Ons Gastenboek

Hier lees je de ervaringen van onze gasten met Green Wood Travel en onze reizen. 

Thailand is een land van respect en dit verwachten wij ook van onze bezoekers. Racistische berichten of berichten van kwetsende aard worden onmiddellijk verwijderd!

Thijs Van Troostenberghe  [03/04/2020]

Reis Thailand

Hierbij wil wij Greenwood Travel danken voor de perfecte begeleiding in het maken van onze reisplannen, de vlotte communicatie, de flexibiliteit en mooie reis in Thailand. Alles prima geregeld en het gehele team doet zijn best om je een aangename reiservaring te laten hebben. Jammer genoeg moesten wij ingevolge de uitbraak van het COVID19-virus vroegtijdig naar huis terugkeren. Hierbij heeft Greenwood onze reisplannen flexibel egooid en mochten wij verblijven in TROPICAL PARADISE-tel in Bangkok. Ook hier een top ervaring. Speciale dank aan Gilles Van Geit die als geen ander bereid was `the extra mile` te gaan om een reis op maat samen te stel.

Thijs Van Troostenberghe recommends Tour coordinator -


Wiel en Estelle Bs  [27/03/2020]

Vakantie Thailan

We zijn net terug van een reis naar Thailand. We verbleven twee nachten in Tropical Paradise in Bangkok waar we ontzettend zijn verwend. Tevens kennis gemaakt met het team van Greenwood Travel. Onze volgende bestemn waren Koh Chang, Koh Kood en Pattaya. Het is het derde jaar dat we naar Thailand reizen met GT en we zijn heel tevreden over de isatie. De tels zijn prima, de transfers per minibus of boot zijn eveneens top geregeld en stipt op tijd. Wij hebben tijdens onze reis veel mensen ontmoet en veel reclame gemaakt bij Duitse en Zwitserse reizigers om via Greenwood te boeken.
Ook bedankt nog voor het rege van een nieuwe vlucht naar Nederland, omdat Finnair onze oorskelijke vlucht had geannuleerd. Wij zul ook in de toekomst bij jullie boeken!

Wiel en Estelle Bs recommends Tour coordinator -


Dig Zijk  [23/03/2020]

excursies

Van 4 t/m 19 maart in Thailand gezeten, Van te voren een twee daagse prive tour geregeld via Green wood Travel, Uitermate netjes geregeld. Alles verliep volgens plan en nog meer. Onze chauffeur Mister Non liet ons meer zien dan we eigenlijk gepland hadden. Ernst-Otto uit Nederland was goed bereikbaar en gaf snel antwoord.
Ter plekke ook nog een excursie geboekt naar de Pala U waterval. Ook dit was keurig geregeld.
Weet zeker dat we weer gebruik gaan maken van deze isatie.

Succes met de problematiek van de Corona virus

Met vriendelijke groet, Joke en Dig Zijk

Dig Zijk recommends Tour coordinator -


Ben Koobrander  [19/03/2020]

Recente reis Thailand

Wij hebben van 21 februari t/m 17 maart een reis ( eilandppen ) in Thailand gemaakt, waarbij we de expertise van jullie team hebben gebruikt. tels, taxi??s en snelboten. We spreken de waardering uit over het Greenwoodteam. Alles was tot in de puntjes geregeld en m.n. de taxi??s stonden al te wachten bij de aankomsten. Chapeau.
Wij wensen jullie heel veel sterkte met het carona-probleem en pen dat deze situatie snel voorbij gaat.

Groet,
Ben Koobrander en Ingrid lkenborg.

Ben Koobrander recommends Tour coordinator -


Hermann Kroon  [16/03/2020]

Thailand reis Hermann en Hannie

Beste Ernst Otto,

We zijn weer goed thuis aangekomen van een heerlijke reis door Dubai en Thailand. Allereerst onze hartelijke dank voor de goede isatie. In Dubai was ook alles heel goed geregeld, excursies, vervoer en tel. Toen kwamen wij in Bangkok in jullie onderkomen, wat een fantastische plek, onze complimenten. Wij vonden het jammer je niet te hebben kunnen ontmoeten, maar kunnen je berichten dat de verzorging uitstekend was.

Hierna naar Hua Hin voor een heerlijke relax vakantie. Nu weer veilig thuis en afwachten wat het corona virus verder gaat brengen. Voor jullie isatie is dit uiterst verved, en we pen dan ook dat het snel voorbij gaat. Nogmaals onze hartelijke dank voor alles, het ga jullie goed, en graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,
Hermann en Hannie Kroon.

