandeltocht die u langs grotten met fraaie koralen leidt. In de spelonken leven vleermuizen. Zwem gerust via het heldere water de donkere grot binnen...

Voor het diner kunt u nog even heerlijk op adem komen. Na het diner staat er nog een korte 'Nachtelijke' Safari vaartocht op de agenda. Geniet van het nachtleven op en rond het meer. U slaapt in een bamboe raft house omgeven door een schitterende sterrenhemel en een weldadige stilte met daarin alleen wat dierengeluiden.

Opmerking: het meer vormt de 'badkamer,' de toiletten bereikt u via een drijvende brug op het nabije eilandje (om milieutechnische redenen).


Overnachting: geen
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: Boot | Minibus
Dag 3: Ontwaak voor de Wildlife Safari Cruise reis verder naar tropische eilanden
Het is deze ochtend weliswaar uw laatste ontbijt van deze safari, maar de trip is nog niet voorbij. Er staat nog een Wilfdife Safari - cruise op het programma. Per boot gaat u op zoek naar speelse gibbons, de excentrieke neushoornvogel en andere dieren of u loopt de 'Hiking Klong Mui Nature Trail'.

U bent op tijd terug voor de lunch. Dan is het tijd om uit te checken en per boot terug naar de Raja Prabha pier te varen. U arriveert daar rond half drie in de middag.

Vanaf deze plaats vertrekt u per lokale (mini)bus (exclusief) naar Phuket of Krabi busstation. Een andere optie is de luchthaven of treinstation van Surat Thani (inclusief). We kunnen u ook afzetten bij het kantoor van Phantip rederij (inclusief) voor een snelle doorreis per catamaran naar Koh Samui of Koh Pha-Ngan of Koh Tao.

UNIEK: wij organiseren speciale maatwerkreizen voor VOGELAARS op aanvraag. Neem contact op met Green Wood Travel.

Optionele Tours:

Khaosok Tree Tops Jungle Safari (4 dagen / 3 nachten)
Wij zijn er trots op exclusieve en avontuurlijke tours in het nationale park Khao Sok te kunnen aanbieden. Het is een van de mooiste nationale parken
Khaosok Tree Tops Jungle Safari (5 dagen / 4 nachten)
Wij zijn er trots op exclusieve en avontuurlijke tours in het nationale park Khao Sok te kunnen aanbieden. Het is een van de mooiste nationale parken
Khao Sok Lake - In het hart van de natuur (3 dagen)
Drie dagen in een van de mooiste natuurgebieden van Thailand: het Khao Sok Lake in het Khao Sok Nationale Park. Groene rotspieken en een helder, einde
Opmerkingen: tourcodes 0350A & 0350 & 0351A: vertrekken dagelijks vanaf Phuket, Krabi, Khao Lak en Surat Thani of vanaf Bangkok met de nachtslaaptrein. U komt de volgende ochtend aan op Surat Thani treinstation. Hier start de tour.

 • **Transfer Phuket hotel (Kata-, Karon-, Patong Beach en Phuket Town) naar Khaosok Tree Tops Jungle Safaris (taxi & publieke bus): 500 THB pp enkele reis.
 • De Khaosok Tree Tops Jungle Safari's zijn geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie. Bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
 • Optioneel (niet inclusief 1000 THB pp. incl. transfers): verzorg olifanten in de jungle.

 • KHAOSOK TREE TOPS JUNGLE SAFARIS IS NIET GESCHIKT VOOR KINDEREN JONGER DAN 6 JAAR. Kinderen moeten kunnen zwemmen, kunnen klimmen en geen hoogtevrees hebben.
  Speciale kinderkorting (6-11 jaar) : -500 THB pp.

  Wat in ieder geval mee te nemen?
 • Bescherming tegen muggen
 • Wandelschoenen waarmee u door water kunt lopen
 • Zwemkleding en handdoek


 • Informatie over Khao Sok National Park
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleid door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer als omschreven per openbare lokale (mini)bussen (airco of ventilator), open pick-up truck en diverse boten. Verblijf in primitieve accommodatie. De Palm View bungalows of Nature Resort / Baan Khao Sok boomhutten hebben eigen sanitair; tijdens het verblijf op de drijvende bungalows alleen gedeeld sanitair. Er is alleen accommodatie beschikbaar met tweepersoons bedden, dus geen aparte bedden!
  Op de 'rafthouses' is geen elektriciteit maar olielampen en/of LED verlichting. Wel is er een generator, zodat we batterijen kunnen opladen.
  Advies: breng uw eigen handdoek en lakenzak mee. Vooral in de moessontijd zijn de handdoeken en beddengoed ter plekke nauwelijks droog (schoon) te krijgen.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, transfers, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, trein- of vliegtickets, bagage afhandeling en facultatieve excursies.
  Wij verplichten klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunnen niet in Thailand of Zuidoost-Azië worden afgesloten.

  Recensie voor Khaosok Tree Tops Jungle Jungle Safari (3 dagen / 2 nachten)

  Algemene waardering: 4.1 uit of 5 beoordelingen. 80 eerlijke recensies.
  Name: Audrey Knaap
  Date: 03-Jul-19

  Recensie: Vonden de airconditioned boomhutten te luxe voor de jungle. Goed gegeten, tuben op de rivier was leuk. Hutjes op het meer heerlijk primitief, jammer dat er geen handdoeken waren en we werden wel met onwijs veel mensen in de longtail boot vervoerd. Was eigenlijk niet verantwoord. Wel aardige begeleiding, goed gegeten en prachtige natuur. Weet niet of ik specifiek de toer zou aanraden.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Conny Barel
  Date: 30-Jun-19

  Recensie: Zowel het palmvieuw bungalow als het rafts resort zijn fantastisch. DE service is excellent, iedereen staat altijd klaar als je hulp nodig hebt en de excursies vanuit de rafthouses zijn vreselijk bijzonder en mooi. (wellicht wel melden bij vertrek naar de rafthouses dat een lange broek, sokken en wandelschoenen een must zijn voor de jungletrekking, aangezien een hoop mensen niet mee mochten met de trekking omdat ze dit vergeten waren of niet wisten) Persoonlijk was ik zo vreselijk verliefd geworden op de rafthouses lokatie dat ik besloot nog een paar dagen te blijven en dit was ook binnen no time geregeld door Greenwood. Mijn laatste dagen in Thailand heb ik dus kunnen doorbrengen op wat in mijn ogen de mooiste lokatie ter wereld is. Als laatste wil ik nog de mensen van beide resorts eren, Somchai die uit zijn weg ging voor me om toch nog treinkaartjes en vervoer te regelen nadat ik mijn reisplannen aangepast had, Ong voor zijn enthousiasme en servicegerichtheid, Slak voor het bier en een nieuwe kijk op de mensheid, Otto de gids voor zijn rondleidingen en humor en natuurlijk Greenwood Travel voor een fantastische reis en snelle afhandelingen.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Willy & Fred
  Date: 27-Jun-19