Hermann Kroon recommends Tour coordinator -


Sandra  [08/03/2020]

4-daagse rondreis

Wij zijn net terug uit Thailand en hebben een uitstekende ervaring gehad met Green Wood travel. Het begon al met de offerte aanvraag. Telkens wijzigde ik weer iets en gelijk kreeg ik een nieuwe offerte aangeen. Wij hadden een transfer geregeld van airport naar tel, een 4-daagse rondreis met chauffeur en later ook nog geboekt een transfer van Hua Hin naar Bangkok. Alles is perfect gegaan. Chauffeurs waren altijd op tijd en de luxe bus is ons zeker ook beval. Vooral bij onze zonen, want zij hadden heerlijk de ruimte. Vooral wil ik onze chauffeur Joe aanbeve. Hij heeft ons veilig overal naar toe gebracht en regelde ook nog veel zaken voor ons. Dus wij kunnen Green Wood travel van harte aanbeve.

Sandra recommends Tour coordinator -


Jos en Rosa  [07/03/2020]

vakantie 2020

Wederom een prima vakantie gehad vanaf) het begin tot het einde (4 weken later) was alles weer prima geregeld , prima tels, vervoer uitstekend kortom de medewerkers van GWT hadden weer best gedaan. We hadden zelfs tijdens deze vakantie een "vakantiebutler (Ernst-Otto)" , maken graag volgend jaar weer gebruik van jullie diensten. mvg, Jos en Rosa van den Brink

Jos en Rosa recommends Tour coordinator -


Lucien Lodder  [11/02/2020]

Thailand vakantie

Wij hebben met ons gezin onlangs een reis van 4 weken gemaakt door Thailand. Deze reis was voornamelijk opgebouwd met componenten uit het aan van Greenwoodtravel. Wij hadden dit vooraf via email afgestemd. He resultaat was, dat we een prachtige reis hebben gehad, met vele ogtepunten. De zaken die door Greenwoodtravel geregeld waren liepen nagenoeg alle vlekkeloos, en ook de telprijzen waren gunstig, vaak zelfs gunstiger dan wanneer je zelf - bv. via booking.com - boekt.
Bedankt en we raden Greenwoodtravel aan.

Lucien Lodder recommends Tour coordinator -


Arnold brouwer  [05/02/2020]

Bedankt voor alles

Beste Koen en Ernst-Otto,

Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor de zeer goed geiseerde trip die we gemaakt hebben. We hebben echt een fantastische tijd gehad en dat komt grotendeels door jullie. Overal waar we aankwamen stonden mensen klaar om ons op te ha. En waar we ook kwamen, de mensen met wie we optrokken waren ook allemaal even vriendelijk, aardig en hadden het beste met ons voor, (ik noem een William (top vent), Rabbit natuurlijk, en ook Elisabeth). Ook de duikscol was goed voor mekaar. Iedereen heeft een van zijn mooiste vakanties ooit beleefd. We hebben ons geen enkele keer ge-ergerd. Ik zal greenwood dan ook aan iedereen aanbeve die richting Thailand gaat. En zelf zou ik ook nog graag weer eens terug wil komen. Jammer dat het er allemaal weer opzit. Maar we hebben er mooie herinneringen aan overgeuden. Nogmaals hartstikke bedankt voor alles.

Met vriendelijke groet,

Arnold Brouwer.

Arnold brouwer recommends Tour coordinator -


Denise  [08/01/2020]

Vakantie thailand, bedankt!

i, we wil jullie bedanken voor het goed iseren van onze reis ! Bij ons is alles heel goed gegaan, van het begin tot het eind... Na 2 dagen Bangkok in het Prince Palace tel (aanrader prima, prijs-kwaliteit veruding) in de nieuwe toren, zijn we naar et gevlogen. Met de sdboot naar Phi phi gevaren, 2 nachten in Phi Phi Island Village beach resort. Dit is echt geweldig !! Je voelt je net de koning daar...... en daarna verder naar Ko Samui.
In Ko samui hebben we jullie agent Toy weer ontmoet, wat een geweldige aardige vrouw is zij!! De Samui Island tour was mooi, en lekker gegeten, heerlijk.....
Zij verdient een pluim, zij doet haar werk echt goed, want anders hadden wij onze vlucht naar Bangkok gemist !!

Doe hem maar de groeten van ons en ook aan Kwan....

Ontzettend bedankt en tot de volgende keer!

Groeten,
Denise ters

Denise recommends Tour coordinator -