  Recensie: Boeken van de tour via Greenwood verliep goed. Hadden af en toe wel problemen met contact leggen (wat vervelend is als de contactmogelijkheden beperkt zijn en je wel een excursie wil boeken) en kregen soms wat beknopt antwoord op onze vragen. Wij hadden transfer vanaf Phuket naar de Tree Tops locatie tegen meerprijs van 500 baht (met lokaal vervoer), dit was in orde. Tegen meerprijs van 3000 baht prive transfer aan het einde van de tour terug naar Phuket om de ferry naar Phi Phi (laatste om 13.30u) nog op tijd te halen (met lokaal vervoer goedkoper maar zou veel langer duren). Dit vonden wij wel duur en daardoor miste je een activiteit in de ochtend op de dag van vertrek maar dat was onze eigen keus en fijn dat de mogelijkheid er wel was. Bij de Palmview bungalows locatie hadden we een leuke gids (Kong?) die fijn hielp en ons leuk heeft begeleid bijv. tijdens het tuben. Wij waren als enigen op het resort, de dag voor ons was een grote groep (NL)toeristen aangekomen en die liepen dus 1 dag voor op ons programma. Wij hadden een standaard bungalow; deze was klam (stonk daardoor een beetje) maar je zit midden in de jungle dus je moet je verwachtingen een beetje bijstellen. 's Nachts hoor je alleen de geluiden uit de jungle, super gaaf! Lekker gegeten ook daar. De volgende dag naar de Raft Houses gegaan. De Raft Houses zijn heel primitief maar dat weet je van te voren en dat past ook in de omgeving. De omgeving is prachtig. In die zin is het zeker een beleving om je hutje uit te stappen en direct een duik te nemen in het meer. Hier zijn niet zoveel activiteiten te ondernemen, dan een beetje varen en genieten van de jungle apen en felgekleurde vogels. Op de dag van vertrek hadden we problemen om onze prive transfer te vinden. Erg vervelend als je stress krijgt om ergens weer op tijd een ferry te halen voor je doorreis. Veel locals deden hun best om voor ons de minibus chauffeur te vinden. Deze zat wat later bleek rustig 200 meter van de pier in een restaurantje te eten! Typisch Thais easy easy.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Rob en Petra
  Date: 22-Jun-19

  Recensie: prachtige lokatie van de vlothuizen, vervelend was dat we nog een uur in het busje moesten en gedropd werden en 2 uur lang moesten wachten tot we weggingen. Je moet degene die daar de excursies verzorgd wel atanderen op de te maken excursies. De omgeving maakt alles goed. De dag ervoor vond ik de excursies matig. Met je busje overal heen gereden worden is voor mij geen junglegevoel.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Niek Rokenbrand
  Date: 18-Jun-19

  Recensie: Zeer leuk om te doen !! Prachtige dingen gezien!! Zeker de moeite waard . De bungalow was iets minder maar dat kwam omdat echt heel de dag regende en dat valt er niet veel te doen  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  700 Baht
  Jungle Trekking (halve dag)

  Voor jong en oud: ontspannen wandeltocht door de jungle van Khao Sok. Onder leiding van een lokale Engelssprekende gids maak je kennis met de verrassingen en geheimen van dit fraai

  Vanaf:
  7050 Baht
  Khaosok Tree Tops Jungle Jungle Safari (3 dagen / 2 nachten)

  Wij zijn er trots op exclusieve en avontuurlijke tours in het nationale park Khao Sok te kunnen aanbieden. Het is een van de mooiste nationale parken van Thailand en bestaat groten

  Vanaf:
  5450 Baht
  Khao Sok Lake - In het hart van de natuur (2 dagen)

  Hier droomt u misschien wel van: midden tussen de groene rotspieken drijft u op het heldere, eindeloze meer. U zwemt nog even rustig rond voordat de sterrenhemel de avond betovert.

  Vanaf:
  8650 Baht
  Khao Sok Lake - In het hart van de natuur (3 dagen)

  Drie dagen in een van de mooiste natuurgebieden van Thailand: het Khao Sok Lake in het Khao Sok Nationale Park. Groene rotspieken en een helder, eindeloos meer, dat 's avonds e

  Vanaf:
  4200 Baht
  De ziel van Khao Sok - 2 dagen

  De ziel van Khao Sok ligt verscholen tussen de dichte bebossing van het oerwoud en de onnavolgbare waterwegen die dit nationale park doorkruisen. Khao Sok is het oudste en een van

  Vanaf:
  8900 Baht
  Avontuur in Khao Sok regenwoud - 3 dagen

  Altijd al even onderdeel willen zijn van de jungle? Dit is je kans. Het avontuur in het Khao Sok regenwoud brengt je naar een van de mooiste natuurgebieden van Thailand. Drie dagen